Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
26 Şubat 2008 Salı - 00:00

Herkes Uçakla Seyahat Edebilecek

Herkes Uçakla Seyahat Edebilecek

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, ''2002 yılında 8,5 milyon insanımız uçarken, bugün nüfusumuzun yarıdan fazlası uçağa biniyor. Hedefimiz, hangi gelir grubundan olursa olsun her insanımıza uçakla seyahat imkanı sunmaktır'' dedi.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, yapımı tamamlanan Çanakkale Havaalanı yeni terminal binasının hizmete açılması dolayısıyla düzenlenen törende, 8 ay gibi kısa sürede tamamlanan binayı açmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Çanakkale'nin, Türk milletinin kalbinin attığı yer olduğunu ifade eden Yıldırım, ''Çanakkale'de yazılan destan olmasaydı, ݝstiklal Harbi'ndeki o ruhu yakalamak zor olurdu. Bugünkü modern Türkiye'nin temelinde Çanakkale zaferi var'' dedi. Mehmet Akif Ersoy'un, ''Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor/Bir hilal uğruna ya Rab ne güneşler batıyor'' mısralarını hatırlatan Yıldırım, ''Hilali yere düşürmemek için Çanakkale'yi destan şehir haline getiren aziz şehitlerimizin manevi huzurunda bir kez daha hürmet ve minnetle eğiliyorum. Ruhları şad olsun'' diye konuştu.

Yıldırım, hükümetin icraatlarına da değindi; yolu, içme suyu telefonu ve interneti olmayan yer bırakmadıklarını; sağlık ve sosyal güvenlik reformunu başardıklarını bildirdi.

Devlet Hava Meydanları ݝşletmesi Genel Müdürü Orhan Birdal, 2003 yılından bu yana yolcu ve uçak trafiğinde artış olduğunu, bu çerçevede hava liman ve alanlarında artan yolcu trafiğine cevap verecek tedbirler alındığını belirtti.

Birdal, ''Hava ulaşımının süratli, rahat ve emniyetli oluşu, dünyadaki küreselleşme hareketleri, serbest rekabet şartlarının etkileri, diğer ulaşım araçlarına nazaran yolcu ve yük taşımacılığında hava ulaşımının önemini daha da artırmış, dünya sivil havacılığına paralel olarak ülkemizde de büyük gelişmeler kaydedilmiştir'' dedi.

Birdal, Çanakkale Hava alanı yeni terminal binası inşaatına 11 Temmuz 2007 tarihinde başlandığını ve 15 Ocak 2008 tarihinde tamamlandığını kaydetti.

Çanakkale Valisi Orhan Kırlı, 1 yılı aşkın süredir Çanakkale-ݝstanbul-Ankara uçak seferlerinin devam ettiğini belirterek, ''Çanakkale halkının uçak yolculuğuna ilgisi ve eğilimi giderek artmaktadır. Çanakkale artık uçak seferleri sayesinde kolay ulaşılamaz, kolay erişilmez bir kent olma görüntüsünden uzaklaşmaya başlamıştır'' dedi.

Konuşmaların ardından Yıldırım, yeni terminal binasını hizmete açtı.

 
'YILIN BAKANI' SEÇİLDİ
 
BUGÜN 30 YILLIK BİR HASRETİ GİDERİYORUZ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
dikkatkamyoncuşoförnewsKamyonfahrertrucktreylerlkw