Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
31 Ekim 2023 Salı - 13:35

Tecrübe ve Gücün Bileşimi İle Boya Sektöründe Çığır Açan Marka!

Nippon Paint- Filli Boya Endüstriyel Grup Direktörü Bekir Okan Şınar Kamyonum Dergisi’nin sorularını yanıtladı. Markayı tanıtan, yatırım ve çalışmalarından bahseden Şınar aynı zamanda sektöre özel ürünlerine, özelliklerine ve sundukları ayrıcalıklara da değindi. Vizyon ve misyonlarının ortak noktasının müşterilerinin çözüm ortağı olma anlayışı olduğunu belirten Şınar; “Sadece satış aşamasında değil satış sonrası süreçlerde de müşterilerimizle beraber yürümeye devam ediyoruz.” dedi.

Tecrübe ve Gücün Bileşimi İle Boya Sektöründe Çığır Açan Marka!

“Kaliteli Üretim Yapan, Öncü ve Yenilikçi Bir Markayız”

“Nippon Paint’in Küresel Tecrübesi İle Betek Boya’nın Yerel Gücünü Birleştirerek Gelişim Gösteriyoruz”

1988 yılında kurulan Betek Boya Kimya ve Sanayi A.Ş.’nin sektöre girdiği ilk yıllarda, inşaat malzemeleri pazarının ihtiyaç duyduğu beton katkıları, hazır harçlar ve su izolasyon malzemeleri alanlarında yüksek kaliteli ürünler geliştirdiğini ifade eden Şınar markanın yolculuğunu anlatarak sözlerine başladı; “En güncel üretim teknolojilerini kullanarak, tüketici taleplerini yönlendiren, boya sektöründe çığır açan ürünlerle “kaliteli üretim yapan, öncü ve yenilikçi marka” kimliği kazanmıştır ve Filli Boya markasıyla bilinirliğe sahiptir. Japonya merkezli ve sektörün önemli oyuncularından biri olan Nippon Paint, Betek Boya ve Kimya Sanayi A.Ş.’yi 2019 yılında satın almıştır. Bu hamle markanın gelecek planlarına ve pazarın geliştirilmesi üzerine Betek tarihindeki önemli adımlardan biri olmuştur. 2019’dan günümüze Nippon Paint’in küresel tecrübesi ile Betek Boya’nın araştırma ve inovasyondaki yerel gücünü birleştirerek gelişim gösteriyoruz. ISO 500 listesinde 2022 itibarıyla 121. sırada yer aldık. Bu doğrultuda bizler de Nippon Paint- Filli Boya Sanayi Boyaları olarak sektöre değer katmaya devam ediyoruz.”

“Yılın İlk Yarısında, Ülkemizde Yaşanan Deprem Felaketinin Yaralarını Kapatmaya Odaklandık”

“Yeni Sektörlere Girerek Büyümemizi Emin Adımlara Gerçekleştiriyoruz”

Konuşmasının devamında Filli Boya’nın son bir senesinin nasıl geçtiğini sorduğumuz Şınar şu ifadeleri kullandı;Filli Boya olarak yılın özellikle ilk yarısında, Şubat ayında ülkemizde yaşanan deprem felaketinin yaralarını kapatmaya odaklandık. Deprem bölgesinde yaşayan ve bu durumdan etkilenen insanlara maddi manevi elimizden gelen tüm desteği vermeye çalıştık. Depremin etkilerini hisseden herkesin toparlanması uzun sürdüğü için bu süreçte bölgelerin yeniden kalkınması için ülkedeki her firma gibi üretim yapmaya devam ederek ticari anlamda süreci yönetmeye yönelik bir yaklaşımla hareket ettik. Bunu izleyen dönemde Nippon Paint- Filli Boya Sanayi Boyaları olarak tüm sektör ve segmentlerde büyümemizi sürdürmek için gerekli hazırlıkları yaptık. Deprem bölgeleri bizi etkilese de diğer bölgelerde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızla geçen seneye göre satış hacmi olarak önemli oranda bir büyüme gerçekleştirerek 3. Çeyreği kapattık. Bu dönemde odaklandığımız bir diğer konu ise ürün sertifikasyon süreçlerimizdi. Müşterilerimize sunduğumuz hizmetin kalitesi ve tasarladığımız ürünlerin güvenilirliği, şeffaflığı ve sürdürülebilirliğinin bir teminatı olarak akridite kuruluşlardan alınan belgelendirme süreçlerine önem veriyoruz. Ürün sertifikasyonlarında müşterilerimize özel yürüttüğümüz süreçlerin bir sonucu olarak B2B müşteri portföyümüzü genişleterek satış hacmimizin artmasına katkıda bulunduk. Güncel olarak yeni sektörlere girerek büyümemizi emin adımlara gerçekleştirmek için uzman AR-GE ekibimiz ile büyüyen teknik destek ve satış ekiplerimizle birlikte tüm gücümüzle çalışmaktayız.”

