1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Gündem
  4. UND; Kayseri, Konya, Gaziantep Ortak Bölge Toplantısını Kayseri’de Yaptı

UND; Kayseri, Konya, Gaziantep Ortak Bölge Toplantısını Kayseri’de Yaptı

UND; Konya, Kayseri, Gaziantep Ortak Bölge Toplantısını 5 Ocak 2022 tarihinde Kayseri’de gerçekleştirdi. Toplantıda Taşıma İşleri Organizatörlüğü Yönetmelik Değişikliği (TİO), U-ETDS veri girişi zorunluluğunun ertelenmesi, YYS ve İzinli Gönderici uygulamaları, gümrükte yaşanılan sorunlar, vizeler, yabancı plakalı araçların ülkemizdeki haksız rekabet uygulamaları ve denetimleri, TÜVTÜRK muayeneleri, geçiş belgeleri ve UBAK konuları ele alındı.

  • | Kamyonum

 

UND'nin açıklamasına göre; Toplantının açılış konuşması, UND Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreteri Ergün Bilen tarafından yapıldı. Bilen, bölge toplantılarının belirli aralıklarla “İşbirliği & Güçbirliği” teması altında gerçekleştirileceğini ifade etti.. Toplantıda ayrıca, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Memik Hilmi Taner, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Şener ve Konya Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Şeflek de görüşlerini belirtti ve sektör konularının değerlendirildiği toplantıdan memnuniyetlerini ifade etti..

UND İcra Kurulu Başkanı Alper Özel tarafından, İcra Kurulu tarafından yürütülen çalışmaları anlatan bir sunum yapıldı ve katılımcılar ile bilgi paylaşımında bulunuldu.

Üç bölge taşımacılarının bir araya geldiği toplantıda genel başlıkları ile; Taşıma İşleri Organizatörlüğü Yönetmelik Değişikliği (TİO), U-ETDS Veri girişi zorunluluğunun ertelenmesi, YYS ve İzinli Gönderici uygulamaları, Gümrükte Yaşanılan Sorunlar, Vizeler, Yabancı Plakalı araçların ülkemizdeki haksız rekabet uygulamaları ve denetimleri, TÜVTÜRK muayeneleri, geçiş belgeleri ve UBAK konuları ele alınmıştır.

Toplantıya ev sahipliği yapan UND Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreteri Sayın Ergün Bilen’e ve toplantıya Kayseri, Konya ve Gaziantep bölgelerinden iştirak eden tüm üyelerimize sektörümüz adına teşekkür ederiz.

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz