Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
mars, mars lojistik,
11 Aralık 2009 Cuma - 00:00

Krone Müşteriye Özel Çözümler Sunuyor

Treyler pazarı devlerin yarışına sahne oluyor adeta… Pazardan daha fazla pay almak için ürün çeşitliliğine giden firmalardan biri de Krone… Doğuş Otomotiv yetkilileri ürettikleri treyler modellerinden eminken, pasta yarışından daha fazla pay almak istiyor…

Krone Müşteriye Özel Çözümler Sunuyor

Treyler pazarı devlerin yarışına sahne oluyor adeta… Pazardan daha fazla pay almak için ürün çeşitliliğine giden firmalardan biri de Krone… Doğuş Otomotiv yetkilileri ürettikleri treyler modellerinden eminken, pasta yarışından daha fazla pay almak istiyor…

Treyler nedir? Kaç çeşit treyler var?

Çekicilere yük taşıyabilmesi için adapte edilen araç “Treyler”, kamyonlara, daha fazla yük taşıması amacıyla adapte edilen harici araç uygulaması “Full Treyler” olarak adlandırılmaktadır. Taşınacak yükün cinsine göre treylerler de değişmektedir. Tehlikeli madde taşıyan tankerlerden, inşaat sektörü ürünlerini taşıyabilen silobaslara kadar, soğuk zincir taşımacılığı için soğutucu üniteli frigofrik araçlar, iç tasarımlarında da taşınacak ürüne göre farklılık gösteren treyler çeşitleri bulunmaktadır. Tekstil, rulo gibi farklı hacim ve ağırlıktaki eşyalara göre treylerlerin iç düzeneği de değişmektedir. Ayrıca dingil ve lastik sayılarına göre de treylerler değişmektedir. Özel yüklerin taşınması için özel dizayn edilen treylerler de göz önünde bulundurulduğunda yüzlerce çeşide çıkabilmektedir.

Taşıma kapasitesi, ürün çeşidi ve diğer özelliklerine göre modelleri neler?

Avrupa’nın en büyük treyler üreticileri arasında bulunan Krone’nin ürün yelpazesi 10 farklı çeşitten oluşmaktadır. Bunlar; Profi Liner, Mega Liner, Coil Liner, Cool Liner, Fresh Liner, Dry Liner, Box Liner, Carrier System, Light Liner ve Load Carrier’den oluşmaktadır.

Krone’nin soğutma sistemli araçları Cool Liner ve Fresh Liner olmak üzere 2 modeldir.

Cool Liner ise 2 farklı modelden oluşmaktadır, Cooliner Duoplex GFK ve Cooliner Duoplex Steel.

Cool Liner Duoplex GFK, CFC içermeyen ve tamamen kendi üretimi olan GRP sandviç panellerinden imal edilmektedir. Daha öncede değindiğimiz gibi Avrupa güvenlik standartlarını karşılayan Cool Liner Duoplex GFK’nın ön duvarı İsveç güvenlik testini başarıyla geçmiştir. Üretimin ilk aşamasında uygulanan jel kaplama panellerin arasında hava geçişi olmasını engellerken standart beyaz renkteki dış cephenin müşteri taleplerine göre farklı renklerde sunulabilmesine imkan vermektedir.

Cool Liner Duoplex GFK gıda nakliyesi için mümkün olan en yüksek izolasyon kalitesi ve artırılmış üstyapı sağlamlığına sahiptir. Cool Liner Duoplex GFK’nın ön duvarında montajlı aluminyum katlanabilir kanal mekanizması sayesinde, duvarın arkasının temizliği HACCP’e uyumlu yapılabilirken, bakım için soğutma sisteminin arkasına giriş çıkış kolaylaşmaktadır. Diğer soğutuculu treyler modeli ise “Cool Liner Duoplex Steel”dir. Cool Liner Duoplex Steel, fiberglas ile güçlendirilmiş, sandwich panellere sahip Cool Liner Duoplex GFK’dan, çelik kaplama yapılmış sandwich panelleri ile farklılaşmaktadır.

Cool Liner Duoplex Steel güçlü, sağlam bir yapıya ve konforlu bir donanıma sahiptir. 50 mm kalınlığındaki güçlü ön duvarları çok iyi bir hava dağılımı garanti eden 4 adet sabit alüminyum profil ile içten korunmaktadır. HACCP sertifikalı yan duvarların temizlenmesi ve tamir edilmesi çok kolaydır. Rampalara uygun olarak tasarlanmış paslanmaz çelik arka kapı girişi üzerinde bulunan alüminyum kapı menteşeleri de içten entegre edilmiştir.

Kapı ile entegre iç aydınlatma şalteri ile donatılmış Krone Cool Liner Duoplex Steel’in kapısı açıldığında, treylerin içi otomatik olarak aydınlanmaktadır. Tavan paneline saklı iç aydınlatma kabloları sayesinde yüksek koruma sağlanmakta ve olası zararlara karşı kablolar korunmakta. Tavanda bulunan esnek hava kanalları soğuk havanın her noktada eşit olarak dağılmasına imkan vermektedir.

