Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
schmitz, dorse, treyler,
18 Mayıs 2016 Çarşamba - 15:55

Karsan’dan Yeni Teslimatlar

Karsan’ın Gönen’e yaptığı son teslimat ile birlikte Balıkesir’de hizmet veren JEST’lerin sayısı 172, ATAK’ların sayısı da 126 oldu.

Karsan’dan Yeni Teslimatlar

 
Karsan’ın, piyasaya çıktığı günden bu yana Türkiye genelinde bir çok belediye tarafından tercih edilen minibüs modeli JEST, Balıkesir’in Gönen ilçesinde de hizmet vermeye başladı. 12 Mayıs Perşembe günü Gönen Hükümet Meydanı’nda düzenlenen törenle, 26 adet JEST ve 4 adet ATAK ilçeye teslim edildi. Törene Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Gönen Kaymakamı Hüseyin Parlak, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Taylan Engin ve İsmail Çur ve Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanı Av. İrem Kaan katıldı. Törende Karsan’ı Karsan Pazarlama Bölge Müdürü Oktay Güven temsil etti.
 
Açılış töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, amaçlarının vatandaşlara kaliteli, konforlu ve güvenli ulaşım hizmeti sunmak ve bu hizmeti Balıkesir geneline yaymak olduğunu söyledi. Uğur, Balıkesir ve ilçelerinde günlük 200 bin yolcuya hizmet vermeyi hedeflediklerini de belirtti. Bugüne kadar Balıkesir’in toplu taşıma hizmetleri için 50 milyon liranın üzerinde yatırım yaptıklarını kaydeden Uğur sözlerine şöyle devam etti; “Gönen ilçemizde Balıkesir Toplu Taşıma tarafından güvenilir, kullanımı kolay, çağdaş bir Elektronik Ücret Toplama Sistemi faaliyete geçti. Balıkesir genelinde uzman bir ekip ile hazırladığımız toplu ulaşım ana planı kapsamında, çağın şartlarına uygun, klimalı, alçak tabanlı, engelli uyumlu yeni toplu taşıma araçları ile vatandaşların güvenli, dakik, konforlu ulaşım ihtiyacı karşılandı. Amacımız bu sistemi taşımacı esnaf ile birlikte Balıkesir geneline yayarak vatandaşlarımıza kaliteli, konforlu, güvenli ulaşım hizmeti sunmak”.
 
Bugüne kadar Balıkesir’e 122 adet ATAK otobüsü ve 146 adet JEST minibüsü teslim eden Karsan, bu son teslimat ile birlikte il genelinde hizmet veren JEST minibüslerinin sayısını 172’ye, ATAK otobüslerinin sayısını da 126’ya çıkartmış oldu.
Yeni teslim olan JEST minibüsleriyle birlikte Gönen ilçesi; engelli erişimine uygun, alçak tabanlı, yüksek tavanlı, klimalı, kamera sistemine ve elektronik ücret toplama sistemine sahip modern minibüslere geçiş yapmış oldu. Karsan JEST minibüsleri ve ATAK otobüsleri, kesilen kurdelenin ardından hizmete alındı. Bir Karsan JEST minibüsü ile ilçe merkezinde şehir turu yapan Başkan Uğur’a, vatandaşlar da yeni araçlarla ilgili beğenilerini ifade etti.
 
Kısaca Karsan Pazarlama

Karsan’da başlayan değişim sürecine paralel olarak Şubat 2009’da Karsan markalı ürünler ve Hyundai Truck HD Serisi modellerinin pazarlama, satış ve satış sonrası hizmetlerini gerçekleştirmek üzere faaliyete başlayan Karsan Pazarlama A.Ş., müşterisine en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor. Karsan Pazarlama, otomotiv sektöründe 50 yıldır faaliyet gösteren Karsan’ın engin otomotiv tecrübesini, yurt geneline yayılmış 100'ü aşkın yetkili satıcı ve servis noktasıyla hizmet alanına aktarıyor. Üstün hizmet anlayışını benimseyen Karsan Pazarlama, müşteri beklenti ve isteklerine hızlı ve etkin cevap veriyor. Karsan, Hyundai Truck&Bus ve BredaMenarinibus markalı ürünlerin satış, pazarlama ve satış sonrası hizmetlerini vermeye başlayan Karsan Pazarlama, aynı zamanda kentlerin toplu ulaşım hizmetlerine ürün sağlamanın yanısıra, garaj yönetimi alanlarında hizmet veriyor.
 
