Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
27 Şubat 2008 Çarşamba - 00:00

Bakan Yıldırım 'ın Singapur Temasları

Bakan Yıldırım  ın Singapur Temasları

Bakan Yıldırım, Singapur da bu yıl ilki düzenlenen uluslararası havacılık fuarı ve fuar vesilesi ile düzenlenen, çok sayıda bakan ve uluslararası şahsiyetin katıldığı “Havacılık Liderler Zirvesi “ toplantılarına katıldı.

Singapur'da Liderler Zirvesi toplantılarının yanı sıra, ICAO Genel Sekreteri,  IATA Başkanı ve birçok ülke havacılık temsilcileri ile kısa görüşmelerde bulunan Yıldırım, ݝngiltere Ulaştırma Bakanı Jim Fitzpatrick ile de ikili bir görüşmede bulunarak iki ülkenin ulaştırma alanındaki ilişkilerini değerlendirdi.

Yıldırım ayrıca Singapur Enformasyon, ݝletişim ve Sanat Bakanı Lee Boon Yang’ı ziyaret etti. ݝki bakan, her iki ülkenin  haberleşme, bilgi teknolojileri ve kültür sanat alanlarında ilişkilerini değerlendirerek,  karşılıklı işbirliği ve tecrübelerinden faydalanmak ve dostluğu geliştirme  imkanları üzerinde görüş alışverişinde bulundu. 

Bakan Yıldırım,  açılışını Singapur Başbakanının yaptığı Airshow fuar alanını ziyaret ederek sergilenen uçaklar ve diğer hava araçları,  havacılıkta kullanılan teknolojiler ve ilgili diğer standlarda incelemelerde bulundu.

Yıldırım, Singapur Ulaştırma Bakanı ve Dışişleri 2. Bakanı  Raymond Lim  ile ikili görüşmelerde bulunarak iki ülkenin havacılık başta olmak üzere ulaştırma ilişkilerini ve dünyadaki gelişmeleri değerlendirdi. 

Ulaştırma Bakanları ayrıca her iki ülkenin ICAO ve IMO  gibi uluslararası kuruluşların konsey seçimlerinde karşılıklı destekleri için birbirlerine  teşekkür ederek  işbirliğini geliştirme kararı aldılar.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım,  Hükümet adına   “Yatırımların Karşılıklı Teşviki ve Korunması Anlaşması’nın imza törenine katılarak bir değerlendirme konuşması yaparak,  muhatapları Ticaret ve Sanayi Bakanı Lim Hng Kiang ile birlikte basın huzurunda  anlaşmayı Türkiye adına imzaladı. 

Bakan Yıldırım aynı gün Singapur limanı ve konteyner terminalinde incelemelerde bulunarak, liman operasyonları ve kullanılan teknolojiler ve işletme teknikleri hakkında bilgi aldı. Liman gezisi sırasında, aynı zamanda Mersin Limanını da işleten Singapur liman yetkilileri ile  Mersin limanında uygulanan veya  uygulanması planlanan teknolojiler ve diğer yenilikleri de yerinde inceledi.

Bakan Yıldırım, seyahatin son gününde Bangkok – Tayland’a geçerek TCDD’nin bir iştiraki olan Tülomsaş tarafından Tayland da kurulması planlanan Bakım Onarım Atölyesi ile ilgili bir çerçeve anlaşması imza törenine katıldı.

Bu anlaşma ile Tülomsaş, Tayland Demiryollarına halen devam etmekte olan yedek parça satışına ilaveten, motorların bakım ve onarımları, yeni motorların üretilerek ihraç edilmesi gibi yeni işbirliği ve ticaret imkanlarına kavuşacak.

 
Taşımacılığın Sıkıntıları Dile Getirildi
 
İstanbul-Kocaeli Nakliyeciler Derneği 3. Olağan Genel Kurulu Yapıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
treylerşoförtürkiyesondakikabuskamyonumnewskamyoncu haberler