1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Gündem
  4. Ford Servislerine “Boyama” Eğitimi

Ford Servislerine “Boyama” Eğitimi

Dünyanın lider kimya şirketlerinden BASF’nin iştiraklerinden BASF Coatings’in otomotiv boyası markası Glasurit, Ford’un ülke genelindeki yetkili servislerinin teknik ekiplerine, “hızlı ve verimli” otomobil boyama süreçleriyle ilgili eğitim veriyor.

  • | Kamyonum

Türkiye’nin dört bir yanındaki Ford servislerinin hizmet kalitesinin ve hızının daha da arttırılması amacıyla düzenlenen eğitimlerde, BASF Coatings uzmanları; boyahane yönetimi, oto tamir boya süreçleri, astar sistemleri ve su bazlı boyalar hakkında bilgiler aktarıyor ve örnek uygulamalar gösteriyor.

Eğitimler, BASF Coatings’in İstanbul’daki eğitim merkezinde gerçekleştiriliyor. Bugüne kadar yapılan eğitimlere Adana, Ankara, Erzurum, İstanbul, Kars, Muş, Ordu, Rize ve Şanlıurfa’daki Ford servislerinden toplam 40 kişi katıldı. Haziran ayı sonuna kadar devam edecek ve tüm Ford servislerine verilecek olan eğitimlerle ile toplamda 130 servis uzmana ulaşılması hedefleniyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz