Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
bisa
ford, fordtrucks, fordfline
English
Schmitz Cargobull presents its latest product and service highlights for the IAA TRANSPORTATION 2024

Schmitz Cargobull presents its latest product and service highlights for the IAA TRANSPORTATION 2024

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
denko, nakliye, lojistik
24 Mayıs 2024 Cuma - 15:01

Ford Trucks, Avrupa’da büyümesini sürdürüyor.

Ford Trucks, Hollanda Pazarına Girerek Benelux Yapılanmasını Tamamladı. Global büyümesini sürdüren Ford Trucks, Avrupa’nın kilit pazarlarından Hollanda’ya adım attı. Ford Trucks, F-MAX ve bağlanabilirlik teknolojisi ile öne çıkan yeni F-LINE serisi gibi ürünlerle Hollanda’nın geniş müşteri tabanına verimli ve teknolojik çözümler sunacak.

Ford Trucks, Avrupa’da büyümesini sürdürüyor.

Ağır ticari sektörünün global markası Ford Trucks, Avrupa’daki büyüme yolculuğuna Kuzey ülkelerine açılımda stratejik öneme sahip olan Hollanda ile devam ediyor. Hollanda pazarına giren Ford Trucks, Benelux bölgesindeki yapılanmasını tamamlamış oldu.

Geniş ürün portfolyosu ve yenilikçi teknolojileriyle Avrupa’dan yoğun talep gören Ford Trucks, Hollanda pazarında 65 yılı aşkın deneyimi bulunan F-Trucks Nederland ile iş birliği yapacak. Açılışı takiben 2024 yılı içerisinde en az 10 stratejik lokasyonda operasyonlarına başlayacak olan Ford Trucks, 2025 yılının sonuna kadar 15'i aşkın lokasyonda bayii ağını daha da güçlendirecek. 

Ford Trucks, çekicisi F-MAX’in yanı sıra bağlanabilirlik teknolojisi ve gelişmiş güvenlik özellikleriyle öne çıkan yeni serisi F-LINE başta olmak üzere, F-Trucks Nederland’ın kapsamlı kamyon müşteri veri tabanının ihtiyacı olan verimli, teknolojik çözümleri sunacak.

F-Trucks Nederland ile iş birliği aynı zamanda Ford Trucks’ın sıfır emisyonlu taşımacılık yatırımları açısından da önem teşkil ediyor. Elektrikli araçlar bakımından yüksek potansiyele sahip olan Hollanda, Ford Trucks tarafından tasarlanıp 2025 itibarıyla seri üretimi gerçekleşecek ilk elektrikli kamyonun pazara sunulacağı öncül ülkelerden birisi olacak.

Emrah Duman: Müşterilerimizin operasyonlarını teknoloji ve verimlilikle desteklemeyi sürdüreceğiz

Ford Trucks Lideri Emrah Duman, “60 yılı aşkın süredir ağır ticari sektöründe ‘En verimli taşıma çözümleri ile değer yaratmak’ vizyonumuz doğrultusunda ilkleri başarmaya ve dünya çapında bir başarı öyküsü yazmaya devam ediyoruz. Global yapılanmamız kapsamında şimdi adım attığımız, Avrupa pazarının merkezi geçit görevini gören ve lojistik sektörü için ideal kesişim noktası olan Hollanda’da sektörün önde gelen, tecrübeli kuruluşlarından F-Trucks Nederland ile iş birliği yapmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Hollanda aynı zamanda dekarbonizasyon süreçlerinde öncü katkılar sunması ve elektrifikasyon dönüşümü açısından gelişmiş altyapıya sahip olması nedeniyle bizim için önemli bir ülke. Geleceğin taşımacılık çözümlerine öncülük eden bir marka olarak Hollanda pazarında da müşterilerimiz için değer yaratmayı, onların operasyonlarını teknoloji ve verimlilikle desteklemeyi sürdüreceğiz” dedi.

Ford Trucks Benelüks ve İskandinav Bölgesi Lideri Bahadır Koç, “Hollanda, Avrupa'daki büyüme planlarımızda önemli bir kilometre taşı. F-Trucks Nederland ile birlikte, Hollanda pazarında ve tüm Benelüks bölgesinde müşterilerimize yenilikçi ve verimli çözümler sunmaya devam edeceğiz. Bu iş birliği, müşteri odaklı yaklaşımımızı güçlendirerek taşımacılık sektöründeki konumumuzu daha da sağlamlaştıracaktır. Hedefimiz bölgede fark yaratan bir kamyon markası olmak” diye konuştu.

Avrupa’daki büyüme planlarına hız kesmeden devam eden Ford Trucks, bu yıl Kuzey Avrupa yayılım stratejisi için önemli adımlar atıyor. Hollanda pazarının ardından İsviçre’yi hedefleyen şirket, global operasyonlarını daha da genişletmek üzere çalışıyor.

Geleceğin taşımacılık çözümlerine öncülük eden Ford Trucks, mühendislik ve Ar-Ge uzmanlığıyla yenilikçi ve sürdürülebilir çözümler geliştiriyor. İklim değişikliğinin etkilerini azaltmak amacıyla 2040 yılına kadar ağır ticari araç üretiminde sıfır emisyona ulaşmayı taahhüt eden şirket, öncelikli odak noktası olan elektrifikasyonun yanı sıra hidrojen motoru konusundaki çalışmalarını da sürdürüyor.

 
Skoda'nın Yeni Elektrikli SUV’u
 
Quick Finans Avrupa'nın Lider Treyler Üreticisi KRONE'nin Türkiye'de Finansman Partneri Oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Skoda'nın Yeni Elektrikli SUV’u
Škoda, Elroq'un ilk resmi ipuçlarını yeni görselle yayınladı. Yüzde 100 ...
Yeni Elektrikli Citron C3 Çok İddialı Geliyor!
Akıllı Otomobil Platformu Yeni Citroën ë-C3’ü Herkes için Ulaşılabilir Yapacak!
Ford Otosan'ın şirketi Driventure Sürdürülebilirlik Odaklı İlk Yatırımını Gerçekleştirdi
İnovatif ve yeni nesil çözümler sunan girişimleri destekleyen Ford Otosan’ın ...
 
Alp Özler Lojistik, Araç Filosunu 153 adet Mercedes-Benz Actros ve Atego ile Genişletti
Uluslararası ve yurtiçi lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Alp ...
Reo kamyon nedir?
Reo kamyon, inşaat ve taşımacılık sektöründe sıklıkla kullanılan bir araçtır. ...
Mercedes ve Şoför
Mercedes en yüksek değeri şoföre veriyor. Mercedes-Benz Türk A.Ş. 'Sağlık ...
 
TOPLU TAŞIMADA KULLANILAN ELEKTRONİK ÜCRET TOPLAMA SİSTEMİ YENİLENİYOR
Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, Başkentte toplu taşıma ...
OMODA, Dünya Gençliğinin SUV’da Yeni Modası Oldu!
OMODA Üretim Kalitesi ve Teknolojisiyle Avrupalı Kullanıcıların da Güvenini Kazandı!
Otomobillerin Ömrünü Uzatan Tüyolar
Baş döndürücü bir hızla ilerleyen teknoloji çağında, otomobiller de sürekli ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
En Önemli İnsan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
sondakikaKamyonnewskamyonumtürkiyeşoförbusfahrerdikkat