Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
schmitz, dorse, treyler,
25 Kasım 2020 Çarşamba - 16:39

Gelecek Otomotiv Genel Müdürü Bekir Koman; "Gelecek Otomotiv Olarak İşimizi Layıkıyla Yapmaya Son Derece Özen Gösteriyoruz"

Sektörün önemli markalarının bayileri ile yaptığımız söyleşilerimiz devam ediyor. Bu kapsamda Mercedes Benz Türk A.Ş’nin Diyarbakır Bayisi Gelecek Otomotiv Genel Müdürü Bekir Koman ile söyleşi gerçekleştirdik. ‘Mükemmel Müşteri Deneyimi’ sloganı ile 16 yıldır sektördeki varlığını sürdüren Gelecek Otomotiv’in Genel Müdürü Bekir Koman, “Gelecek Otomotiv müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor ve başarı çıtasını her geçen gün daha da yükseltme hedefi içinde hareket ediyor.” diyor.

Gelecek Otomotiv Genel Müdürü Bekir Koman;  Gelecek Otomotiv Olarak İşimizi Layıkıyla Yapmaya Son Derece Özen Gösteriyoruz

“2021 YILININ 2020 YILINDAN DAHA POZİTİF BİR YIL OLACAĞINI ÖNGÖRÜYORUZ”

 Söyleşimizden satır başları;

“Mükemmel Müşteri Deneyimi’ sloganı ile birlikte 16 yıllık köklü bir geçmişi de arkasına alarak yolculuğuna devam eden Gelecek Otomotiv, 238 personeli ile otomotiv sektöründe adeta bir yıldız gibi parlıyor. Gelecek Otomotiv’in tüm çalışanları kendi sorumluluk alanlarında planlı şirket içi eğitimleri alıyor ve hizmet verdikleri müşterileri için en iyiyi sunma anlayışıyla bilgi ve tecrübelerini durmadan geliştiriyor. Yüzde yüz müşteri memnuniyetine dayalı hizmet anlayışı ile Premium Segment’te hizmet veren Gelecek Otomotiv; başta Diyarbakır olmak üzere Erzurum ve Malatya’da bulunan showroomları ile fark yarattı ve kısa bir süre önce de bu farkını İstanbul’da kurduğu “Gelecek Otomotiv Vadi Park” ile taçlandırdı. Gelecek Otomotiv ticari araç müşterilerine sunduğu geniş ürün yelpazesi, sektörün dinamiklerini yakından takip etmesi, tek elden verdiği birinci el satış, finansman, sigorta; TruckStore ve BusStore markaları altında ikinci el, takas, servis anlaşmaları ve satış sonrası hizmetleri ile müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor ve başarı çıtasını her geçen gün daha da yükseltme hedefi içinde hareket ediyor. Tüm bunları yaparken teknolojik ve dijital alanlarda süreklilik arz eden şekilde gelişimini devam ettiriyor.”

 

“Vatandaşlar Zamlardan Etkilenmemek Adına Satın Alma Kararını Öne Çekiyor”

“Ülkemiz otomotiv pazarı bu yıl sıra dışı bir yıl geçiriyor. Koronavirüs salgını, ekonomik zorluklar ve dalgalanmalar derken son olarak sürpriz ÖTV düzenlemesi geldi; ancak tüm bu gelişmelere rağmen tüketicilerin yoğun talebi devam ediyor. ÖTV artışı sonrası gelen satış rekoru, kampanyaların da desteğiyle yılın son 3 ayında pazarın hareketli geçeceğini gösteriyor. Ertelenen talep, düşük faiz ve pandemide toplu ulaşımdan uzak durmak isteyenlerin otomobile yönelmesi bugüne kadar hareketlilikte etkili olurken; son dönemde ise vatandaşların zamlardan etkilenmemek adına satın alma kararını öne çektiği görülüyor. Gelecek Otomotiv olarak müşterilerimizin satın alma deneyimlerini unutulmaz kılmak; müşterilerimizin ihtiyaç ve isteklerini karşılamak amacıyla tüm kadromuzla en iyi hizmeti sunma gayretimiz hiç durmadan devam ediyor.”

