Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
5 Temmuz 2007 Perşembe - 00:00

KEİ Ulaştırma Bakanları Toplantısı Yapıldı

KEİ Ulaştırma Bakanları Toplantısı Yapıldı

Karadeniz Ekonomik ݝşbirliği(KEݝ) üyesi 12 ülkenin Ulaştırma Bakanları ݝstanbul’da toplandı. KEݝ bölgesinde ulaştırmanın geliştirilmesi ve bölgesel entegrasyonların ele alındığı toplantıya  Ulaştırma Bakanı ݝsmet Yılmaz, Azerbaycan Ulaştırma Bakanı Ziya Mammadov ve Moldova Ulaştırma Bakanı Vasile Ursu, bakanlık düzeyinde katılırken, diğer KEݝ üye ülkeleri ise Bakan Yardımcısı ve Müsteşar düzeyinde katıldılar. Ulaştırma Bakanı ݝsmet Yılmaz, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Türkiye 6 aylık dönemde başkanlığı aldı. Bu başkanlık çerçevesinde bugün (05 Temmuz Perşembe) Ulaştırma Bakanlığı düzeyinde toplantı yapılıyor" dedi. Samsun'dan Gürcistan'a kadar olan otoyolun açıldığını söyleyen Yılmaz, "Samsun'dan Edirne'ye kadar olan otoyol bir dahaki dönemde yapılacak" dedi.

Ulaşım ve ݝletişim Olmadan Kalkınma Olmaz

Bakan Yılmaz, toplantıda Karadeniz ring otoyolunun geliştirilmesi, deniz otoyollarının geliştirilmesi, kara taşımacılığının önündeki engellerin kaldırılmasıyla ilgili konuların konuşulduğunu söyledi. Ulaşım ve iletişim olmadan kalkınma olmayacağının tüm üye ülkeler tarafından dile getirtildiğini belirten Yılmaz, "Bürokratik engellerin sınır geçişlerinde azaltılması, ulaştırma altyapılarının genişletilmesi konuşuldu. Ülkeler arasında işbirliği ve diyalog açık tutulacak. Ülkeler arası işbirliği daha da artırılacak” diye konuştu.

Karadeniz otoyoluyla ilgili olarak da her ülkenin kendi kesimindeki otoyollarını yapacağını belirten Yılmaz açıklamasını şu sözlerle tamamladı. “Biz geçmiş dönemlerde Samsun'dan Gürcistan'a kadar olan otoyolu açtık. Başbakanımızın bu açılışta söylediği gibi Samsun'dan Edirne'ye kadar olan bölüm, 3. köprü de dahil olmak üzere yapılacak. Diğer ülkeler kendine düşen otoyolu yapıyorlar. Henüz bitmiş bir otoyol yok. Moskova'da düzenlenecek kış olimpiyatları bölgeye olduğu gibi otoyol yapımına da katkı sağlayacaktır. Samsun'dan Edirne'ye olan otoyol ise bir dahaki dönem yapılacak"

 
E-İmza ve E-Belge Uygulamasına Geçildi.
 
Polonya Ve Macaristan Vize Ücretleri
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
sondakikaşoförbusKamyontreylerdikkatkamyonum haberler kamyoncu