Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
22 Kasım 2012 Perşembe - 10:32

Hankook Tire Macaristan'da Lastik Bağışlama Programı Başlattı

“Hankook Tyre Bağışlama Girişimi" şirketin Kurumsal Sosyal Sorumluluk (KSS) çatısı altındaki " Hankook Değer Yaratma Programı" dahilinde başlatıldı. 1300'den fazla kış lastiği Macaristan'daki üç kamu hizmeti kuruluşuna bağışlandı: Ulusal Ambulans Hizmeti, Ulusal Afet Yardımı ve Macar Kızıl Haçı

Hankook Tire Macaristan da Lastik Bağışlama Programı Başlattı

Yüksek kaliteli lastik üreticisi Hankook, Macaristan'da bu ayın başında geniş kapsamlı bir lastik bağışlama programı başlattı. Kurumsal Sosyal Sorumluluk Girişimi, ulusal "Hankook Değer Yaratma Programı"nın bir parçası ve Macaristan'da şimdiye kadar gerçekleşen en büyük lastik bağışlama hareketidir. Geniş kapsamlı "Lastik Bağışlama Programı" nın bir parçası olarak 1300'den fazla kış lastiği kamuya sağladıkları çok değerli hizmetlerini desteklemek amacıyla şu üç kuruluşa bağışlandı-Ulusal Ambulans Hizmeti, Ulusal Afet Yardımı ve Macar Kızıl Haçı

 

2012 yılında Hankook, şirketin Avrupa üretim tesislerinin yer aldığı Macaristan'da kapsamlı bir Kurumsal Sosyal Sorumluluk stratejisi başlattı. “Hankook Değer Yaratma Programışu üç dayanak üzerinde temellendirilir: Çevre, Sağlık & Eğitim ve Sosyal Kampanya. Program, Hankook'un çevresel ve sosyal meselelere olan yaklaşımını vurgulamayı amaçlayan öncül bir girişim olmakla beraber Hankook'un Macaristan'daki sorumluluk sahibi tüzel kişi ve toplum üyesi pozisyonunu da güçlendirmek içindir.  Hankook, daha şimdiden bu program çerçevesinde yerel festivallere sponsorluk, bölgesel ve yerel bağışlar gibi bir kaç girişimde bulundu. "Lastik Bağışlama Programı"nın başlatılması "Hankook'un Macaristan'daki Değer Yaratma Programı"nın uygulanmasında bir diğer dönüm noktasını göstermektedir.

 

Hankook Tire Başkanı ve Avrupa Uygulayıcı Genel Müdürü Jin- Wook Choi, “21. yüzyılda esas meslek gereklerinden biri olan kurumsal sosyal sorumlulukla, ve Macaristan'daki önemli sosyal ve ekonomik aktörlerden biri olan Hankook olarak topluma bazı şeylerin geri kazandırılabilmesini inanılmaz derecede önemli bulmaktayız. Macaristan'daki çalışanlarımız, bugün tesisimizin sağladığı olağanüstü sonuçları başarmak için çok çalıştılar. Bu yüzden biz de her gün yaşamlarımız için mücadele eden ve çevremizi daha iyi ve daha güvenli hale getiren kişilere bazı şeyleri geri verebilmekten memnuniyet duymaktayız," şeklinde açıklamalarda bulundu.  Ve, “Lastik Bağışlama Programı”nın arkasındaki düşünce "Bize yardım edene yardım etmek"tir - topluma önemli hizmetler sağlayan ülke çapında çalışmaları olan kurumlar gibi. Lastik üreticisi olarak sunabileceğimiz en büyük fayda doğal olarak ürünlerimizdir ve işte bu yüzden de "Lastik Bağışlama Programı"nı başlatmaya karar verdik." diye ekledi.

 

Programdan yararlanacakları seçerken Hankook, ülke çapında çalışan ve hayat kurtarma, acil servis ve acil nakil gibi görevleri yerine getirerek topluma hizmet eden, kâr amacı gütmeyen kuruluşları aradı. Bu kriterlere bağlı olarak Hankook, kış lastiklerini bağışlamak için 2012 yılında Macar Ulusal Ambulans Hizmeti, Ulusal Afet Yardımı ve Macar Kızıl Haçı'nı seçti.  Lastiklerini bağışlayan Hankook, bu kuruluşları en zor kış şartlarında bile o değerli görevlerini icra ederlerken güvenli lastiklerle yollarda olduklarından emin olmalarını sağlayarak desteklemek istemektedir.

 

Ulusal Ambulans Hizmeti (OMSZ) Genel Müdürü István Mártai şunları söyledi: “Ulusal Ambulans Hizmeti (OMSZ) adına Hankook'a bu bağışından dolayı gerçekten minnettar olduğumuzu söyleyebilirim. Görevimiz çoğu zaman hayat kurtarmayı içeriyor bu yüzden de çok fazla risk var. Bence Hankook'un bize sunduğu lastikler günlük uygulamalarımızı kolaylaştıracak ve görevlerimizi daha hızlı ve daha etkili bir şekilde yerine getirmemizi sağlayacaktır."

 

 
Bakan Yıldırım’a 10. Yıl Sürprizi
 
Samsun yine “Otokar” dedi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Yıldırım’a 10. Yıl Sürprizi
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a, bakan oluşunun ...
Sebastien Loeb’in İspanya zaferi
Sebastien Loeb ve Daniel Elena’nın WRC İspanya Rallisi’ni birincilik ile ...
Mercedes’e özel kredi kartı
Mercedes-Benz Türk ve İş Bankası işbirliği ile sadece Mercedes-Benz kullanıcılarına ...
 
KSM’den Türkiye’de Yeni Yatırım!
İran merkezli, inşaat sektöründe lider KSM Group, Türkiye’de uluslararası ...
Kässbohrer Fahrzeugwerke GmbH ESTA’ya Üye Oldu
Kässbohrer, Avrupa Mobil Vinç ve Ağır Taşımacılık Birliği (ESTA)’ya üye ...
Nuhoğlu’ndan UND Yönetimine Sert Eleştiri!
Uluslararası Nakliyeciler Derneği Eski Başkanı ve TIRSAN Treyler A.Ş. ...
 
TIRSAN Bayi Ağını Mengerler Milas ile Genişletiyor
TIRSAN Treyler A.Ş. Ege bölgesinde müşterilerine satış ve satış sonrası ...
Isuzu Manisa’yı Ziyaret Etti
Isuzu Motors International Europe Genel Müdürü Koichi Inoue ile Satış ...
Otomotiv sektöründe Autodesk imzası
Otomotiv sektörünün değişen ve gelişen taleplerine, kaliteli ürün ve iş ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrerkamyoncunewslkwtruckbusşoförtreylerdikkat