“2020 Yılı Ülkemiz Otomotiv Sektörü Toplam Pazarının 700-750 Bin Adet Aralığında Olması Tahmin Ediliyor”

 “2020 yılı revize tahminlerine göre 2020 yılı dünya toplam otomobil ve hafif ticari araç pazarının 2019 yılına oranla 90,3 milyon adet seviyesinden yüzde 17,2 azalışla 74,8 milyon adet seviyesinde gerçekleşmesi öngörülürken 2020 yılı ülkemiz otomotiv sektörü toplam pazarının 700-750 bin adet aralığında olması tahmin ediliyor. Ağır vasıta pazarına ilişkin 2020 yılı Ocak- Eylül döneminde; bir önceki yılın aynı dönemine göre ağır ticari araç pazarı yüzde 85 artarak 14 bin 618 adet, kamyon pazarı yüzde 97 oranında artarak 12 bin 822 adet, midibüs pazarı yüzde 28 oranında artarak 1034 adet ve otobüs pazarı ise yüzde 34 oranında artarak 762 adet düzeyinde gerçekleşti.”

“Pandeminin İlk Evrelerinde  En Fazla Etkilenen Sektörlerden Biri Otomotiv Sektörü Oldu”

 “Pandemi sürecinden en fazla etkilenen sektörlerin başında; imalat, otomotiv, turizm, seyahat, taşımacılık ve perakende sektörlerinin olduğu hepimizin malumu. Pandeminin ilk evrelerinde en fazla etkilenen sektörlerden biri otomotiv sektörü oldu. Üretim tesislerinin kapatılması OEM ve parça tedarikçilerini; talebin azalması da distribütör ve yetkili satıcıları olumsuz yönde etkiledi. Seyahat kısıtlamaları ise araç kiralama ve seyahat şirketlerinin faaliyetlerinin durma noktasına gelmesine neden oldu. İçine girmiş olduğumuz süreçte kademeli üretim artışı, tedarik zincirinin yeniden canlanması ve bayilik kanadında satışların artış trendi içinde olduğunu görüyoruz. Tabi bu sürecin en başından bu yana özenle dikkat sarf ettiğimiz konulardan biri; satış ve satış sonrasında müşterilerimize mümkün olan en iyi hijyen koşullarını sağlamak ve arzu eden müşterilerimize ekstra hizmetler sunarak müşterilerimizin her tür ihtiyaçlarına cevap vermek oldu.”

“2021 Yılının 2020 Yılından Daha Pozitif Bir Yıl Olacağını Öngörüyoruz”

 “Otomotiv sektörü, birden fazla sektörle yakın ilişkisi nedeniyle dünyada olduğu gibi Türkiye'de de lokomotif sektörler arasında yer alıyor. Ülkemiz otomotiv sektörü ihracatı yoğun bir sektör ve otomotiv sektörü için 2021 yılının 2020 yılından daha pozitif bir yıl olacağını öngörüyoruz. Önümüzdeki dönemde, otomobil talebinin bugünkü seviyelerini koruması ve ekonomik koşulların dengeye ulaşması ile birlikte bu yıldan daha iyi bir yıl olacaktır.”

“Otomotiv Sektörü İmalat Sektörünün Önde Gelenlerinden”

“Ülkemiz otomotiv sektörü sadece ülke ekonomisindeki ana itici güçlerden biri değil, aynı zamanda ülkemizin ihracata dayalı önemli imalat sektörünün önde gelenlerinden. Hem güçlü iç pazarı hem de Avrupa ve Orta Doğu pazarlarını besleyen ulusal ve uluslararası firmaların ticari ve hafif ticari araç üretimini yapması açısından önemli role sahip. Bu rolün önümüzdeki yıllarda da bu şekilde devam edeceğine inanıyoruz.”

