Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
29 Mart 2023 Çarşamba - 14:38

Otokar’dan Bursa’ya 56 Adet Centro Teslimatı

Türkiye'nin lider otobüs üreticisi Otokar'ın belediyeler ve halk otobüsleri kooperatifleri için özel olarak tasarladığı CENTRO mikrobüs, şehirlerin havasını değiştirmeye devam ediyor. Düşük işletme giderlerinin yanı sıra ferah iç hacmi, yüksek manevra kabiliyeti, teknolojisi ve donanımıyla toplu ulaşımın yeni gözdesi olmayı başaran Otokar CENTRO'nun yeni teslimat adresi Bursa oldu.

Otokar’dan Bursa’ya 56 Adet Centro Teslimatı

İNULAŞ A.Ş. tarafından İnegöl ilçesine kazandırılan 56 adet Otokar CENTRO mikrobüs, İnegöl Şehirlerarası Terminali’nde düzenlenen törenle hizmete başladı. 

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, şehir içi toplu taşımacılığının yeni gözdesi CENTRO mikrobüsün teslimatlarına devam ediyor. Belediyeler ve halk otobüsleri kooperatifleri için özel olarak tasarlanan CENTRO'nun yeni teslimat adresi Bursa oldu. Otokar'ın 60 yıllık deneyimiyle geliştirdiği yeni aracı Menemen, Balıkesir ve Şırnak'ın ardından Bursa'da hizmet vermeye başladı.

Hızla büyüyen Bursa ve İnegöl yerleşim yerlerinde şehir içi ulaşımı rahatlatmak amacıyla İNULAŞ A.Ş.'nin filosuna kattığı 56 araçlık dev teslimatın töreni Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, BURULAŞ Genel Müdürü Mehmet Kürşat Çapar, İNULAŞ Başkanı İbrahim Bayram, Otokar Yurt İçi Otobüs Satış Müdürü Murat Torun, Otokar Otobüs Bölge Satış Yöneticileri Sebahattin Yılmaz, Yekta Doğan, Atalay Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Atalay, esnaf ve vatandaşların katılımıyla İnegöl Şehirlerarası Terminali’nde gerçekleşti.

“TÜRKİYE’DEKİ EN GENÇ ULAŞIM FİLOLARINDAN BİRİNE SAHİBİZ”

Gerçekleşen törende Bursa nüfusunun geçen sene 45 bin civarında arttığını hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, şehri ve ilçeleri daha iyi hale getirebilmek için sürekli çalıştıklarını söyledi. Son yıllarda gerçekleşen yatırımlarla Bursa'nın Türkiye'deki en genç ulaşım filolarından birine sahip olduğunu belirten Aktaş, "2017 yılında BURULAŞ’daki araç sayısının 1087 iken şu an araç sayısının 2418’e ulaştı. Bursalıların rahat bir şekilde ulaşımdan yararlanmasını istiyoruz. Bütün Bursa’daki kooperatiflerde hâlihazırda 789 araç yenilenmişti, yeni araçlarla birlikte bu sayı 845’e yükseldi. Emeği geçen İnegöl Belediyesi’ni ve İNULAŞ’ı tebrik ederim. İnşallah İnegöl’ün ulaşımında rahatlamaya vesile olacaktır. Tüm vatandaşlarımızı da toplu taşıma kullanmaya davet ediyorum" dedi.

İnegöl Ulaşım A.Ş. (İNULAŞ A.Ş.) Başkanı İbrahim Bayram ise, ilçe halkına daha sağlıklı ve konforlu hizmet etmeyi amaçladıklarını belirterek, toplu taşıma araçlarına 56 adet yeni aracı dahil ettiklerini, özverili çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

“BURSA’NIN TOPLU ULAŞIMDA BİR KEZ DAHA OTOKAR’I TERCİH ETMESİNDEN MUTLULUK DUYUYORUZ”