Kısaca Karsan
1966 yılında kurulan Karsan Otomotiv Sanayii ve Ticaret A.Ş., 1979-1998 yılları arasında Koç Grubu çatısı altında faaliyet göstermiş, 1998’de İnan Kıraç’ın çoğunluk hisselerini almasıyla birlikte Kıraça Holding bünyesine dahil olmuştur. 1981 yılından itibaren %100 yerel sermayeyle ticari araç üreten bir firmadır. 2009 yılında belirlediği “Sınırsız Ulaştırma Çözümleri” vizyonu doğrultusunda, binek araçtan otobüse, minivandan ağır kamyona geniş bir yelpazede ürün geliştirip üretmeyi hedefleyen Karsan; bugün Bursa’da yer alan modern ve esnek tesislerinde lisans altında Hyundai Motor Company’ye ait H350 model panelvanları, minibüs ve şasi kamyonetleri, BredaMenarinibus marka otobüsleri ve kendi markası altında Karsan JEST, Karsan ATAK ve Karsan STAR araçları üretmektedir. Bu ürünlerin Türkiye’deki pazarlama, satış ve satış sonrası hizmet faaliyetlerini ise Karsan Pazarlama aracılığı ile yürütmektedir. 2015 yıl sonu itibariyle 1.199 kişinin çalıştığı Karsan, İSO’nun (İstanbul Sanayi Odası) yaptığı araştırmaya göre 2013 yılı "Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu" sıralamasında 151. sıradan 93. sıraya yükseldi. Karsan, uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance’in gerçekleştirdiği “Türkiye’nin En Değerli Markaları” araştırmasında 100 marka arasında 44. sırada yer aldı. Halka açık bir Şirket olan ve Borsa İstanbul'da işlem gören Karsan’ın Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. (MKK) kayıtlarındaki fiili dolaşımdaki pay oranı 2016 yılı Mart ayı sonu itibariyle %35'tir.

 
Kamyonet Halk Otobüsüne Çarptı: 11 Yaralı
 
Şampiyonlar Gala Gecesinde Buluştu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kamyonet Halk Otobüsüne Çarptı: 11 Yaralı
Ağrı'da sara nöbeti geçirdiği iddia edilen kamyonet şoförünün halk otobüsüne ...
Belediye Otobüsünü Yaktılar
Göstericiler, Gazi Mahallesi’nde belediye otobüsünü yaktı.
Midyat Otogarı' nda Çalışma Başlatıldı
'Midyat Otogarı köstebek yuvası gibi' haberi üzerine çalışma başlatıldı.
 
Lassa, Dünya Çiftçiler Günü’nü Adana’da Kutladı
40 yılı aşkın deneyimiyle Türkiye’nin öncü lastik markası Lassa, 14 Mayıs ...
Otokar Comvex 2016’ya 15 Aracıyla Katılıyor
Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, Türk otomotiv sanayisinin gövde gösterisi ...
Marmaris Otomobil Sporlarını Çok Sevdi
Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu TOSFED tarafından 13-15 Mayıs tarihlerinde ...
 
Egelim Lojistik’ten Ege’de Büyük Yatırım
Ege Bölgesi’nin sayılı ve İzmir Aliağa bölgesinin en büyük filosuna sahip ...
Isuzu, Yükseliş ile Manisa’da Yükseliyor
Anadolu Isuzu, Manisa Yetkili Araç Satış Bayisi Yükseliş ile gıda sektörüne ...
Ford Transit, Yeni Ranger ve Yeni Ford Trucks Serisi Comvex’te
50. Yılını kutlayan Transit ile birlikte Ford standında yerini alan Transit ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
sondakika
türkiye
fahrer
haberler
dikkat
Kamyon
truck
bus
news