“Gelecek Otomotiv Olarak İşimizi Layıkıyla Yapmaya Son Derece Özen Gösteriyoruz”

 “Gelecek Otomotiv’i farklı kılan ve süreklilik arz eden başarılarının arkasında liyakatlı çalışanları ve samimiyet bulunuyor. Gelecek Otomotiv olarak A’dan Z’ye hepimiz işimizi layıkıyla yapmaya son derece özen gösteriyoruz. Merkezimize aldığımız müşterilerimizin ve onlara hizmet eden ekip arkadaşlarımızın  en iyisini hak ettiğini düşünüyoruz. Bize inanan ve güvenenlere layık olmak için başarılarımızı her daim ileriye taşıma hedefiyle hareket ediyoruz. Yaptığımız işin takım ruhu gerektiren bir iş olduğunun bilincindeyiz.”

“Müşterilerimizin En Uygun Aracı, En Uygun Ödeme Koşulları ile Almalarına Zemin Yaratıyoruz”

“Gelecek Otomotiv olarak müşteri mutluluğunun ötesinde müşteri çoşkusuna odaklı olarak hareket ediyoruz. Gerek satış gerekse satış sonrası hizmetlerimizi sunarken müşterilerimize her zaman en iyiyi deneyimlettirerek hafızalarında kalıcı izler bırakmak ve güzel tecrübelerle anılmak istiyoruz. Müşterilerimizin en uygun aracı, en uygun ödeme koşulları ile almalarına zemin yaratıyoruz. Özellikle ticari araçların satış veya servis hizmetlerini zamanında alması çok önem taşıyor. Biliyoruz ki bu araçlar sahibinin ekmek teknesi ve araçlarını süratle yola çıkarabilmeleri iş verimliliği ve kazanç olarak onlar için çok önemli. Müşterimizin kazancını kendi kazancımız; kaybını kendi kaybımız gibi görmek ve buna uygun davranmak tüm Gelecek Otomotiv çalışanlarının genel anlayışı. İşte tüm bunları samimiyetle, çoşkuyla davranış ve çalışma prensiplerimiz haline getirmemiz müşteri bağlılığı ve çoşkusunu  kendiliğinden getiriyor. Gelecek Otomotiv olarak tüm ürün gruplarının anket sonuçlarında yıllarca müşterisini en memnun eden bayiliklerden biri olduk ve bununla ilgili önemli ödüller aldık.”

“Başarılarımızı Daha İleriye Taşımak Üzere Çalışmalarımız Devam Edecek”

“Uzun yıllar Gelecek Otomotiv çatısı altında hizmet verdiğimiz sektörde çok ciddi işlere imza attık ve büyük adetli birçok kamyon teslimatı gerçekleştirdik. Özellikle rakip marka araç parkına sahip olan birçok müşterimizi, Mercedes-Benz markası ve Gelecek Otomotiv ile tanıştırdık. Gaziantep, Adana, Mersin, Kayseri, Samsun ve Nevşehir gibi yurdumuzun birçok yerinde sektörde ses getiren teslimatlar gerçekleştirdik. Zor dönemlerde hedefleri gerçekleştirmek ve kayda değer sonuçlara imza atmak ayrı bir önem taşıyor; teslimatlarımızın çoğunu  zor dönemlerde  gerçekleştirdik. Küçülmelerin yaşandığı dönemlerde büyümeyi başardık. Bundan sonra da başarılarımızı daha ileriye taşımak üzere çalışmalarımız yorulmadan ve çoşkuyla devam edecek.”

