Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
bisa
ford, fordtrucks, fordfline
English
Schmitz Cargobull presents its latest product and service highlights for the IAA TRANSPORTATION 2024

Schmitz Cargobull presents its latest product and service highlights for the IAA TRANSPORTATION 2024

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
denko, nakliye, lojistik
24 Mayıs 2024 Cuma - 11:12

Alp Özler Lojistik, Araç Filosunu 153 adet Mercedes-Benz Actros ve Atego ile Genişletti

Uluslararası ve yurtiçi lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Alp Özler Lojistik, Mercedes-Benz Actros 1848 LS, Actros 3363 LS 6x4 ve Mercedes-Benz Atego 1518 modellerinden oluşan 153 adet yıldızlı aracı filosuna ekledi. Alp Özler Lojistik yeni Mercedes-Benz kamyonları ile müşterilerinin yükünü hafifletmeye devam edecek.

Alp Özler Lojistik, Araç Filosunu 153 adet Mercedes-Benz Actros ve Atego ile Genişletti

Karayolu taşımacılığı, denizyolu taşımacılığı, proje ve ağır yük taşımacılığı, ticari araç ve ekipman  kiralama ve depolama gibi farklı alanlarda müşterilerine hizmet sunan Alp Özler Lojistik, Mercedes-Benz kamyon kalitesini tercih etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Alp Özler Lojistik, filosuna toplam 153 adet Mercedes-Benz Actros ve Atego’yu ekledi. Şirket, araçlarını düzenlenen törenle Mercedes-Benz Türk’ün bayisi Hasmer Otomotiv’den teslim aldı.

Düzenlenen törene Mercedes-Benz Türk A. Ş.'den Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt,  Kamyon Filo Satış Grup Müdürü Yusuf Adıgüzel, Pazarlama İletişimi Grup Müdürü Serra Yeşilyurt,  Kamyon Filo Satış Koordinatörü Mehmet Arda Erdemir, Kamyon Finansman Koordinatörü Burak Düzgün, Hasmer Otomotiv'den Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Bağcı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zafer Sağlam, Otomotiv Genel Müdürü Fatih Mehmet Ulcay,  Kamyon Satış Müdürü Burak Ödül,  Kamyon Satış Şefi Gürkan Zeki ve Alp Özler Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Gece ve Yönetim Kurulu Üyeleri Alper Gece ,Ceyhun Gece ve Alp Özler Filo Genel Müdürü Kağan Gece katıldı.

