Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
schmitz, dorse, treyler,
9 Mayıs 2018 Çarşamba - 14:33

Iveco Doğalgazla Çalışan Bütün Filosunu Tanıttı

IVECO, Avrupa Komisyonu tarafından teşvik edilen sürdürülebilir mobilite konferansı TEN-T Days 2018’de doğal gazla çalışan bütün filosunu tanıttı.

Iveco Doğalgazla Çalışan Bütün Filosunu Tanıttı

IVECO, şehiriçi taşımadan şehirlerarası ve uzun mesafeli taşıma ile yolcu taşıma görevleri için doğal gazla çalışan panel vanlar, kamyonlar ve otobüslerden oluşan filosunu Ljubljana, Slovenya’da düzenlenen ve Avrupa Komisyonu Genel Mobilite ve Taşımacılık Bakanlığı tarafından teşvik edilen Trans-European Network for Transport (TEN-T) Days konferansında tanıttı.

“2018Yılının Uluslararası Vanı” ödülüne sahip ve 8 vitesli otomatik şanzıman ve doğal gazla çalışan tek hafif ticari araç olan çevreci Blue Power ailesinin bir parçası olan Daily Hi-Matic Natural Power ile test sürüşleri de sundu..

IVECO, ayrıca kısa süre önce tanıtılan ve İngiltere’de Yılın Düşük Karbonlu Kamyonu seçilen Stralis NP 460 ağır kamyonunu da sergiledi.

IVECO, 25-27 Nisan tarihlerinde Ljubljana’da gerçekleştirilen  TEN-T Days 2018’e katıldı. Bu yıl 9.’su gerçekleştirilen konferans Avrupalı Bakanları, Avrupa Parlamentosu Üyelerini ve önemli paydaşlarını taşımacılık, enerji ve dijital bağlanabilirlik ile Avrupa genelindeki taşımacılık ağına bağlı olarak akıllı, sürdürülebilir ve güvenli ulaşıma nasıl katkıda bulunulacağını tartışmak üzere bir araya getiren üst düzey bir AB altyapı politikası toplantısıdır.

 

Etkinlikte tartışılacak konular arasında vizyon, hedefler ve politik önlemler aracılığıyla alternatif yakıtlar piyasasını geliştirmeye ayrılan bir oturum da düzenlenmiştir. Toplantıya katılan tek kamyon üreticisi olan IVECO, doğal gazla çalışan vanlardan ve kamyonlardan oluşan tüm filosunu tanıtarak Daily Hi-Matic Natural Power van için test sürüşleri sundu.

 

IVECO Marka Başkanı Pierre Lahutte: “IVECO, şehir içi otobüslerimiz veya kapıya teslimat ve hipermerkezler için Daily gibi elektrikli araçlar geliştirirken aynı zamanda metanın ve biyometanın, çok çeşitli taşımacılık uygulamalarında ekonomik sürdürülebilirlik konusnda yüksek CO2 düşüşü sunan dizel alternatifi olduğunu açık bir şekilde görmüştür.”

 

IVECO, doğal gazla çalışan tam bir filo sunuyor

IVECO, kentsel alanlardaki hava kalitesi sorununa çözüm bulmak ve sera gazları salınımını düşürmek için doğal gazın en etkili teknoloji ve olgun, makul fiyatlı bir çözüm olduğunu erken keşfetmiştir. Doğal gaz, kısa ve orta vadede, IVECO’nun ileri düzey Natural Power teknolojisi ve hafif ticari araçlardan ağır iş tipi uzun mesafe kamyonlarına ve otobüslere kadar doğal gazla çalışan tüm filosuyla yaygın kullanım beklentilerini karşılayan tek yakıttır: Bu alternatif çekiş, bugün gerçek olmuştur.

 

TEN-T Days’te test sürüşü için bulunacak olan Daily Hi-Matic Natural Power, IVECO’nun “2018 Yılının Uluslararası Vanı” ödülünü alan Daily Blue Power sürdürülebilir ailesine aittir. Bu araç, sektördeki 8 kademeli otomatik şanzımana sahip sıkıştırılmış doğal gazla çalışan motorlu ilk Hafif Ticari Araçdır. Mükemmel bir kombinasyon sunarak şehir taşımacılığı için zaten en iyisi olan çözümü daha da iyileştiriyor: IVECO’nun Natural Power teknolojisinin sürdürülebilirliği ve sınıfına özel Hi-Matic şanzımanın mutlak sürüş keyfi. Kabinin olağanüstü rahatlığı, aracın son derece sessiz çalışmasıyla geliştirilmiştir ve çevresel performansı olağanüstüdür: Gerçek sürüş koşullarında ve kentlerde CO2 salınımları eşdeğer dizel modeline göre %5 daha düşüktür. Biyometanla sıfıra son derece yakın olabilir. CNG’nin düşük fiyatı sayesinde mükemmel yakıt ekonomisi sunar. Bu da dizele kıyasla %35’ten fazla maliyet tasarrufu sağlar.