Otokar'ın kullanıcı ihtiyaçlarına özel olarak tasarlayıp ürettiği otobüslerinin Türkiye dahil 60'a yakın ülke yollarında milyonlarca yolcuyu güvenle taşıdığını belirten Otokar Otobüs Satış Müdürü Murat Torun, "Artan nüfusu ve Türkiye ekonomisine olan katkılarıyla dikkat çeken Bursa, hayata geçirdiği toplu ulaşım projeleriyle de öncülüğünü sürdürüyor. Bursa'nın toplu ulaşımında bir kez daha Otokar’ı tercih etmesinden mutluluk duyuyoruz. 60 yıllık deneyimimiz ile geliştirdiğimiz CENTRO mikrobüs, tasarımı, yüksek performansı, dayanıklılığı, düşük yakıt tüketimi, üst seviye emniyet ve konforu ile toplu ulaşımda yeni bir dönem başlattı. Otokar CENTRO ile Bursa ve İnegöl ulaşımında hizmet verecek olmaktan mutluyuz. Yeni otobüslerin hayırlı olmasını dileriz" açıklamasını yaptı.

ŞEHİR İÇİ TAŞIMACILIĞININ GÖZDESİ: OTOKAR CENTRO

Toplu ulaşım için özel olarak tasarlanan 6,6 metre uzunluğundaki CENTRO, geniş ayakta durma alanıyla dikkat çekiyor. 11 sabit, 6 katlanır koltuklu araçta 14 ayakta yolcu taşınabiliyor. Euro 6 emisyon seviyesini sağlayan çevreci motoru, üstün performansı ile dik yokuşları zorlanmadan tırmanırken, düşük işletme giderleri ile esnafa ve belediyelere yük olmuyor. Hızlı biniş ve inişi sağlayan geniş kapıları ve ferah iç hacmiyle Otokar CENTRO ile yolcular şehrin keyfini sürerken, aracın teknolojisi ve yüksek güvenlik donanımı sürücüsüne güven veriyor.

 
Tırsan, TAYSAD Ödülleri Patent Kategorisinde 3. Kez Şampiyon Oldu
 
Aksaray Belediyesi, Akin Granit Ocağından 350.000 Ton Malzeme Nakliyesi Hizmeti Alacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Oakville’in Dar Sokakları Karsan E-Jest’lerle Elektriklendi
Globalleşme hedefiyle ürün gamını sürekli yenileyen Karsan, Avrupa’daki ...
MAN Doğudan-Batıya Teslimatlarına Hız Kesmeden Devam Ediyor: MAN’dan İzmir ve Bingöl Firmalarına 5 Adet Ödüllü Lion’s Coach Teslimatı
Seyahat sektöründe ödüllü otobüsleri ile fark yaratan MAN, Türkiye’nin ...
Man Yardımlarına Hız Kesmeden Devam Ediyor: Deprem Bölgesine, 5 Adet Özel Donanımlı Acil Müdahale Ve Yangın Söndürme Aracı
Depremin ilk gününden itibaren ilgili kurum ve kuruluşların koordinesinde ...
 
Karsan, 272 Adetlik Dev Araç Teslimatını Tamamladı!
Yüksek teknolojili ürünleriyle toplu taşıma sektörünün dönüşümüne öncülük ...
Mercedes-Benz Türk’ten Kontur Turizm’e Renkli Teslimat!
Hizmet kalitesini ve standartlarını artırmayı hedefleyen Kontur Turizm, ...
Alışkanlıklar Değişiyor, Araç Kiralamanın Önemi Artıyor! Dolugaz Filosunda Tercihini Hama’dan Yana Kullandı!
Alman sistemi ve Türk hizmet anlayışının mükemmel uyumuyla kurulmuş ağır ...
 
Thermo King, Hollanda'da İlk AxlePower Teslimatını Gerçekleştirdi
Thermo King, tamamen elektrikli, düşük veya sıfır emisyonlu ve otonom ...
Mercedes-Benz Türk, 10 Adet Mercedes-Benz Tourismo 15’i LOTİ’ye Törenle Teslim Etti
Türkiye, Tayland, Dubai ve Maldivler’de faaliyet gösteren LOTİ, özel olarak ...
Ticari Filolar, E-Transit ile Büyüyor
Ford Otosan’ın Gölcük Fabrikası’nda ürettiği Avrupa’nın en güçlü, Türkiye’nin ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
trucklkwsrcsondakikadikkatkamyonumKamyon haberler kamyoncu