Mercedes-Benz Actros ailesinden 1848 LS, 3363 LS 6x4 ve Mercedes-Benz Atego 1518’in teslimatı ile birlikte Alp Özler Lojistik’in araç parkındaki güncel Mercedes-Benz marka araçların sayısı 303 adet oldu.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt; “2024 yılı Mercedes-Benz Türk ve Alp Özler markalarının iş birliğinde özel bir yıl. 2012 yılında başlayan ve yıllar geçtikçe güçlenen iş ortaklığımız bu yıl, yeni araçlarımızın teslimatı ile beraber 12 senede toplamda 1.000 adet araç teslimatı ile taçlanıyor. Elbette ki bu 1.000 adetlik teslimat sadece araçlarımızın teslimatını temsil etmekle kalmıyor aynı zamanda markalarımızın güçlü iş birliğini, her iki markanın birbirine olan güvenini de temsil ediyor.  Lüks, konfor, güvenlik ve teknolojiyi bir araya getiren araçlarımızın tüm beklentileri fazlasıyla karşılayacağına eminiz. Sahip olduğu özellikler ile şehir içi taşımacılık ve dağıtım alanının etkin ve verimli çözümü olan Atego ve konforun boyutunu yeniden tanımlayan uzun yol taşımacılığının yıldızı Actros araçlarımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Müşterilerimizin beklentilerini karşılayacak çözümlerimizle her zaman en üst düzeyde performans, güvenlik ve verimlilik sunmaya devam edeceğiz. Bu anlamda uzun yıllardır bu kıymetli iş ortaklığında bizler ve markamızla beraber olan değerli Alp Özler Lojistik ailesine de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Törende konuşma yapan Alp Özler Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Gece de; “Bu anlamlı günde burada olmaktan, iş ortaklığımızı bir kez daha taçlandırmaktan dolayı büyük mutluluk ve gurur duyuyorum. 43 yıldır taşımacılık sektöründe faaliyet gösteriyoruz. 1981’de araçlarımız olmadan başlayan yolculuğumuzun değişmeyenleri; ilkelerimiz ve dürüstlük çizgimiz, değişenleri ise artarak devam eden filo yapımız oldu. Sektördeki başarımızda işe bakış açımız, ilkeli duruşumuz, sürekli yenilikçi, araştırmacı ve eğitimi önde tutan çalışmalarımızın önemi çok büyük. İki önemli yatırım konumuz var. Birincisi insana; insan kaynaklarımıza yaptığımız, diğeri ise ekipmanlarımıza ve araçlarımıza yaptığımız yatırım. Bugün müşterilerimize kaliteli ve üst düzey hizmet sunarken mevcut filomuzun büyük kısmı kalitesine güvendiğimiz Mercedes-Benz marka araçlardan oluşuyor. Önümüzdeki dönemde Mercedes-Benz Türk ve Hasmer Otomotiv ile olan iş ortaklığımızın daha da güçleneceğine inanıyorum. Teslim almış olduğumuz yeni araçlarımızın hayırlı olmasını diliyorum. Tüm bu süreçte düzgün, dürüst hizmet anlayışları nedeniyle Mercedes-Benz Türk’e, Mercedes-Benz Kamyon Finansman’a ve Hasmer Otomotiv’e teşekkür ediyorum” dedi.

Hasmer Otomotiv Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zafer Sağlam da konuşmasında; “Alp Özler Lojistik şirketi ile uzun yıllara dayanan bir iş birliğimiz var. Bugüne kadar hep uyum içinde çalıştık ve bizler bu güçlü iş birliğinden çok mutluyuz.' dedi.

 
40.yılını kutlayan İnci Akü, Automechanika İstanbul’da yeni AGM Ağır Vasıta akülerini tanıttı
 
Ford Otosan'ın şirketi Driventure Sürdürülebilirlik Odaklı İlk Yatırımını Gerçekleştirdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Reo kamyon nedir?
Reo kamyon, inşaat ve taşımacılık sektöründe sıklıkla kullanılan bir araçtır. ...
Mercedes ve Şoför
Mercedes en yüksek değeri şoföre veriyor. Mercedes-Benz Türk A.Ş. 'Sağlık ...
TOPLU TAŞIMADA KULLANILAN ELEKTRONİK ÜCRET TOPLAMA SİSTEMİ YENİLENİYOR
Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, Başkentte toplu taşıma ...
 
OMODA, Dünya Gençliğinin SUV’da Yeni Modası Oldu!
OMODA Üretim Kalitesi ve Teknolojisiyle Avrupalı Kullanıcıların da Güvenini Kazandı!
Otomobillerin Ömrünü Uzatan Tüyolar
Baş döndürücü bir hızla ilerleyen teknoloji çağında, otomobiller de sürekli ...
EKODENGE, CIRPASS-2 ORTAKLIĞIYLA AB'NİN DİJİTAL ÜRÜN PASAPORTUNA ÖNCÜLÜK EDİYOR
Birkaç yıl içinde AB pazarında ürün satabilmek için, Türk üreticilerinin ...
 
ÖZEL BİREYLERDEN OFFROAD TURU
Keçiören Belediyesi tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla ...
SİNERJİ TUTTU! TOGG KULLANICILARI D-SMART GO’YU BEĞENDİ
T10X SAHİPLERİNİN YÜZDE 80’İ D-SMART GO’YU KULLANMAYA BAŞLADI D-SMART ...
MAN başlattığı Finans Kampanyası ile araç sahibi olmak isteyenlere bahar fırsatı sunuyor
MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., bahar dönemi ile birlikte başlattığı ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
En Önemli İnsan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyonumtürkiyefahrerdikkatsondakikatreylerşoförlkwkamyoncu