Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
10 Şubat 2022 Perşembe - 15:14

Hankook Ces 2022'de, Geleceğe Yönelik Havasız İ-Flex Konsept Lastiğini Hyundai'nin Modüler Tak Ve Sür Platformu İle Birlikte Sergiledi

Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) Hankook, Hyundai Motor Company ile yaptığı işbirliğinin bir parçası olarak havasız i-Flex konsept lastiğinin en son versiyonunu tanıttı. Biyomimetik tasarım, mükemmel şok emilimi ve yük taşıma kapasitesi sağlarken, havasız yapı güvenliği artırır ve bakım maliyetlerini düşürür, bunlar otonom sürüş konseptleri için önemli avantajlardır.

Hankook Ces 2022 de, Geleceğe Yönelik Havasız İ-Flex Konsept Lastiğini Hyundai nin Modüler Tak Ve Sür Platformu İle Birlikte Sergiledi

Geleceğin otonom sürüş çözümleri, minimum bakım, maksimum güvenlik ve mükemmel konforu birleştiren yeni nesil lastikler gerektiriyor. Havasız lastikler (NPT) bu uygulama alanı için önceden belirlenmiştir. Küresel lastik şirketi Hankook Tire & Technology, Hyundai Motor Company’nin ortak katılımıyla 5-8 Ocak tarihlerinde düzenlenen dünyanın en büyük tüketici teknolojisi etkinliği CES 2022'de “i Flex” havasız lastiğini tanıttı.

Hyundai Motor Company, Tak ve Sür (PnD) modülünü ilk kez CES 2022'de sergiledi. Robotik teknolojisine dayanan Nesnelerin Hareketliliği (MoT), tüm nesnelerin mobil olduğu bir ekosistemdir. Hankook'un i-Flex'i, PnD modülünün özelliklerini ve işlevlerini en üst düzeye çıkarmak için donatılmıştır.

i-Flex, biyomimetik tasarıma sahip, geleceğe yönelik, pnömatik olmayan bir konsept lastiğidir. Kompakt 10 inç format, 400 mm çap ve 105 mm genişlik, havasız yapı ile birleştiğinde en son sürümü, en uygun nakliye ortağı haline gelmektedir. Ve geleneksel lastiklerin aksine, lastik patlamalarından kaynaklanan kazalar artık geçmişte kalacak. Ayrıca lastik, hava basıncının izlenmesini veya yeniden hava dolumu yapılmasını gerektirmiyor, bu da lastiği otonom araçlar için en uygun çözüm haline getiriyor.

i-Flex, titiz biyomimetik çalışmalar ve testler kullanılarak geliştirilmiştir. Yoldan gelen darbeleri absorbe etmek ve ağır yükleri taşıyabilmek için, canlı organizmaların hücresel yapısından esinlenerek yapılan çok katmanlı, birbirine kenetlenen bir jant teli tasarımı benimsenmiştir. Çok katmanlı birbirine kenetlenen jant teli, daha iyi darbe emilimi için hücreyi üç boyutlu olarak yapılandırırken, daha kararlı yük desteği için farklı sertlikteki altıgen ve dörtgen hücre yapıları bir araya gelmektedir.

Buna ek olarak, c şeklindeki içbükey sırt profili, yola maksimum temas sağlayarak trafik güvenliğine katkıda bulunur. Çok yönlü araç hareketi için tasarlanmış sırt, lastik gövdesinin karakteristik petek tasarımını benimser.

Kendini, mobilitede daha sürdürülebilir bir gelecek inşa etmeye adamış olan Hankook Tire, 2010'dan beri havasız lastik teknolojisi üzerinde çalışmaktadır. Bu sürekli çaba, yüksek güvenlik, düşük bakım ve yüksek sürdürülebilirlik özelliklerine sahip havasız bir lastik olan i-Flex'in ortaya çıkarılmasını sağladı ve artık geleceğin mobilitesi için ideal bir çözüm olarak katkı sağlayacak. Hankook, daha fazla iyileştirme yapmak için sürekli araştırma ve geliştirmeye devam etmektedir.

Hankook Tire'ın teknoloji felsefesi olan Hankook Yenilikçi Performans (H.I.P), şirketin sürdürülebilir ve çevre dostu mobilite taahhüdünün merkezinde yer almaktadır. Hankook Tire bu amaçla, gelecek için olumlu değişimlere olanak tanıyacak ve yenilikçi teknolojilerle şirketin pazardaki rekabet gücünü arttıracak projeler geliştirmeye devam edecektir.

 
Mercedes-Benz Türk, Akkoç Lojistik’e 200 Adet Actros Teslim Etti
 
Aksaray'da Tır Ve Araçlarla Dolan Tesisler Havadan Görüntülendi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kış Lastiği Kanunu Ve Tebliği Yetersiz
Ülkemiz genelinde kış mevsimlerinde yaşanan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ...
Frenteknik Yönetim Kurulu Başkanı Alpay Lök, 'Özel Otomobiller Kışın Trafik Güvenliği Açısından Zincirin En Zayıf Halkası'
Frenteknik Yönetim Kurulu Başkanı Alpay Lök, 2017 yılından itibaren getirilen ...
Michelin Türkiye Pazarlama Direktörü Gözde Alpaslan, "Yılın En İtibarlı Lastik Markası Seçilmiş Olmaktan Ötürü Büyük Bir Memnuniyet Duyuyoruz"
Michelin Türkiye, Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğinde yürütülen ...
 
Goodyear-Monolith İş Birliğiyle Üretilen Karbon Karasının İlk Testlerinde Emisyon Düşüşü Kaydedildi
Goodyear Tire & Rubber Company, Monolith iş birliğinde lastik için metan ...
AKO Grup, Yaptığı Yatırımlar ile Büyümeye Devam Ediyor
Bünyesinde faaliyet gösteren PETLAS, AKO Akü, AKO Jant ve AKO Lastik Kaplama ...
Pirelli’den Tam Elektrikli Ford Mustang Mach-E GT Performance Edition İçin P Zero Lastik
Ford’un ürettiği ilk tam elektrikli SUV’un en hızlı ve güçlü versiyonu ...
 
T.C. Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Prometeon’un Yeni Ar-Ge Merkezi’ni Ziyaret Etti
T.C. Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı A. Burak Dağlıoğlu ve beraberindeki ...
Yanmar, TR70 Desenli Lassa Lastikleri Tercih Etti
Solis Traktör firmasını satın alan dizel motor, ağır makine ve tarım makineleri ...
T.C. Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi’nden Pirelli İzmit Fabrikası’na ziyaret
T.C. Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ve Pirelli Türkiye’den bir heyet, ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
treylernewstürkiye haberler kamyonumKamyonkamyoncuşoförsondakika