Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
5 Mayıs 2010 Çarşamba - 00:00

Ulaştırma Bakanı Yıldırım Lojistik Öğrencileriyle Buluştu

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, lojistik öğrencileriyle bir araya geldi. Uluslar arası Nakliyeciler Derneği(UND)’nin düzenlediği ve 40 fakülteden öğrencinin katıldığı zirvede konuşan Bakan Yıldırım, Türkiye’nin artık küresel bir güç haline geldiğini bu hedefinden asla vazgeçemeyeceğini söyledi. Bakan Yıldırım, gençlere Türkiye’yi asla küçük görmeme tavsiyesinde bulunurken “Avrupanın 6. büyük ekonomisi olan Türkiye’den bahsediyoruz. Asla ve asla Türkiye’yi küçük görmeyelim. Türkiye muazzam bir dönüşüm değişim yaşıyoruz” dedi.

Ulaştırma Bakanı Yıldırım Lojistik Öğrencileriyle Buluştu

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, lojistik öğrencileriyle bir araya geldi. Uluslar arası Nakliyeciler Derneği(UND)’nin düzenlediği ve 40 fakülteden öğrencinin katıldığı zirvede konuşan Bakan Yıldırım, dünyaya bağlanan on net ülkeler ve off net ülkeler dönemi başladığını dile getirdi. Türkiye’nin artık küresel bir güç haline geldiğini bu hedefinden bu ufkundan asla vazgeçemeyeceğini söyleyen Bakan Yıldırım, gençlere Türkiye’yi asla küçük görmeme tavsiyesinde bulunurken “Avrupanın 6. büyük ekonomisi olan Türkiye’den bahsediyoruz. Bugün şu anda Türkiye’de 3 ülkenin cumhurbaşkanı var. Asla ve asla Türkiye’yi küçük görmeyelim. Türkiye muazzam bir dönüşüm değişim yaşıyoruz” dedi.
TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde düzenlenen ve 40 fakülteden lojistik öğrencisinin bir araya geldiği Türkiye Lojistik Öğrencileri Zirvesi’ne katılan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, lojistiğin önemini ve bugünkü konumunu anlattı. Gençlerin lojistiğin geleceğinde büyük önem taşıdığını ifade eden Ulaştırma Bakanı Yıldırım, dünyaya bağlanan on net ülkeler ve off net ülkeler dönemi başladığını dile getirdi. Türkiye’nin artık küresel bir güç haline geldiğini bu hedefinden bu ufkundan asla vazgeçemeyeceğini söyleyen Bakan, gençlere Türkiye’yi asla küçük görmeme tavsiyesinde bulunurken “Avrupanın 6. büyük ekonomisi olan Türkiye’den bahsediyoruz. Bugün şu anda Türkiye’de 3 ülkenin cumhurbaşkanı var. Asla ve asla Türkiye’yi küçük görmeyelim. Türkiye muazzam bir dönüşüm değişim yaşıyoruz.” değerlendirmesini yaptı. Bazı kuşakların bu değişimi ve dönüşümü takip etmekte zorlandığını vurgulayan Yıldırım, gençlerin bu değişimi anladığını belirtti.
“15 Bin Km Bölünmüş Yol Dedik, Dayak Yemediniz Dediler”
Ulaştırma ve alt yapı hizmetlerinde son 7 yılda devreye sokulan projeleri anlatan Bakan Yıldırım, “Hayallerimizi değil yaptıklarımızı anlatıyoruz. 15 bin km bölünmüş yol yapacağız dediğimizde ya sayı saymasını bilmiyorsunuz ya da dayak yemediniz. Ama bugün 17 bin km bölünmüş yola ulaşmış Türkiye var. Doğusundan batısına ülkenin tıkanan damarlarını açtık. 6 il bölünmüş yolla birbirine bağlanmışken bugün 64 il birbirine bağlı. Bölünmüş yollarda iki pratik faydası var. Yollarda zaman kaybı fazla yakıt israfı yıllık bedeli 4 milyar liradır. Biz 7 yılda 25 milyar lira harcadık. Daha 6 yılda maliyeti karşıladı” diye konuştu.
“Akılsızlar, ahmaklar bıraksınlar enerjilerini boşa harcamayı”
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, terör ve ondan beslenenlere de sert eleştiride bulundu. Türkiye’nin vizyonu için batısına da doğusuna da genişbant internet götürdüklerini söyleyen Bakan Yıldırım, Hakkari’de bir ziyaret sırasında gençlerle yaşadığı olayı anlattı. Gençlerin kendisiyle fotoğraf çektirdiğini belirten Yıldırım, fotoğrafları nasıl göndereceğiz sorusuna gençlerin ‘Kolay bakanım. İnternetten atarsınız’ cevabını aldığını ifade etti. Yıldırım bunun ardından “Akılsızlar ahmaklar bıraksınlar enerjilerini boşa tüketmeyi. Bu ülke için yapacakları şeyler varsa onu yapsınlar. 400 milyar dolarımızı bir hiç uğruna harcadık. O paramız olsaydı bugün 200 tane boğaz köprümüz olurdu. 100 bin km bölünmüş yol olurdu. Birliğe ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bu ülkenin geleceği için insanlarımızın mutluluğu için birlik olacağız beraber olacağız. Bin yıl önce bu senedi imzaladık. Anadolu topraklarında ne Türk ne Çerkez vardı. Hep kardeş kaldık. Birliğimizi beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Bunu bir kez daha buradan haykırıyorum” diye konuştu.

 
Ulaştırma Bakanı Yıldırım: ?Artık Zaman Duble Demiryolları Zamanıdır?
 
6 Farklı Filoya Temsa Teslimatı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ulaştırma Bakanı Yıldırım: ?Artık Zaman Duble Demiryolları Zamanıdır?
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, ''Artık zaman duble demiryolları ...
Plakalar Değiştirilemeyecek
Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 81 ilin Emniyet Müdürlüğüne ...
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım 3. Boğaz Köprüsü Güzergahını Açıkladı
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, 3. Boğaz Köprüsü geçişinin ...
 
Alsancak Limanı Kan Kaybediyor
Özelleştirme süreci başarısızlıkla sonuçlanan İzmir Alsancak ...
Ulaştırma Bakanı Yıldırım: ?Yaz Boyunca Yollarda Olacağım, Şantiyelerde Olacağım?
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Karayolları 60. Bölge Müdürleri ...
Ulaştırma Bakanı Yıldırım: ?İstanbul?dan Her Gün, Ankara'dan Haftada 2 Gün Olmak Üzere Tokat'a Tarifeli Uçuşa Başlanıyor?
Ulaştırma Bakanı Yıldırım, Tokat'a uçuş yapacak özel sektör ...
 
Boğaz Gemi Trafiğine Kapatıldı
TOYOTA Cezayı Ödeyecek
Dünyanın önde gelen otomobil firmalarından Toyota'nın, araçlarındaki ...
Ulaştırma Bakanı Yıldırım: ?Marmaray Projesinde Yeni Bir Aşamaya Geldik?
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Marmaray projesinde yeni bir aşamaya ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
haberler treylerbusdikkattrucknewssrcsondakikakamyonum