Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
12 Haziran 2021 Cumartesi - 10:55

Belçika Karayolu Nakliye Hizmetleri

Nakliyat sektörü geçmişten günümüze uzanan ve en çok ihtiyaç duyulan sektörler arasında yer alır. Gelişmiş ülkeler arasında yer alan Belçika, otomotiv sektöründe yapmış olduğu yenilikler ile dünya genelinde anılan bir ülkedir. Öyle ki ülkenin üretmiş olduğu otomotiv ürünleri dünyanın dört bir yanına ulaştırılır.

Belçika Karayolu Nakliye Hizmetleri


 Belçika Nakliyat  ile sağlanan bu ulaşımlar, ülkeler arasındaki iletişimi ve ticaret anlayışını geliştirir. Ürünlerin ülkelere ulaşması, Belçika’nın ne kadar gelişmiş bir ülke olduğunun kanıtı olmasının yanı sıra diğer dünya ülkeleri ile arasında bir rekabetin doğmasına da sebebiyet verir.

Saygınlar Nakliyat, Belçika ülkesine karayolu ve Roro taşımacılığı ile hizmet etmekte olup, Belçikaya nakliye fiyatlarını minimum seviyelerde ama düzenli nakletmektedir. Normalde firma Ortadoğu ülkeleri, Asya ülkelerine çalışmakta olup, artık Avrupa ülkelerine hizmet vermektedir.

Uluslararası yapılan nakliyat hizmetlerin yol mesafesi oldukça uzun olduğundan, ürünlerin muhafaza edilmesi ve ürünlere uygun ortamların oluşturulması da oldukça büyük bir önem taşır. Bu sebep ile Belçikaya Frigo ( soğutuculu ) işlemleri sıklıkla tercih edilir. Ayrıca yol mesafesinin uzun olması bir takım plan ve programların yapılması gerektiğini de gösterir. Bu anlamda Belçika Nakliyat firmalarının sunmuş olduğu Belçika Parsiyel hizmeti en doğru seçim olacaktır.istanbuldan her hafta düzenli çıkışlar mevcut.

Uluslararası Sigortalı Taşıma Hizmeti

Uluslararası taşımacılıklarda ürünlerin uzun bir mesafe ile yola çıkması, birtakım olumsuzlukları da beraberinde getirebilir. Gerek hatalı ürün dizaynından dolayı gerekse çıkılan yol yapısının bozukluğundan dolayı ürünlerin hasar görmesi an meselesidir. Bu anlamda Belçika Nakliye ile taşıması yapılan ürünler sigortalanır ve güven altına alınır. Sigortalı ürünlerin taşımacılık işlemlerinde herhangi bir zarar görmesi, firma tarafından telafi edileceği anlamına gelir. Ürünlerde yaşanan kırılma ve dökülmeler ekonomik anlamda kayıplara ulaştıracağından, sigortalı taşımacılıklarda bu mağduriyet ortadan kalkar. Belçika karayolu nakliyeleri CMR sigortalı yapılıyor.

Sigorta poliçeleri taşımacılık firması ve ürün sahipleri arasında imzalanan güvencelerdir. Poliçe içerisinde hem müşterinin ürünlerinde yaşanabilecek maddi ya da manevi kayıplar güven altına alınırken, hem de firmanın yaşanması olası olan durumlarda haklarını gözetmesi için en anlamlı imzalanan kâğıt olma özelliği taşır. Sigortalı nakliyat hizmetlerinde her iki tarafında, yaşayabileceği maddi manevi tüm kayıplar garanti altına alınmış olur.
Uluslararası Nakliye Hizmetlerinde Firma Seçimi

Uluslararası ürünlerin taşınma hizmeti için sektörde birçok firmanın aktif olması, dikkat edilmesi gereken detayları da gözler önüne serer. Bu anlamda güleryüzlü çalışanları ve sunmuş olduğu kaliteli hzimetleri ile Saygınlar Nakliyat seçimler arasında en ideal firma olma özelliği taşır. Taşımacılık sektöründe yılların deneyimini ve tecrübeli elemanları ile müşteri memnuniyeti ilkesi ile çalışmalarını yürüten firma, eşyaların hızlı ve güvenilir bir şekilde gideceği yere ulaştırılmasını sağlar.

Kaynak: SAYGINLAR NAKLİYAT
lojistik@sayginlarnakliyat.com

 
ZF, Goodyear ile Güçlerini Birleştirdi
 
Brisa Pazarlama ve Uluslararası Pazarlar Genel Müdür Yardımcısı Evren Güzel, "İş Ortaklarımızı Müşteri Deneyimini İyileştirecek Uygulamalar Tasarlama Konusunda Teşvik Ediyoruz"
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DHL Supply Chain Türkiye, İlk Çeyreğinde Performansını Daha da Yükseltti
DHL Supply Chain Türkiye, 2021 yılının ilk çeyreğinde; artan kalite anlayışıyla ...
Ortadoğu Ülkesi Sınır Komşumuz Irak ile Ticaret Devam Ediyor
Ortadoğu da bulunan ülkeler arasında yer alıp ülkemizin güney sınır komşularından ...
Afganistan’a Güvenli ve Sigortalı Nakliye Hizmetleri
Afganistan, güneydoğusunda Pakistan, batısında İran ve kuzeyinde Türkmenistan ...
 
Bulgaristan’a Yapılan İhracat Verilerinde Artış Gözleniyor
Uluslararası ticaret faaliyetleri bünyesinde tüm dünya ülkeleri ile yaptığımız ...
Logitrans, Yeni Projeleri ve Araç Yatırımları ile Büyümeye Devam Ediyor
Karayolu, Demiryolu, Denizyolu ve Havayolu taşımacılıklarının yanı sıra ...
Almanya İhracat Çalışmaları Kapsamında Tır Taşımacılığı
Uluslararası ticaret çalışmalarımızın özellikle Avrupa ülkeleri anlamında ...
 
Saygınlar Nakliyat İspanya'dan Asya Ülkelerine Direkt Sevkiyat Sağlıyor
Avrupa'nın Güneybatısında ve İber Yarımadası’nda bulunan İspanya birçok ...
Arnavutluk Tır Nakliye Çalışmaları Devam Ediyor
Avrupa ile birlikte ülkemizin yoğun olarak ticari faaliyetler içerisinde ...
Aras Kargo Genel Müdürü Utku Ayyarkın, Yeni Koşullara Çok Hızlı Uyum Sağladık
Anneler Günü ve Ramazan Bayramını da kapsayan tam kapanma döneminde e-ticaret ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyonumtreylertrucknewsKamyonsondakikaşoförkamyonculkw