Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
23 Eylül 2021 Perşembe - 14:18

Hastrailer Şirket Ortağı Hüseyin Sarı, "Tüm Ürünlerimiz TSE Standartlarına ve WVTA’ya Uygundur; Isı ve Darbelere Karşı Yüksek Mukavemetli ve Hafiftir"

Gıda ve ilaç lojistiğinde önemli bir taşıma faaliyeti olan soğuk taşıma konusunu ele aldığımız haber dosyamızda taşıma sektörünün bir diğer ayağı olan frigorifik treyler üreticileri ile de söyleşi gerçekleştiriyoruz. Hastrailer Şirket Ortağı Hüseyin Sarı soğuk taşımaya, ürünlerine ve soğuk taşıma alanındaki son gelişmelere ilişkin Kamyonum Dergisi’ne açıklamalarda bulunuyor. Detayları haberimizde okuyabilirsiniz.

Hastrailer Şirket Ortağı Hüseyin Sarı,  Tüm Ürünlerimiz TSE Standartlarına ve WVTA’ya Uygundur; Isı ve Darbelere Karşı Yüksek Mukavemetli ve Hafiftir

 

Frigorifik soğutmalı trailer ve araç üzeri kamyon kasaları ürettiklerinden bahseden Sarı, gıda ve ilaç taşımacılığında kullanılan frigorifik treylerlerin boşaltma, yükleme veya araç bölmeleri gibi kullanımı kolaylaştıran avantajlarına değiniyor. Sarı, “Frigorifik ürünlerimizde farklı derecelerdeki soğutma için aynı ürün içerisinde hareketli ve sabit olmak üzere bölmeler yapılıyor ve -18 ve +4 derece soğutma işlemleri tek frigorifik kutu içerisinde uygulanabiliyor. Bunun yanı sıra yükleme ve boşaltma için zamandan tasarrufu sağlayan araç arkasına monte edilen lift uygulamaları yapılıyor.” değerlendirmesinde bulunuyor.

“Panellerimiz Isı ve Darbelere Karşı Yüksek Mukavemetli ve Hafiftir”

Ürünün gerekli ısı değerinin korunmasını sağlayabilmek kadar kullanıcıya sunulan kolaylık ve sağlamlık da önem arz ediyor. Ürünlerinin kullanıcısına ne gibi özellikler sunduğuna  yönelik açıklamalarda bulunan Sarı şunları aktarıyor; “Ürünlerimizin imalatı sırasında yurt içi ve yurt dışı tedarikçi firmaların gıda yönetmeliklerine ve TSE standartlarına uyumlu ham maddeler kullanılıyor. Panellerimiz tek parça olarak laminasyon teknolojisi ile üretilmiş olup ısı ve darbelere karşı yüksek mukavemetli ve hafiftir.”

Soğuk zincir taşımalarının en önemli ekipmanı olan soğutucularda yurt içinde ve yurt dışındaki markaların tamamıyla iş birliktelikleri bulunduğunu da sözlerine ekleyen Sarı,“Tüm ürünlerimiz TSE standartlarına ve WVTA’ya uygundur.” açıklamasında bulunuyor.

“Büyük Fayda ve Kolaylık Sağlanacak”

Geçtiğimiz günlerde bozulabilir gıda taşımacılığında kullanılacak özel ekipmanların muayene ve belgelendirme işlemlerine tabi olacağı yönündeki yönetmeliğe ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Sarı, “Soğuk zincir taşımacılığında büyük fayda ve kolaylık sağlanacağını düşünüyoruz. Bozulabilir gıdaların bu özel ekipmanlarla daha hızlı ve steril bir şekilde tüketiciye ulaşımını sağlayacaktır.” diyor.  

  “Soğutuculu Araçlar ile Taşımacılık ve Depolama Sistemleri Çok Daha Fazla Önem Arz Ediyor”

   Isı hassasiyeti bulunan ürünlerin taşınmasında kullanılan soğutuculu araçlar ürünlerin raf ömrünü belirlerken ekonomik anlamda da zarar ya da fayda sağlıyor. Sarı soğuk taşıma araçlarının ve lojistiğin öneminin giderek daha da artacağını dile getirirken son olarak şu değerlendirmelerde bulunuyor; “Soğutuculu araçlar ile taşımacılık ve depolama sistemleri küresel ısınmanın da etkisiyle çok daha fazla önem arz ediyor. Perakende sektörünün çok daha hızlı büyümesinin etkisiyle lojistik sektörü önümüzdeki süreçte çok fazla ön plana çıkacak.”

 

* WVTA : Tam Araç Tip Onayı

 
Soycan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Soycan, "Intermodal Taşıma Kapasitemizi Her Yıl Çift Haneli Büyütmeyi Hedefliyoruz"
 
GEFCO, Kuzey Afrika-Avrupa Ticaret Koridorunu Güçlendirmeyi Sürdürüyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sektör Öncüsü Van Eck Türkiye’de
Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Üyesi ve 2021 Nisan ayında Van Eck Trailers ...
Sektörün Tüm Soğutma İhtiyaçları İçin Carrier
Gıda ve ilaç maddelerinin taşınmasının insan sağlığına etkisi olduğu kadar ...
IRU’dan Türk Taşımacılara Mesaj Var!
Uluslararası taşımalara ilişkin konuları gündemimize alarak lojistiğin ...
 
UND Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Şener, "Şoförleri Hem Dijital Dönüşüme Hem de Yeşil Dönüşüme Hazırlamak Gündemimizde"
Kamyonum Dergisi olarak lojistik sektörünün gündeminde olan, sektörün ...
UND Strateji ve İş Geliştirme Başkanı Fatih Şener, "Azerbaycan’da Lojistik Çok Zor ve Pahalı"
Uluslararası taşımacılık konusunu ele almaya ve bu konudaki sorunları ...
Und İcra Kurulu Başkanı Alper Özel, Türkiye ve Azerbaycan Liderliğinde Hazar’ı Bir Deniz Otoyolu Haline Getirmeliyiz
Gündemin önemli konu başlıkları arasında yer almayı sürdüren Orta Koridor ...
 
Prizma Nakliyat Sahibi Halis Karaca, "Biz Türkiye Ekonomisinin Önemli Bir Parçasıyız"
Kamyonum Dergisi olarak uluslararası taşımaları ve bu bağlamda yaşanan ...
Rentrans Genel Müdürü Alihan Murat Tütüncü, "Tek Durak Nokta Sistemi ile Kapıkule Sorunu Çözülür"
Uluslararası taşımacılığa ilişkin detayları firmalardan dinlemeyi sürdürüyoruz. ...
Logitrans CCO Ticari Grup Başkanı Muzaffer Tuna, “Türkiye Polonya Arasında Aktarmasız Direkt Bir Tren Seferine Başlıyoruz”
Logitrans Logistics Ağustos ayında Türkiye Polonya arasında aktarmasız ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrerKamyonsondakikaşoför haberler bustürkiyekamyoncusrc