“Endüstrinin Her Alanında 4.0 Dönüşümüne Yeni Sürümlerimizle Önderlik Ediyoruz”

“Ağır Sanayi Sektöründe Tüm Süreçlerde İş Ortağı Olarak Bütünsel Bir Yaklaşımla Hizmet Vermekteyiz”

Endüstriyel grup ürünleriyle de ilgili bilgi veren Şınar;Endüstriyel Grup üç ana sektörde hizmet vermektedir. Mobilya Boyaları, Endüstriyel Yapıştırıcılar ve Sanayi Boyaları. Mobilya Boyaları grubunda Avrupa Standartlarıyla uyumlu olarak geliştirilen ürünlerle EN 71-3, DIN EN 68861-1, DIN EN 12722 gibi uluslararası geçerliliğe sahip sertifikalar ile sağlıklı çözüm önerileri sunulmaktadır. 2019 yılında Alman devi Hesse-Lignal ile yapılan know-how anlaşması sayesinde teknoloji alanında gelişerek ürün gamını genişletmeye devam etmektedir. Endüstriyel Yapıştırıcılar grubunda; yüksek düzeydeki müşteri memnuniyetini kaliteli ve teknolojik ürünlerle koruyarak; başta tekstil olmak üzere kâğıt, ahşap ve inşaat gibi birçok alanda hizmet vermeyi sürdürmektedir. Sanayi Boyaları olarak hizmetlerimizi kendi içerisinde hitap ettiği sektöre göre sınıflandırmaktayız. Bu sınıflandırmada; Genel Sanayi (Industrial Coatings) Ağır Sanayi (Protective Coatings) ve Zemin Kaplamaları (Floor Coatings) alanlarında faaliyet göstermekteyiz. 2007 yılında metal kaplama pazarına giriş yaparak genel sanayi sektörüne hizmet vermeye başladık. 2016’da yapılan yeni tesis yatırımı ile daha da güçlenerek araç üstü-altı ekipmandan makine ekipmana, otomotiv yan sanayiden tarım ve iş makinelerine, ağır sanayiden zemin kaplamasına kadar endüstrinin her alanında 4.0 dönüşümüne yeni sürümlerimizle önderlik etmeye devam ediyoruz. Ağır sanayi sektöründe uzmanlık gerektiren, çevre dostu, yüksek kaliteli koruyucu kaplama sistemleriyle AR-GE merkezimiz tarafından kapsamlı sanayi ihtiyaçlarına yönelik müşterilerimize özel olarak çözüm sunmakta ve ürün tasarlama, deneme, teknik destek gibi tüm süreçlerde iş ortağı olarak bütünsel bir yaklaşımla hizmet vermekteyiz. Zemin Kaplamalarında beton zemin yüzeyleri kimyasal ve yağ dökülmeleri gibi hasarlardan, ağır ve orta hareketli yüke maruz kalan alanlarda aşınma ve yıpranma gibi mekanik bozulmalardan ve tipik endüstriyel faaliyetlerden kaynaklanan darbelerden yüzeyi koruyan çözümler sunuyoruz. Hijyenik, tozsuz ve estetik özellikteki ürünlerimizle yüzeylerin uzun ömürlü kullanımını ve bakım maliyetlerinin azalmasını sağlıyoruz.” şeklinde konuştu.

