Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
14 Nisan 2023 Cuma - 13:37

Şahin Kardeşler 5 Adet Lion’s Coach’u Filosuna Ekledi

Seyahat sektörünün son gözdesi ‘Sustainable Bus Award (Sby Award)- 2022 Sürdürülebilir Otobüs Ödülü’ sahibi MAN Lion’s Coach, lider firmaların ve bireysel yatırımcıların tercihi olmaya devam ediyor. Türkiye’nin köklü seyahat şirketi Kâmil Koç’un Çorum, Kırşehir ve Nevşehir acenteliğini yürüten Şahin Kardeşler, filosuna katmayı planladığı 10 adet MAN otobüsün ilk kısmı olan, 5 adet Lion’s Coach’u törenle teslim aldı.

Şahin Kardeşler 5 Adet Lion’s Coach’u Filosuna Ekledi

MAN lion’s coach’u filosuna katan son firma, Şahin Kardeşler oldu. İç Anadolu bölgesinde yıllardır Türkiye’nin lider seyahat firması Kâmil Koç’un bünyesinde başarıyla hizmet veren Şahin Kardeşler, yeni araç yatırımları kapsamında filosunu 10 adet ödüllü MAN Lion’s Coach ile güçlendirme kararı aldı. Firma, anlaşmanın ilk grubu olan 5 adet, 2+1 koltuk düzenine sahip MAN Lion’s Coach’u törenle teslim aldı. Ankara Akyurt’taki MAN tesislerinde düzenlenen törene MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Ufuk Demirer ve Otobüs Satış Direktörü Can Cansu, Şahin Kardeşler firmasının ortakları Seyit Şahin ve kardeşi Serkan Şahin ile Kâmil Koç Otobüsleri İcra Kurulu Üyesi ve Operasyon Direktörü Mehmet Türkyılmaz katıldı.

“Yolcularımıza MAN Lion’s Coach konforunu sunmaktan çok mutluyuz”

Törende konuşan Şahin Kardeşler firmasının ortağı Seyit Şahin, “Seyahat sektöründe 13 yıldır Kâmil Koç’un bünyesinde; firmanın Çorum, Kırşehir ve Nevşehir acentesi olarak hizmet veriyoruz. Sektörde öncü bir marka ile çalışıyorsanız, hizmet kaliteniz gibi otobüsleriniz de kaliteli olmalı. MAN Lion’s Coach aldığı ödüllerle ve sektörde gördüğü ilgi ile başarısını fazlasıyla kanıtlamış bir araç. Biz de Lion’s Coach’un üstün nitelikleri ve sunduğu ayrıcalıklar nedeniyle araç yatırımımızda MAN’ı tercih ettik. Bu kapsamda filomuza katmayı planladığımız 10 adet MAN Lion’s Coach’tan 5 adedini bugün teslim aldık. Önümüzdeki süreçte, 5 MAN otobüsümüzü daha teslim alacağız. MAN ile yol arkadaşlığı yapmaktan ve yolcularımıza MAN Lion’s Coach kalitesini ve konforunu sunmaktan çok mutluyuz” diye konuştu.

“MAN Lion’s Coach seyahat sektöründeki tüm taraflar düşünülerek geliştirildi”

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Direktörü Can Cansu ise, Lion’s Coach’un müşterilerine pek çok ayrıcalığı bir arada sunduğunu vurgulayarak, şunları söyledi; “Seyahat sektöründe yolcu için konfor ve güvenlik, şoför için sürüş kolaylığı ve ergonomi, firmalar için ise, uzun bakım aralıkları ve düşük işletme maliyeti büyük önem taşıyor. 2022 Sürdürülebilir Otobüs Ödülü’ sahibi MAN Lion’s Coach ise, işte tüm bu ayrıcalıkları bir arada sunuyor. Sadece yolcuyu değil, aynı zamanda şoförü ve firmayı da düşünüyor. Seyahat sektörünün ekosisteminde tüm taraflar düşünülerek geliştirilmiş olan Lion’s Coach, bu özellikleri ile de sektörün gözdesi konumunda bulunuyor. Buna ek olarak, biz de satış sonrası hizmet kalitemiz ile firmalarımızın yanında oluyoruz. Bugün de ülkemizin çok değerli bir markasının bünyesinde yıllardır başarı ile hizmet veren Şahin Kardeşler firmamıza aldıkları 5 adet MAN Lion’s Coach teslimatı yaptık. Otobüslerimizin hem kendilerine hem de Kâmil Koç Ailesi’ne hayırlı olmasını diliyorum.”

 
İhracat Sekteye Uğruyor! Uluslararası Nakliyeciler Schengen Vize Sorununa Acil Çözüm Bekliyor
 
Türk Standartları Enstitüsü 15 Adet Mobil Vinçli Kamyon Kiralayacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kamil Koç, Filosunu Ödüllü Lion’s Coach’larla Daha da Güçlendirdi
Seyahat ve ticari araç sektörlerinin iki köklü, lider firması MAN ve Kâmil ...
Tüm Filosu Tırsan Treyler Olan Vector Global Lojistik'e Bir Teslimat Daha
Güvenilir lider Tırsan; Almanya, Fransa, Polonya ve Hollanda’ya genel ...
Otokar’dan Bursa’ya 56 Adet Centro Teslimatı
Türkiye'nin lider otobüs üreticisi Otokar'ın belediyeler ve halk otobüsleri ...
 
Oakville’in Dar Sokakları Karsan E-Jest’lerle Elektriklendi
Globalleşme hedefiyle ürün gamını sürekli yenileyen Karsan, Avrupa’daki ...
MAN Doğudan-Batıya Teslimatlarına Hız Kesmeden Devam Ediyor: MAN’dan İzmir ve Bingöl Firmalarına 5 Adet Ödüllü Lion’s Coach Teslimatı
Seyahat sektöründe ödüllü otobüsleri ile fark yaratan MAN, Türkiye’nin ...
Man Yardımlarına Hız Kesmeden Devam Ediyor: Deprem Bölgesine, 5 Adet Özel Donanımlı Acil Müdahale Ve Yangın Söndürme Aracı
Depremin ilk gününden itibaren ilgili kurum ve kuruluşların koordinesinde ...
 
Karsan, 272 Adetlik Dev Araç Teslimatını Tamamladı!
Yüksek teknolojili ürünleriyle toplu taşıma sektörünün dönüşümüne öncülük ...
Mercedes-Benz Türk’ten Kontur Turizm’e Renkli Teslimat!
Hizmet kalitesini ve standartlarını artırmayı hedefleyen Kontur Turizm, ...
Alışkanlıklar Değişiyor, Araç Kiralamanın Önemi Artıyor! Dolugaz Filosunda Tercihini Hama’dan Yana Kullandı!
Alman sistemi ve Türk hizmet anlayışının mükemmel uyumuyla kurulmuş ağır ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrerKamyontruckkamyonumlkwnewstreylerbusdikkat