“Etkin ve Yetkin Ekibimizin Aidiyet Hissiyatı Bu Yolda Bizim İçin En Büyük Değerlerden Biri”

“Gelecek Otomotiv olarak; çoşkulu müşteri ve çalışanlar, istikrarlı  büyüme, yaptıkları ile fark yaratan kurumsallaşmış bir şirket olmak kuruluşumuzdan bu yana anahtar hedeflerimizden. Bunun için gerekli donanımlara ve arzuya sahibiz. Etkin ve yetkin ekibimizin aidiyet hissiyatı bu yolda bizim için en büyük değerlerden biri. Amatör ruhunu kaybetmeyen profesyonel ekibimize güvenimiz tam. Ülkemiz gibi şirketimiz de birçok zenginliğe sahip farklı kültür ve bölgelerden; ancak aynı hedefe kilitlenmiş renkli çalışanlara sahip. İşte bu değer ifade eden anlamlı mozaik Gelecek Otomotiv’e ayrı bir özellik kazandırıyor. Bu nedenle geleceğe güvenle bakıyor, planlamalarımızı buna göre yapıyoruz. Gelecek Ailesi olarak sloganımız net “En iyisini yap, sürekli en iyisi, samimi ol, en iyisi ol.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Tokgöz Beton, 5 Adet MAN Mikser Aldı
 
UBAK İzin Belgesi Değerlendirme Sonuçları Açıklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
S.S. Pınarhisar Karayolu Yük Taşıma ve İşletme Kooperatifi Başkanı Osman Ekkazan; "Takograf ve U-Etds Yönetmeliklerinin Ertelenmesi Nakliye Esnafı İçin İyi Olmadı"
Kamyonum Dergisi olarak kooperatifleri dolaşmayı sürdürürken bu sefer ...
S.S. 39 No.Lu İnegöl Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Recep Portakal; ''Zor Bir Meslek İcra Ediyoruz; Yaz Kış Demeyiz, Yükümüzü Sardık Mı Adreste Nefes Alırız''
Kooperatiflerin sorunlarını dinlemeye ve ziyaretler gerçekleştirmeye  ...
Mert Başer Otomotiv Kamu ve Özel Satışlar Müdürü Murat Başarır; "En Büyük Avantajımız Yerli Üretici Olmamız"
Kamyonum Dergisi olarak sektörün önemli markalarının bayileri ile görüşmelerimizi ...
 
S.S. 28 No.lu Sungurlu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Veysel Kocabaş: ''Birlik Olabilsek Çözülemeyecek Sorunumuz Yok''
Kamyonum Dergisi olarak kooperatiflerin sektöre dair sorunlarını ve beklentilerini ...
S.S.Tunçbilek Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ve Tunçbilek Belediye Başkanı Mustafa Düzgün; "Güncel Fiyatla Biz Takograf Mevzuatının Şartlarına Uyamayız; Uysak Para Kazanamayız"
Kamyonum Dergisi olarak Kütahya’da S.S. Tunçbilek Motorlu Taşıyıcılar ...
Cindilli Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Ali Erdem Cindilli: 'Ford Markası Olarak Bir Adım Öndeyiz'
Kamyonum Dergisi olarak sektörün önemli markalarının bayileri ile söyleşiler ...
 
S.S. Uluslararası Kaynaşlı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkan Yardımcısı Cihan Veziroğlu: Kooperatifler Olarak Tek Eksiğimiz Bir Araya Gelemiyor Olmamız
Kamyonum Dergisi olarak Kooperatifleri dolaşmaya ve sorunlarını dinlemeye ...
S.S. Bilecik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Şükrü Demirci: Fiyatlar Arttıkça Kamyoncu Daha Çok Zora Giriyor
Kamyonum Dergisi olarak bu defa yolumuz Bilecik’e düşüyor ve S.S. Bilecik ...
Alibey Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kaya: 'Yabancı Plaka ile Çalışanlar Bizden Farklı Haklara Sahip'
Kamyonum Dergisi olarak Düzce’de Alibey Lojistik’i ziyaret ediyoruz. Lojistik ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
bus
sondakika
fahrer
kamyonum
şoför
news
türkiye
haberler
dikkat