“Araç Üstü Ekipmanlara Yönelik Ürünlerimiz ve Treyler Sektöründe Müşterilerimize Özel Tasarladığımız Ürünlerimizle Hizmet Veriyoruz”

“Treyler Sektöründe Fark Yaratan Esnek Sistemli Ürün Grubumuz Ters Darbe Dayanımlı”

Ağır vasıta, üstyapı ve treyler grubuna yönelik ürünlerini de bizler için paylaşan Şınar; “Ağır vasıta grubunda araç üstü ekipmanlara yönelik ürünlerimiz, treyler sektöründe de müşterilerimize özel tasarladığımız ürünlerimizle hizmet veriyoruz. Araçlarda uzun süre renk ve parlaklık dayanımı sağlayacak ve zorlu koşullarda mekanik dayanım ve korozyon dayanımı yüksek sistemler üreterek bu sayede hem astar hem de sonkat ürün gruplarımızla araç üreticileri için onarım maliyetlerini düşürüyor, daha uzun garanti süresi sayesinde güvenilir ve verimli bir çözüm önerisi sunuyoruz. Özellikle treyler sektöründe fark yaratacağını düşündüğümüz ve buna yönelik tasarlanan esnek sistemli ürün grubumuz ters darbe dayanımlı. Çarpışma ihtimalinin fazla olduğu bölgelerde darbe etkilerine maruz kalabilecek araçların performansını arttıran yüksek UV direncine ve kalıcı parlaklığa sahip akrilik esaslı ve uygun astar ile uygulandığında performansı yüksek bir sistem önerisi. Esnek sisteme özel olarak tasarlanan astar ve sonkat uygulamamızla çatlamaya, ters darbeye karşı önlem alarak uzun süreli koruma sağlıyoruz.” dedi.

 “Ön Plana; Parlaklık, Performans ve Verimlilik Çıkıyor”

“Farklı Ekipmanlarla Uygulanabilen Çok Geniş Bir Ürün Yelpazesiyle Hizmet Veriyoruz”

“Treyler sektörü dayanım ve aşınma direncinin çok yüksek seviyede ihtiyaç duyulduğu bir alandır.” diyen Şınar devam etti; “Bu nedenle Nippon Paint- Filli Boya Sanayi Boyaları olarak sektörün öncelikli ihtiyaçlarına uygun ürünler tasarlıyoruz. Sektörün ön plana çıkan taleplerinden birkaçı ise parlaklık, performans ve verimliliktir.”

Bu talepler doğrultusunda kendi ürünlerini anlatan Şınar şöyle konuştu; “Treyler sektörü için tasarlanan ürünlerimizde uzun süreli renk ve parlaklık dayanımı sağlayan estetik görünümü yüksek ve imaj netliğine sahip daha düşük onarım maliyeti sağlayan ters darbe dayanımlı sistemlere, üretim süreçlerini hızlandıran yaş üstü-yaş uygulamalara sahibiz. Değişik yüzeylere, farklı ekipmanlarla uygulanabilen çok geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet veriyoruz.”

“Ürünlerimiz ADR ve ATR Mevzuatlarına Uygun Olarak Üretilmektedir”

“Sektörün İhtiyaçlarını Karşılayarak Çözüm Ortağı Oluyor, Sektörü Yönlendiren Hamleler Yapıyoruz”