 

Eurocargo Natural Power, 750 Nm yüksek tork ve 210 Hp güç çıkışı sunan altı silindirli CNG motora sahiptir. Özellikleri ve taşıma kapasitesi dizel eşdeğeriyle aynıdır ve maksimum aralığı 400 km’dir. “Şehrin sevdiği kamyon” olarak bilinen ve “2016 Yılının Uluslararası Kamyonu” ödüllü Eurocargo filosunun bir parçası olan Eurocargo Natural Power, düşük salınımları ve sessiz çalışmasıyla (Piek onaylı, gürültü salınımları 72 dB’den düşük) özellikle büyük şehirlerde evinde gibidir; yani sınırlı trafik bölgelerinde çalışabilir ve gece çalışması için idealdir.

 

İngiltere’de Yılın Düşük Karbonlu Kamyonu ödülü alan Stralis NP 460, özellikle uzun mesafe taşımaları için özel olarak tasarlanan ilk doğal gazla çalışan kamyondur. Tüm görevlere hizmet etmesi için tasarlanmış son nesil otomatik şanzımana sahip doğal gazla çalışan ağır tip kamyonlardan oluşan tek bütün filodur. En zorlu uzun mesafeli görevleri yerine getirmek için sürdürülebilirlik, performans, üretkenlik ve otonomiyi bir araya getirir. Sıkıştırılmış (CNG) veya Sıvılaştırılmış Doğal Gazla (LNG) ve 460 hp güçle çalışabilen Stralis NP 460’ın tekli yakıt LNG modeli 1600 km’ye kadar otonomiye sahiptir. Biyometanla, Euro VI sınırlamalarına kıyasla Partikül Madde ve NOx salınımlarında büyük ölçüde azalma sağlar. CO2 salınımları da %95’e kadar azaltılmıştır. Ayrıca, 71 dB’den az olan son derece sessiz çalışmasıyla gürültü kirliliğini büyük ölçüde azaltır. IVECO’nun Toplam Sahip Olma Maliyetini dizel kamyona kıyasla %9’a kadar azaltan en iyi yolda yakıt verimliliği teknolojilerine sahiptir. Devrimsel nitelikteki Stralis NP 460, taşımacılık operatörlerine gerçekten sürdürülebilir lojistiğin rekabetçi avantajını sunar.

12 metrelik bir otobüs olan IVECO BUS Crossway Low Entry Natural Power, çevresel hedefleri karşılayıp şehir içi ve şehirlerarası yolcu taşımacılığı zorluklarıyla mücadele etmek için özel olarak tasarlanmıştır. Bu doğal gazla çalışan model, operasyonel verimlilik ve çocuk yönlülük gibi Crossway filosunun başarısını sağlayan tüm özelliklere sahiptir ve ayrıca, alternatif tahrik sisteminin tüm avantajlarını sunar. Şehirlerarası kategoride “2018 Yılının Sürdürülebilir Otobüsü” ödüllü bu araç, birçok niteliği için ödül kazanmıştır. Bu özelliklere, iç yüksekliği optimize eden ve piyasadaki en düşük toplam dış yüksekliği (3210 mm) sayesinde aracın her koşulda çalışabilmesini sağlayan CNG depolarının tavana entegrasyonu ile 600 km’ye kadar menzile sahip olması dahildir. Ayrıca, çevre dostudur ve yakıt verimli Cursor 9 NP motoruna sahiptir

 
Dünyanın En Büyük Havalimanının İnşaatında Kullanılan Lastiklerin %50’si Goodyear
 
Erman Group, Volvo Trucks'ta Israrcı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mercedes-Benz Türk, Sanal Gerçeklik Teknolojisi İle Geleceği Tasarlıyor
Mercedes-Benz Türk, Daimler kamyon dünyası için Aksaray Fabrikası’nda ...
Borusan Lojistik'ten Bir İlk
Borusan Lojistik uluslararası taşımacılıkta bir ilke imza attı. Çin’den ...
Beton İzmir 2018 Özel Röportajları Çok Yakında
Beton İzmir 2018 özel röportajları çok yakında
 
Mercedes-Benz Türk, Uzun Yol Ve Ağır Nakliye Çekici Portföyüne Yeni Araçlar Ekliyor
Aksaray Kamyon Fabrikası’nda üretilen Mercedes-Benz Actros çekicilerde ...
Bosch'tan Akıllı Fabrikalara Yatırım
Bosch, Meksika'da bir akıllı fabrikaya 100 milyon Avro yatırım yapacak.
Cem Arı, Yeni Yerlerine Taşınacaklarını Söyledi
İstanbul Fiat Yönetim Kurulu Başkanı Kurulu Başkanı Cem Arı Kamyonum'a ...
 
Yeni Nesil SILEO Elektrikli Otobüs, Türkiye’de İlk Kez Elazığ Ve Manisa’da Yollara Çıkıyor
2018 yılı içinde Elazığ ve Manisa halkının daha sessiz, konforlu ve çevreci ...
Dev Fuar 19 Nisan'da Açılıyor
Dünyanın en prestijli otobüs fuarı olan 19-21 Nisan arasında İzmir'de ...
Audi'nin Yetkili Servisleri Aralarında Yarıştı
AUDI AG’nin dünya genelinde satış sonrası hizmetler alanında görev alan ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
türkiye
haberler
dikkat
şoför
lkw
kamyoncu
news
Kamyon
sondakika