Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
6 Nisan 2017 Perşembe - 11:16

Zıpcar, Otokoç Otomotiv'de “Saatlik Araç Kiralama” Hizmeti

Time Dergisi’nin “Dünyanın en etkili 100 kişisi” arasında gösterdiği Robin Chase kurucusu olduğu Zipcar’ı anlatmak üzere Türkiye’ye bir ziyarette bulundu.

Zıpcar, Otokoç Otomotiv de “Saatlik Araç Kiralama” Hizmeti

 Chase katıldığı “Ulaşımda Akıllı ve İnovatif İş Modelleri “ konferansında yaptığı konuşmada dünya otomotiv sektörünün artık müşterilerinin ne zaman ve nereye yolculuk yapacağı sorusuna göre şekillenmeye başladığını söyledi. Tek bir modelin tüm ihtiyaçları karşılamadığını ve şehirlerde yaşayanlara ilelebet aynı şekilde araba satamayacaklarını anlayan otomotiv endüstrisinin konsept değiştirmeye hazırlandığını belirten Chase, saatlik araç kiralama fikrinin de değişen bu beklentilerin bir sonucu olarak doğduğunu sözlerine ekledi. Zipcar’ın dünyada bir değişime öncülük ettiğini ve 17 yılda 10 ülkede milyonlarca insanların araç satın alma ezberini bozduğunu belirten Chase şöyle devam etti; “15 saniyelik bir zaman dilimi içinde kimsenin yardım ve müdahelesi olmadan, kolay, hızlı ve her ihtiyaca uygun araç kiralama hizmeti sunan Zipcar, Türkiye’de de çok hızlı bir biçimde benimsendi. Türkiye’de teknoloji ve trendleri yakından takip eden genç nüfus sistemi günlük hayatının bir parçası haline getirdi. Benzer iş modellerinin de ortaya çıkışıyla kolektif bilincin hızla değiştiğini görüyoruz. Çok yakın bir gelecekte İstanbul’da daha çok kişi saatlik araç kiralayarak ulaşım ihtiyaçlarını karşılayacak” dedi.
Türkiye’de Zipcar operasyonlarını yöneten Otokoç Otomotiv Araç Kiralamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İnan Ekici ise; “Türkiye’de Zipcar başarıyla büyümeye devam ediyor. Halen 70 lokasyonda 131 adet BMW, Mercedes, Renault gibi markaların araçlarından oluşan filomuz ile ulaşıma alternatif çözüm, rahatlık, hız ve konfor katıyoruz. Geleceğin işi gözüyle baktığımız Zipcar çok yakında şehir içinde ISPARK noktalarında da hizmet vermeye başlayacak. Müşterilerimiz Zipcar’ı bundan böyle yol üzerinde de görmeye başlayacak” dedi.
Zipcar, sistemi ile İstanbul’un yoğun temposunda yaşayan müşterilerine, şirket havuz araçlarından tasarruf etmek isteyen firmalara, araç sahibi olmayan ancak zaman zaman bir araca ihtiyaç duyan bireylere yönelik olarak araç sahipliğine bir alternatif sunuyor. Saatlik araç kiralama sistemi ile dünyada 10 ülkede şehir hayatına hız ve konfor katan Zipcar, şehiriçi ulaşımını kolaylaştıran küçük ve spor modellerle kullanıcıların beklentilerini karşılamaya devam ediyor. Aylık 15 TL veya yıllık 75 TL karşılığında üye olunan Zipcar’da saati 15 TL’den başlayan ücretlerle araç kiralanabiliyor ve sigorta gibi ilave maliyetleri de kullanıcılarına yansıtmıyor.
 Zipcar Lokasyonları; Arçelik Sütlüce, Ataşehir Birmot, Ataşehir Otokoç, Atatürk Havalimanı, Atlı Spor Klübü(Maslak), Başakşehir Ağaoğlu, Beylikdüzü Birmot,  Büyükçekmece Tüyap, Carea Otomotiv ( Maltepe), Çamlıca İş Merkezi, Galleria AVM(Bakırköy), Gayrettepe Metro, Göker Otopark(Eyüp), Grand Cevahir Hotel(Mecidiyeköy), Hilton Kozyatağı, İstinye Otokoç, İTV Taksim,  İTV Suadiye, Kadıköy Başkent, Kalamış Marina, Katibim Otopark(Üsküdar), Koç Holding(Nakkaştepe), ,  Küçükyalı Otokoç Genel Müdürlük Otoparkı,  Koç Üniversitesi Ana Kampüs,  Koç Üniversitesi Batı Kampüsü, Maslak Beybi Giz,  Maslak Orjin, Mercedes Hadımköy, Özdilek Park Levent, Palladium(Ataşehir),  Park Çağlayan, Park Dedeman (Levent), Polat Towers(Fulya), Şişhane Parktürk, T- Park Emniyet Evler(Levent), Opet Kuruçeşme, Taşdelen Otokoç, Tepe Nautilus(Kadıköy), Trump Towers(Mecidiyeköy), Yenibosna Otokoç, Yıldız Teknik Üniversitesi-Teknopark-(İkitelli) Zincirlikuyu Birmot, Zorlu AVM, Antalya Havalimanı

 
AVL Türkiye’den İlk Yerli Hibrit Ve Sürücüsüz Araç Atağı
 
Seger Korna, yeni ürünleri ile Automechanika İstanbul’da
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AVL Türkiye’den İlk Yerli Hibrit Ve Sürücüsüz Araç Atağı
Otomotiv teknolojileri alanında dünyanın en büyük mühendislik firması ...
Toyota Avrupa’dan TAYSAD’a Ödül Yağmuru
Otomobil sektöründe "tedarikçisi olunması en zor ülke" olarak nitelenen ...
Tırsan Adapazarı Fabrikasında Polonya Bayisini ve OSPTN Derneği Üyelerini Ağırladı
Kässbohrer Polonya Bayisi TIMEX S.A. ve OSPTN Derneği üyeleri Tırsan Adapazarı ...
 
İTT Lojistik, Tırsan İle Nasıl Büyüdüğünü Anlattı
Likit kimyasal ve tehlikeli madde taşımacılığında uzmanlaşan İTT Lojistik, ...
Karayolu Taşıma Yönetmeliği Değişiyor!
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Karayolu Taşıma Yönetmeliği ...
Çevre Teknolojileri Sektörünün 2017’deki Buluşma Adresi Yine REW İstanbul Oldu!
İFO Fuarcılık tarafından düzenlenen Uluslararası Geri Dönüşüm, Çevre Teknolojileri ...
 
Renault Mais Kurumsal İletişim Direktörlüğü’ne Atama
Renault Mais Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine Levent Kadagan atanmış ve görevine başlamıştır.
GEFCO Freight Forward'ın İdari Başkan Yardımcılığı'na Atama
Lojistik sektöründe 25 yılı aşkın bir deneyime sahip olan Anthony Gunn, ...
Continental Mevsimine Uygun Lastik Öneriyor
Dünyanın en büyük uluslararası lastik ve orijinal ekipman tedarikçilerinden ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrertürkiyeKamyonşoförsondakikadikkatlkwtruck haberler