Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
22 Kasım 2012 Perşembe - 10:34

Samsun yine “Otokar” dedi

Samsun, yeni otobüs yatırımları için yine Otokar’ı tercih etti. Geçtiğimiz yıllarda raylı sistemi destekleyecek otobüs ihtiyacını karşılama için Otokar otobüslerini seçen SAMULAŞ, yeni araç alımında da “Otokar” dedi. Otokar, bugün 23 adet otobüsü Samsun’a teslim etti.

Samsun yine “Otokar” dedi

Türkiye’nin en çok tercih edilen otobüs markası Otokar, Samsun halkının hizmetine sunulacak olan toplam 23 adet otobüsü bugün yapılan törenle teslim etti. Törende SAMULAŞ 10 adet KENT LF, 5 adet DORUK LE, 8 adet M-2010’i filosuna ekledi.

Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, teslimata ilişkin şunları söyledi: “Otokar, geniş ürün yelpazesi sayesinde yerel yönetimlere en uygun toplu taşıma çözümlerini sunuyor. Samulaş (Samsun Ulaşım A.Ş), yolcu taşımacılığının ana omurgası olan doğu batı istikametinde, geçtiğimiz yıl tamamladığı raylı sistem projesini otobüslerden uluşan bir hat ile beslemeye karar verdi. 12 metrelik otobüslerden oluşması düşünülen bu hatlarda Otokar, 12 metrelik otobüsü Kent LF’nin yanında M-2010 araçlarını da önerdi. Otokar’ın önerisi ile en çok yolcu olan saatlerde 12 metrelik Kent LF’lerin kullanıldığı Samsun’da akşam geç saatler ve haftasonları gibi yoğunluğun azaldığı zamanlarda ise daha verimli ve ekonomik olması açısından 6 metrelik M-2010’lar kullanılıyor. Böylece, günde 70 bin kişiye ulaşım hizmeti veren raylı sistemin yanısıra Otokar araçları şehirde yaklaşık 15 bin kişiyi taşıyor. Samulaş da daha uygun işletme maliyetleri ile Samsun halkına en kaliteli taşımacılık hizmetini günün her saati sunmaya devam ediyor. Araçlarımızdan memnun olan Samulaş’ın tekrar Otokar’ın otobüslerini tercih etmesi bizi çok mutlu etti. Artık Samsun’a üç farklı otobüsümüzle hizmet edeceğiz”  

 

Otokar’ın tüm belediyelere önerdiği bu ulaşım sisteminin ilk ve en başarılı örneği olan Samsun’da raylı sistem ve farklı kapasitelerde otobüs taşımacılığı birarada başarılı biçimde yürüyor. Şehir trafiğini rahatlatması ve emniyetli yolcu taşımacılığı için kurulan raylı sisteme destek hattında hizmet veren Otokar araçları, yolcuların araca iniş binişlerinde sorun yaratmayacak, yaşlı ve engelli vatandaşları da mağdur etmeyecek konforu ve üstün standartları gözönünde bulundurularak tercih edildi. Samulaş’ın hizmetine sunulan tüm KENT LF otobüsler, DORUK LE otobüsle ve M-2010 araçları alçak tabanlı yapıları, rampası ve alçalma imkanları sayesinde engelli yolcu taşımaya uygun. Yeni ulaşım sisteminden oldukça memnun olan Samsun halkının toplu taşımaya olan talebi ise her geçen gün artmaya devam ediyor.

Üstelik çevreci motorları ile Samulaş’ın Otokar otobüsleri çevre korunmasına katkıda bulunurken, çağdaş ve modern dış tasarımları ile şehrin modern yüzüne de uyum sağlıyor.

 
Hankook Tire Macaristan'da Lastik Bağışlama Programı Başlattı
 
En Zorlu İşler Meiller’le Çözülüyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hankook Tire Macaristan'da Lastik Bağışlama Programı Başlattı
“Hankook Tyre Bağışlama Girişimi" şirketin Kurumsal Sosyal Sorumluluk ...
Bakan Yıldırım’a 10. Yıl Sürprizi
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a, bakan oluşunun ...
Sebastien Loeb’in İspanya zaferi
Sebastien Loeb ve Daniel Elena’nın WRC İspanya Rallisi’ni birincilik ile ...
 
Mercedes’e özel kredi kartı
Mercedes-Benz Türk ve İş Bankası işbirliği ile sadece Mercedes-Benz kullanıcılarına ...
KSM’den Türkiye’de Yeni Yatırım!
İran merkezli, inşaat sektöründe lider KSM Group, Türkiye’de uluslararası ...
Kässbohrer Fahrzeugwerke GmbH ESTA’ya Üye Oldu
Kässbohrer, Avrupa Mobil Vinç ve Ağır Taşımacılık Birliği (ESTA)’ya üye ...
 
Nuhoğlu’ndan UND Yönetimine Sert Eleştiri!
Uluslararası Nakliyeciler Derneği Eski Başkanı ve TIRSAN Treyler A.Ş. ...
TIRSAN Bayi Ağını Mengerler Milas ile Genişletiyor
TIRSAN Treyler A.Ş. Ege bölgesinde müşterilerine satış ve satış sonrası ...
Isuzu Manisa’yı Ziyaret Etti
Isuzu Motors International Europe Genel Müdürü Koichi Inoue ile Satış ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
trucksrcKamyon haberler kamyoncuşoförtürkiyetreylernews