Bir diğer modelimiz ise Fresh Liner Duoplex Steel’dir. Taze tüketim mallarının taşınması amacıyla terzi usulü üretimi gerçekleştirilen Yeni Fresh Liner ile müşterilerinin çözüm ortağı olmaya devam edilmektedir. Yeni Fresh Liner’ın içi kutu panellerden oluşmaktadır. 30 mm kalınlıkta olan yan paneller şoka ve darbeye dayanıklı olarak dizayn edilmiştir. Panellerin arasında metal ve poliüretan sert köpük bulunmaktadır. Bu donanım yüksek izolasyon ve optimum kullanım süresi sağlamaktadır. Fresh Liner yük emniyeti bakımından örnek gösterilen bir modeldir. İki sıra bağlama rayları kombinasyonu ile birçok bağlama imkanı sunmaktadır.

Yurtiçi ve yurtdışında tercih edilen treylerler hangileridir?

Krone, müşteri ihtiyaçları karşısında en kolay çözümü sağlamak amacıyla, her yüke özel bir model sunmaktadır. Parsiyel yüklerin taşınmasında uzmanlaşan ve 21 yük sabitleme noktası ile ödül alan Profi Liner, segmentinin en geniş iç hacmini sunan Mega Liner, ağır ve hacimli özel yüklerin taşınmasında (Rulo sa taşıma) uzmanlaşan Coil Liner gibi her yüke özel bir Krone treyler bulunmaktadır. Yurt içi ve yurt dışı nakliyesi yapan firmalarımız, öncelikle taşıdıkları yükün cinsine göre ihtiyaçlarını belirleyip, daha sonra gereksinim duydukları Krone’yi seçebilmektedirler.

En gözde treyler modelleri ve taşımacılar tercih ederken nelere dikkat ediyor?

Treyler kullanıcıları römork üreticilerinden her dönemde her türlü yükü yükleyebilen, boş ağırlığı en az olan, çok pratik bir şekilde yükleme platformu açılıp kapanabilen, yükleme hacmi işin gereğine göre değişebilen römorklar istemektedirler. Bunun yanı sıra bu ürünlerin satışında finansman seçeneğinin günümüz koşullarında olabildiğince esnek ve pratikte uygulanabilir olması, beklentiler arasında önemli yer tutmaktadır.

Krone, marka olarak pazardaki diğer ürünlerden birçok yönde farklılaşmaktadır. Frigo römork pazarında müşteri yararına en fazla aksesuar sunan, yekpare alüminyum taban kaplamasını standart olarak sunabilen nadir firmalardan biridir. Tenteli römork pazarında 10 cm’de bir toplam 120 noktada 3000 ayrı varyasyonda yük sabitleme olanağı sunabilen, istenilen her renk talebinde şasede 10 yıl paslanmazlık garantisi verebilen ve ön duvar dayanıklığında 16 ton ve üzerinde darbeleri dayanabilen, EN 12642 Code XL yük güvenlik sertifikasını belirli römorklarında standart olarak sunabilen tek firma olarak ön plana çıkmaktadır.

Ayrıca treyler ile taşımacılıkta sağlık ve güvenlik de en önemli unsurların başında gelmektedir. Treyler ile farklı yüklerin bir arada taşınması mümkün olduğu için tercih edilirken, bu yüklerin güvenliği ön plana çıkmaktadır. Krone, bu ihtiyacı ödüllü yük sabitleme sistemi ile sunarken, taşımacıların ihtiyaçlarını göz önünde bulundurduğunu da göstermektedir.

Krone olarak hedefimiz yetkili satış ve servis ağımız ile müşterilerimizin yanında olmaya devam ederek müşterilerimize özel çözümler sunmak ve müşterilerimizle büyümeye devam etmektir.

 
Teslimat ve Fiyatta Avantaj Yaratacağız
 
Yalçın Dorse: ?Biz de Varız?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Treder Zirvesi Sektörün Gelişimini Sergiledi
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
0
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
0
  YAZARLAR
Dr. Can Baydarol
Dr. Can Baydarol
Son Düzlük
Alpay Lök
Alpay Lök
Otobüs Yolculuğunda Hedef Sıfır Ölüm!
Mustafa İmrak
Mustafa İmrak
Lojistik Sektöründe Çevreci Çözümler
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Sınırda Karbon Düzenlemesi Mekanizması “SKDM” 1 Ekim 2023 Tarihinde Yürürlükte
Özgür Şener
Özgür Şener
 Nafile Çaba
Prof. Dr. Birol ERKAN
Prof. Dr. Birol ERKAN
Yıldız Sektör; Lojistik
Nizamettin KARADAĞ
Nizamettin KARADAĞ
Türkiye Taşımacılığını Kim Yönetiyor?
Kamyonum TV
0
  ÇOK OKUNANLAR
0
Güzeller
0
  FACEBOOK'TA KAMYONUM
0
  ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
0
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
türkiye
truck
haberler
lkw
şoför
kamyonum
bus
treyler
sondakika