Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
10 Haziran 2021 Perşembe - 10:36

Afganistan’a Güvenli ve Sigortalı Nakliye Hizmetleri

Afganistan, güneydoğusunda Pakistan, batısında İran ve kuzeyinde Türkmenistan bulunan ve  tarımsal faaliyetler yürüten ülkelerden birisidir. Karayolu hizmetinin genişlemesi açısından yapılan çalışmalar ile birlikte nakliyat hizmetlerinin geliştirilmesi sağlanmıştır.

Afganistan’a Güvenli ve Sigortalı Nakliye Hizmetleri

Çin ile sınır komşusu olması ile birlikte 652 bin kilometrekare yüzölçümüne sahip bir ülkedir. Afganistan resmi adı ile İslam Cumhuriyeti olarak bilinmesi ile birlikte Orta Asya’nın deniz kıyısı olmayan ülkeler arasındadır. Yapılan anlaşmalar ile birlikte ithalat ihracat alanlarının genişlemesi sağlanır. Saygınlar Nakliyat, Kabil adres teslimi yapmaktadır.

İktisadi bakımdan tarımla uğraşan ülke kendi içerisinde tarım faaliyetlerini oluştururken ithalat ve ihracat fırsatlarını göz önünde bulundurarak ürünlerin piyasada çok fazla bulunmasını sağlar. Bu konuda gerçekleştirilen Afganistan nakliyat firmaları kendi içerisinde bu hizmeti vererek ürünlerin piyasada yer almasına önem gösterir. İslamkale, mezarışerif, herat, akina nakliyelerinde öncü kuruluş.

Nakliyat konusunda bozulabilecek ürün veyahut soğuk hava alanlarının oluşturulması için Afganistan frigo işlemleri tercih edilmelidir.

Afganistan Karayolu nakliye fiyatları, Ticareti, ithalat / ihracat

Günümüzde kara yolu ticaretini genişlemesi ile birlikte birçok farklı ürünün piyasada yer alması ve ürünlerin birbiriyle olan rekabetini gösterir. Afganistan karayolu ticareti kendi içerisinde birçok farklı teknik ile birlikte ticaretin sağlanmasına yardımcı olur. Bu konuda Afganistan nakliye firmaları kendi içerisinde güvenilir ve kaliteli hizmet alanı oluşturur. Türkiye istanbul'dan Afganistan'a ortalama varış süresi 10-12 gün olup, Azerbaycan, Türkmenistan üzerinden aktarmadan taşıma yapabilir.

Karayolu ticareti ile gerçekleştirilen Kuru yük taşımacılığında birçok farklı ürünün bir arada bulunması ile gerçekleştirilen nakliyat hizmeti yer alır. Afganistan parsiyel işlemleri ile birlikte uygulanan bu işlemde yol üzerinde ve yol güzergâhında bulunan birçok farklı ürünün bir arada taşınması sağlanır. Karayolu ticareti zaman gerektiren bir hizmet olduğu için bu hizmete hızlı bir şekilde veren firmalardan yardım alınması gerekir. Nakliyat firmaları uzun yıllardır güvenilir ve hızlı nakliyat hizmeti ile birlikte bu hizmeti gerçekleştirdiği için gönül rahatlığı ile hizmet alınabilir.

Uluslararası Taşımacılıkta Afganistan ve bölgelerine Nakliyat

Uluslararası nakliyat hizmeti belirli firmalar tarafından gerçekleştirildiği zaman ürünlerin hızlı ve güvenilir bir şekilde taşınması sağlanır. Güler yüzlü elemanları ve kaliteli araçları ile birlikte taşımacılığı ve birçok farklı taşımacılık hizmetinde yer alan Saygınlar nakliyat bu konuda tercih edilebilir. Böylelikle uluslararası taşımacılık hizmeti ile birlikte eşyaların güvenilir ve hızlı bir şekilde taşınması sağlanır. Bunlar Doğru ürünün, Doğru miktarda, Doğru biçimde, Doğru zamanda, Doğru kaynaktan, Doğru yolla, Doğru fiyata sağlanmasıdır.

Kaynak : SAYGINLAR NAKLİYAT

bilgi@sayginlarnakliyat.com

 
Kazakistan Belgelerinin Sınır Kapılarına Dağıtımı Başladı
 
UND Genel Başkanı Çetin Nuhoğlu,“Bu Sene Hedef Olan 200 Milyar Dolar İhracatı Yapabilmek İçin Lojistik Sektörünün Desteklenmesi Gerekir”
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bulgaristan’a Yapılan İhracat Verilerinde Artış Gözleniyor
Uluslararası ticaret faaliyetleri bünyesinde tüm dünya ülkeleri ile yaptığımız ...
Logitrans, Yeni Projeleri ve Araç Yatırımları ile Büyümeye Devam Ediyor
Karayolu, Demiryolu, Denizyolu ve Havayolu taşımacılıklarının yanı sıra ...
Almanya İhracat Çalışmaları Kapsamında Tır Taşımacılığı
Uluslararası ticaret çalışmalarımızın özellikle Avrupa ülkeleri anlamında ...
 
Saygınlar Nakliyat İspanya'dan Asya Ülkelerine Direkt Sevkiyat Sağlıyor
Avrupa'nın Güneybatısında ve İber Yarımadası’nda bulunan İspanya birçok ...
Arnavutluk Tır Nakliye Çalışmaları Devam Ediyor
Avrupa ile birlikte ülkemizin yoğun olarak ticari faaliyetler içerisinde ...
Aras Kargo Genel Müdürü Utku Ayyarkın, Yeni Koşullara Çok Hızlı Uyum Sağladık
Anneler Günü ve Ramazan Bayramını da kapsayan tam kapanma döneminde e-ticaret ...
 
Rusya Nakliyat Hizmetleri
Rusya nakliye hizmetleri ülkemizde en yaygın olan taşıma işlemleridir. ...
CW Enerji ve Ekol Lojistik’ten Temiz Enerji İçin İş Birliği
Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük güneş paneli üreticisi CW Enerji, Türkiye’nin ...
Özbekistan’a Yerli Ürün İhracatında Artış Gözlemleniyor
Uluslararası ilişkiler konusunda ülkemizin son dönemlerde yaptığı dış ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
error code: 524
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
Kamyon haberler busfahrertürkiyesrcşoförkamyonumlkw