“Marka olarak öncelikli hedefimiz müşterilerimize verdiğimiz hizmetin arkasında durabilmemiz olduğu için AR-GE’den satışa, pazarlamadan, teknik desteğe her birimimizde sektörün geleceğine yönelik inovatif bir yaklaşımla kalite standartlarına uygun bir hizmet veriyoruz.” şeklinde konuşan Şınar devamında; “Ürünlerimiz ADR ve ATR mevzuatlarına uygun olarak üretilmektedir. Güvenlik Bilgi Formunda (MSDS) mevzuatlara ilişkin açıklamalar bulunmakta, yapılan güncellemelere göre ürünlerimiz standartlara uygun şekilde revize edilmektedir. Nippon Paint- Filli Boya Sanayi Boyaları olarak bu kapsamdaki güncellemeleri takip ettiğimizi ve bunların önemsediğimiz bir konu olduğunu belirtmek isteriz. Şu an ve gelecek için oluşturduğumuz projeksiyonlarda en önem verdiğimiz standartlardan biri de, bu mevzuatlara uyumlu ürünler tasarlamak, sektörün ihtiyaçlarını karşılayarak çözüm ortağı olmak ve sektörü yönlendiren hamleler yapmaktır.” dedi.

“Günden Güne Gelişen Bir Sisteme Sahibiz”

“Üretim Kapasitemizi Artıracağız”

2023’ün ikinci yarısı için, şu an devam ekmekte olan ürün geliştirme ve projelerine odaklanmış olduklarını ifade eden Şınar devamında; “Titizlikle çalışan ve sektörde uzun yıllardır tecrübe edinmiş AR-GE ve teknik destek ekibimizle günden güne gelişen bir sistem oturtmayı başardık. Bu doğrultuda hem müşteri ihtiyaçlarını anlayan ve karşılayan hem de yenilikçi yaklaşımla sektöre değer katmaya devam ediyoruz. Yeni ürünler kapsamındaysa; FILEPOX PR-7100 epoksi astar ve yenilenen formülüyle akrilik sonkat grubunda FILACRYL TC-4125 çalışmalarımız tamamlanmış olup ve müşterilerimizle buluşmaya hazır. Özellikle ağır vasıta sektörüne önerdiğimiz esnek sistemin bir parçası olarak tasarlanan FILEPOX PR-5100 astar ve FILACRYL TC- 2155 akrilik sonkat ile fark yaratan bir sistem önerisiyle çözüm ortağı olmaya devam edeceğiz. Gelecek dönem içinse artan talepleri karşılamak adına üretim kapasitemizi arttırmaya yönelik yatırımlar doğrultusunda gelişmeye odaklı ekibimizle beraber büyüyerek hizmet vermeye ve çözüm ortağınız olmaya devam edeceğiz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

“Bir Araya Gelmek, Gelecekte Kuracağımız Güçlü Bağların İlk Adımlarını Oluşturuyor”

“Aldığımız Reaksiyonlar Bizi Doğru Bir İş Yaptığımız Yönünde Destekler Nitelikte”

Yakın zamanda TREDER üyelerinin fabrikalarını ziyaretleriyle de ilgili konuşan Şınar; “ Değerli TREDER üyelerinin katılımıyla çok keyifli ve verimli bir organizasyona ev sahipliği yaptık. Sektörün ihtiyaçlarını bu sektörün önemli paydaşlarından bizzat duymak ve onların vizyonlarıyla Nippon Paint- Filli Boya Sanayi Boyaları’nın müşterek hedeflerini belirlemek bizler için çok kıymetliydi. Bu kapsamda hizmetlerimizin tanıtımı, potansiyel müşterilerimiz ile kurduğumuz iletişimi güçlendirmek ve bilgi paylaşımı yapmak adına bir araya gelmemizin gelecekte kuracağımız güçlü bağların ilk adımlarından biri olduğunu düşünüyoruz. Etkinliğimizle ilgili aldığımız reaksiyonlar da bizi doğru bir iş yaptığımız yönünde destekler nitelikteydi. Bazı katılımcılarımızla iş birliği süreçlerimiz başlamakla beraber aldığımız geri dönüşler fazlasıyla ve olumlu ve yapıcıydı. Dolayısıyla düzenlediğimiz etkinliğin güzel sonuçlarını görmeye başladığımızı ve gelişimimize katkıda bulunacak pozitif bir etki yarattığını söylememiz mümkün. Bu doğrultuda Nippon Paint- Filli Boya Sanayi Boyaları olarak bizim için ağır vasıta, treyler sektöründe güvenilir bir çözüm ortağı olmak hedefimiz için yararlı bir organizasyon olduğu kanısındayız.” ifadelerini kullandı.

