Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
schmitz, dorse, treyler,
28 Haziran 2007 Perşembe - 00:00

KEİ Karadeniz Çevre Otoyolu TIR Kervanı' nda Mutlu Son...

KEİ Karadeniz Çevre Otoyolu TIR Kervanı  nda Mutlu Son...

KEݝ Karadeniz Çevre Otoyolu TIR Kervanı’nın finali olarak gerçekleştirilen ve Kervan filminin tanıtıldığı toplantıya IRU Genel Sekreteri Martin Marmy, IRU Bölge ve Ortadoğu Daimi Temsilcisi Haydar Özkan, KEݝ Kara Taşıma Dernekleri Birliği Başkanı Vladimir Florea ve Genel Sekreter Yardımcısı ve Kervan Lideri Adrian Albu, KEݝ Genel Sekreteri ve Büyükelçi Leonidas Chrysanthopoulos ve proje sponsorları katıldı. 

19 Nisan’da Belgrad’dan yol çıkan ve 44 günlük yolculuğun sonrasında son durak ݝstanbul’a varan Kervan ile bölge taşımacılığında karşılaşılan birçok sorun ve yolculuk görüntülendi ve yaşanan sorunlar veri tabanı oluşturmak üzere kaydedildi. Toplantıda geçekleştirilen Karadeniz Çevre Otoyolu Tır Kervanı Filmi’nin gösteriminin ardından kuruluş temsilcileri birer konuşma yaptı.

En önemli sorun vizeler…

Kervanın liderliğini yapan Adrian Albu gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilgili Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Birliği (IRU), Karadeniz Ekonomik ݝşbirliği ve KEݝ Kara Taşıma Dernekleri Birliği’ne (BSEC-URTA) bir rapor sunacaklarını belirtti. 44 gün süren bu yolculuk boyunca yol altyapısı ve işlemlerle ilgili bilgi topladıklarını belirten Albu, var olan sorunu azaltmak ve yol alt yapısını iyileştirmek için bu işi kendilerine misyon edindiklerini söyledi. Albu, yaşanan gecikmelerdeki en önemli nedenin vize uygulamaları olduğunu ve bu gecikmelerin bedelini Karadeniz Ekonomik ݝşbirliği’ndeki herkesin ödediğini, bundan ekonomilerimiz çok fazla zarar gördüğünü vurguladı.  

Daha iyi bir geleceğe ancak birlikte çalışarak ulaşılabileceğini vurgulayan IRU Genel Sekreteri Martin Marmy ise, “Tırlar sadece eşya taşımıyorlar, eşya taşırken aynı zamanda ilerleme ve refah taşıyorlar, refah taşırken de aslında barış taşıyorlar ve benim en büyük hayalim TIR’ların barış taşıması” şeklinde konuştu.

“Yeni kervanlar için hazırız”

Kervanın inşa edilecek olan Karadeniz Çevre Otoyolu’nun KEݝ halklarına tanıtılması ve bölge ile ilgili çeşitli verilerin toplanmasında etkin bir rol üstlendiğini belirten BSEC-URTA Başkanı Vladimir Florea, bunun henüz bir başlangıç olduğunu, daha önlerinde birçok fiziksel olmayan engellerin olduğunun altı çizdi. Ayrıca Florea yeni kervanlar için de hazır olduklarını aktardı.

BSEC Genel Sekreteri Leonidas Chrysanthopoulos ise çalışmalarının bir hikaye yaratmak amacı ile değil Karadeniz Çevre Otoyolu’nda yaşanan birçok sorunu ortadan kaldırmak için çalıştıklarının altını çizdi. Türkiye’de gerçekleştirilen KEݝ zirvesinde tam not aldıklarını belirten Chrysanthopoulos, “artık harekete geçme zamanıdır, artık iş yapma zamanıdır.” dedi.

Konuşmacıların ardından kervanda katkıları bulunan taşımacılık derneklerine ve içlerinde Türkiye’den DAF-Tırsan’ın da bulunduğu proje sponsorlarına katkılardan dolayı plaket verildi.

 
Çek Cumhuriyeti Başkonsolosluğu 2 gün kapalı
 
BMC Ulusal Fotoğraf Yarışması 2007 Başvuruları Başladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
truck
lkw
dikkat
src
türkiye
Kamyon
fahrer
kamyoncu
haberler