Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
23 Haziran 2007 Cumartesi - 00:00

Jürgen Ziegler, Yatırımlarımız Sürecek

Jürgen Ziegler, Yatırımlarımız Sürecek

Türkiye’de seçimlerden sonra bir istikrarsızlık olacağını zannetmiyorum. Parlamentoda  çoğunluk hangi tarafta olursa olsun veya hangi koalisyon çıkarsa çıksın Türkiye’de hiçbir politik tarafın Türkiye’nin içinde bulunduğu büyüme trendini tersine çevirecek bir davranış içerisinde olmayacağını düşünüyorum. Dolayısıyla seçimin sonucu ne olursa olsun Türkiye’de politik istikrar devam edecek ve bizimde yatırımlarımız sürecek.

Peki, Kuzey ırak’a herhangi bir operasyon olasılığı Türkiye ekonomisini ve dolayısıyla sizi nasıl etkiler?

Kuzey ırakta oluşabilecek bir krizin Türkiye ve Türkiye ekonomisi üzerindeki  etkilerini söyleyemem. Bunu tam olarak kestiremem. Ancak Mercedes-Benz olarak soruyorsanız biz geçmiş kırk yılda neler yaptıksak, nasıl davrandıysak, nasıl yatırım yaptıysak, Türkiye’ye nasıl baktıysak aynı şekilde bakmaya devam ederiz. Ne kısa vadeli ne orta vadeli bu tür zorluklar bizi Türkiye’deki yatırımlarımızdan Türkiye’ye olan angajmanımızdan vazgeçiremez.

Son olarak Türkiye’nin gerek seçim dönemine girmiş olması gerekse de Kuzey Irak’a operasyon olasılığı Türkiye’yi AB’den uzaklaştırıyor. Mercedes-Benz olarak bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?

Türkiye’deki siyasi politikalara baktığımızda bunların bir şekilde AB yanlısı olduğu görüyoruz. Yani şeçimler sonrası kurulacak hükümetin AB yolunda gideceğinden eminim. Aynı şekilde bunun Mercedes-benz ile ilişkisine baktığımızda az önce söylediğim gibi geçmişte nasıl yatırım yaptıysak Türkiye’nin bu Avrupa Birliği yolunda devam edeceğinden hareketle bundan emin olduğumuz için yatırımlarımıza devam edeceğiz.

 
Mesleki Yetki Belgelerinin Sınırlandırılmasına İlişkin Genelge Yayınlandı
 
Litvanya Otoyollarında Yeni Sistem: Vignette
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
bussondakikaKamyontreyler haberler newsfahrersrckamyoncu