“Kurduğumuz Bağ; Güven, Kalite ve Profesyonellikle Sürdürülüyor”

“Müşterilerimizin Çözüm Ortağı Oluyoruz”

Şınar sözlerini sonlandırırken şöyle konuştu; “Sektörde kalıcı bir yere sahip olmak için iş ortaklarımızla kurulan organik bağın güven, kalite ve profesyonellikle sürdürülebileceği kanısındayız. Vizyonumuz ve misyonumuzun ortak noktası müşterilerimizin çözüm ortağı olma anlayışımızdır bu doğrultuda tecrübeli ekibimizle AR-GE’den satışa, pazarlamadan, teknik desteğe sadece satış aşamasında değil satış sonrası süreçlerde de müşterilerimizle beraber yürümeye devam ediyoruz. Sizlere Nippon Paint- Filli Boya Sanayi Boyaları vizyonunu görünür kılmaya aracı olduğunuz ve bizlere bu sayınızda yer verdiğiniz için teşekkür ederiz. Etkinliklerimizi, yeni çıkan ürünlerimizi ve sektörle ilgili paylaşımlarımızı takip etmek için Nippon Paint Industrial Group LinkedIn sayfamızdan bizleri takip edebilirsiniz. Sektördeki paydaşlarımızın ve müşterilerimizin görüş ve önerileri bizim için çok değerli olduğu için sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.”

 

 

Öykü İmset/Kamyonum Dergisi

 
Stellantis, Pro One Hamlesiyle Ticari Araç Pazarında Liderliği Gözüne Kestirdi!
 
Peugeot’nun Tüm Hafif Ticari Araçları Yenilendi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türkiye’yi Baypas Eden Projede Gelecek Bize Sürprizler Getirebilir Mi?
Bu ayki sayımızda İskenderun Teknik Üniversitesi Ekonomi Bölümü Öğretim ...
Uluslararası Nakliyeciler Derneği Başkan Yardımcısı Fatih Şener; Ermenistan’ın Azerbaycan’a Bağlanması, Rusya İçin Kritik Bir Öneme Sahip
Uluslararası Nakliyeciler Derneği Başkan Yardımcısı Fatih Şener, Hindistan’da ...
MAN’ın Aslanları ile Gücünüze Güç Katın!
Kamyonum Dergisi bu ay mikrofonunu MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon ...
 
Çarsan’dan Büyük Açılış!
Çarsan Treyler Genel Müdürü İbrahim Öztürk; “Hedefimiz Çalışan Sayımızı ...
İMS Lojistik Sınırları Aşıyor, Sınırların Ötesine Taşıyor!
İMS Lojistik Genel Müdürü Mustafa İmrak; “Yetkililer Türk Lojistikçilerini ...
İşin Mutfağından Masanın Öbür Tarafına Bir Başarı Hikayesi!
Kamyonum Dergisi bu ayki sayısında; Düzce’nin, Bolu Dağı eteklerine kadar ...
 
Bilsa, Sektördeki İddiasını Sürdürüyor!
1984 yılında kurulan Bilsa, endüstriyel kontrol ve otomotiv test ekipmanları ...
"14-16 Eylül Tarihlerinde ‘Orta Koridor’un Ortasında Buluşuyoruz"
“Fuarımızda Pekin’den Londra’ya Kadar Tüm Ülkeleri Buluşturuyoruz” “Çin ...
Scania Super; Yüzde 8 Yakıt Tasarrufu, Güçlü Motoru ve Yüksek Tork Değeri ile Yakında Pazarda
Scania, yeni araç ve teknolojilerini basın mensuplarının katılımı ile ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
truckkamyoncusondakikaşoförsrcbustürkiyenewskamyonum