Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
17 Mart 2022 Perşembe - 16:08

Yıllara Dayanan İş Birliğini Sürdüren Goodyear, En Büyük Kamyon Yarışları Organizasyonunun Resmi İsim Sponsoru Oldu

Motor sporlarındaki köklü geçmişinden güç alan Goodyear, FIA Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası'nın resmi isim sponsoru olarak şampiyonayla bağlarını güçlendiriyor. Bu yıldan itibaren, organizasyonun resmi adı Goodyear FIA Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası veya Goodyear FIA ETRC olarak değişecek.

Yıllara Dayanan İş Birliğini Sürdüren Goodyear, En Büyük Kamyon Yarışları Organizasyonunun Resmi İsim Sponsoru Oldu

Goodyear FIA Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası, kamyon yarışlarının en üst noktasını temsil ediyor. Organizasyon, ulaşım sektörüne, araç ve bileşenlerin performans ve dayanıklılığını sergileme, çığır açan teknolojileri tanıtma ve sürdürülebilir bir geleceğe yönelik gelişmeleri görücüye çıkarma olanağı veriyor. 2022 takvimini oluşturan 8 turda takımlar, Avrupa'nın önde gelen pistlerinde yarışarak, Goodyear teknolojisini sadece pistlerde değil, pist dışındaki taşımacılık filosu operasyonlarında kanıtlayacak. 

2021 yılında %100 yenilenebilir HVO biyodizel yakıtlara geçerek daha çevreci bir geleceğe adım atan FIA ETRC, FIA bünyesinde sürdürülebilir biyo-yakıtla gerçekleştirilen ilk şampiyona olma unvanı kazandı. Üst düzey yakıt verimliliği ve düşük emisyonlara sahip yol tipi ürün geliştirme konusundaki birikimiyle Goodyear, ETRA (Avrupa Kamyon Yarışları Birliği) iş birliğiyle gelecek yıllarda yeni teknolojileri kullanıma sunacak. Bunun yanında, sağlam karkas teknolojisiyle dayanıklı ve uzun ömürlü kalırken, farklı koşullarda olağanüstü performans sağlayan lastikler geliştirme konusundaki uzmanlığını paylaşacak. Bu performans özelliklerinin yanı sıra, Goodyear'ın akıllı lastik izleme çözümlerine dahil ettiği lastik verisi toplama olanakları, gündelik taşımacılık operasyonlarında gelirleri artırma ve hizmet dışı kalma süresini en aza indirme için olduğu kadar, FIA ETRC yarışları için de önemli.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Goodyear Ticari İş Birimi Avrupa Pazarlama Direktörü Maciej Szymanski; "Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonasının resmi isim sponsoru olarak bu organizasyona olan bağlılığımızı güçlendirmekten mutluluk duyuyoruz. Formula 1 tarihinin en başarılı lastik markası ve Dünya Dayanıklılık Şampiyonası (WEC) ve Nascar gibi dünya genelindeki pek çok şampiyonanın resmi lastik sağlayıcısı olarak, motor sporlarında uzun yıllara dayanan köklü bir geçmişimiz var. FIA bünyesindeki bu şampiyona, artık Goodyear adıyla düzenlenerek bu konumu daha da güçlendirecek. Daha çevre dostu bir gelecek için Avrupa Kamyon Yarışları Birliğiyle yakın iş birliği içinde olmayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Yarış gibi zorlu koşullar, lastik deformasyonu, lastik sıcaklık yönetimi ve yuvarlanma direnci gibi konularda bilgi sahibi olmamız için bize katma değer sağlayan birer test ortamı sunuyor. Takımlar ve taşımacılık şirketleri için inovasyonun sınırlarını zorlamayı seviyoruz ve parçaları bir araya getirerek, bunu daha sürdürülebilir malzemeler ve verimli lastik yönetimi sistemleri elde etmek için de yapmaya devam edeceğiz” dedi.

ETRA Yönetici Direktörü Georg Fuchs ise; “FIA ETRC, karayolu taşımacılık sektöründe sürdürülebilir teknolojiler için öncü bir platform olmak ve aynı zamanda, kamyon yarışlarını üreticiler için önemli bir araştırma ve geliştirme platformu yapmak için var gücüyle çalışıyor. Goodyear ve FIA ETRC, sektörde daha sürdürülebilir çözümlerin sunulması konusunda aynı hedefleri paylaşıyor. Bu alandaki çalışmalarımızı hızlandırıp, Goodyear'ı kamyon yarışlarında daha sürdürülebilir bir gelecek için yanımızda görmekten heyecan duyuyoruz" diye konuştu.

Goodyear, FIA Dünya Dayanıklılık Şampiyonası (Le Mans 24 Saat dahil) ve Avrupa Le Mans Serisi olmak üzere biyo-yakıtların kullanılacağı iki organizasyonun daha resmi lastik sağlayıcısı olarak yer alıyor. Goodyear, aynı zamanda her takım ve sürücünün elektrikli performans araçları için özel geliştirilmiş bir Goodyear Eagle F1 SuperSport kullandığı tamamen elektrikli araçlar için FIA ETCR - eTouring Otomobil Dünya Kupası'nın kurucu ortağı konumunda.

 
Çanakkale Köprüsü Yarın Açılıyor
 
İzinli Gönderici Kapsamında Tır Karne Kullanım Prosedürleri Değişti!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tarıma Giriş 101: Lastik Seçimi Konusunda Bilinmesi Gerekenler
Kurumsal hayatın zorlukları, hayatın gündelik telaşları, eğitim, kariyer ...
Elektrikli Araçlara Yönelik Yeni Lastik; Hankook iON
Hankook, sürdürülebilir ulaşımı desteklemek üzere ortaya çıkan elektrikli ...
Continental Dünya Uyku Günü’nde Uyarıyor: Uykusuzluk Trafik Kazası Nedenidir!
Her yıl 17 Mart’ta kutlanan Dünya Uyku Günü, uykunun sağlıklı bir yaşamın ...
 
Castrol VECTON’dan Intercity İstanbul Park Pistinde Yüksek Performans
Castrol VECTON, "Türkiye'nin en zorlu yolu" seçilen Trabzon-Bayburt yolundan ...
Continental'den Yepyeni Performans Lastiği: Sportcontact 7
Teknoloji şirketi ve Premium lastik üreticisi Continental, kuru ve ıslak ...
Euromaster’dan Sürücülere Kış Lastiği Uyarısı!
Michelin Grubu çatısı altında profesyonel lastik ve araç bakım hizmeti ...
 
Pırellı Elect Lastik Sektöründe En İyi Teknolojik İnovasyon Olarak İspanya’da 2021 Hevea Ödülünü Kazandı
Pirelli’nin Elect teknoloji paketi, İspanya’daki üçüncü Hevea Lastik Sektörü ...
Mıchelin 2021 Yılında Satışlarını Yüzde 16.3 Artırdı
Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden biri olan Michelin, 2021 yılında ...
Hankook Ventus Prime 4: Premium Konfor Lastiklerinin Yeni Güçlü Hali
• Yeni Ventus Prime 4, önceki modeli ile kıyaslandığında neredeyse tüm ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
lkwtreylerşoförsondakikakamyoncukamyonumKamyontruckbus