Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
bisa
ford, fordtrucks, fordfline
English
Schmitz Cargobull presents its latest product and service highlights for the IAA TRANSPORTATION 2024

Schmitz Cargobull presents its latest product and service highlights for the IAA TRANSPORTATION 2024

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
denko, nakliye, lojistik
30 Mart 2011 Çarşamba - 11:31

2010 Pazar Lideri Petrol Ofisi

PETDER (Petrol Sanayi Derneği) tarafından açıklanan en son verilere göre 2010 yılında Petrol Ofisi ulusal pazarda 73,000 ton madeni yağ satışı gerçekleştirerek pazar payını % 24,1'e yükseltti ve madeni yağ pazarının lideri oldu.

2010 Pazar Lideri Petrol Ofisi

2009 yılını madeni yağlar alanında % 22,7 pazar payıyla tamamlayan Petrol Ofisi, satış tonajında yaklaşık 14.000 ton artış sağladı ve ekonomik durgunluğa rağmen en yüksek satış tonajını gerçekleştiren şirket olarak dikkat çekti.
Petrol Ofisi Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu, Petrol Ofisi'nin madeni yağlar pazarındaki yeni pozisyonu hakkında şunları söyledi: "Ürün gruplarının neredeyse tamamında pazar payını artıran Petrol Ofisi, hedeflediği ürün gruplarında da pazar payını 2 puan artırarak başarılı oldu. PETDER verilerine göre şirketimiz 2010 yılını pazar lideri olarak tamamladı. 2011 yılında lider pozisyonumuzu korumayı ve pekiştirmeyi amaçlıyoruz. Türkiye çapında müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz."

Gelişen motor teknolojileri ve otomotiv üreticilerinin taleplerini karşılamak doğrultusunda POTEM yüksek teknolojili ürünler ve üretim geliştirmek için çalışıyor. Böylece ürün yelpazesi sürekli yenileniyor. Bu kapsamda Petrol Ofisi akaryakıt katkıları alanında dünya lideri olan Afton Chemical, Chevron Oronite ve Lubrizol gibi kuruluşlarla işbirliği yapıyor. Akaryakıt katkıları şirketleriyle işbirliği yapmasının yanı sıra OEM'lerle (Orijinal Parça Üreticileri) olan işbirlikleri ve Ar-Ge çalışmaları Petrol Ofisi'nin stratejisinin önemli bir parçasını oluşturuyor. 2010 yılı itibarı ile Petrol Ofisi'nin 10'dan fazla OEM ile farklı alanlarda işbirliği anlaşmaları bulunuyor.

Petrol Ofisi, müşterileri için bir tedarikçi olmanın ötesine geçerek onlara katma değer sağlayan bir "çözüm ortağı" olmayı hedefliyor. Şirket hem ürünleri hem de hizmetleriyle sektörde kendini farklılaştırıyor. Nakliye ve inşaat filo müşterileri için oluşturduğu "360 Derece Hizmet Paketi", çözüm ortağı yaklaşımının bir örneğini oluşturuyor. "360 Derece Hizmet Paketi" ile erken uyarı sisteminden teknik saha mühendislik hizmetlerine, güvenli ve ekonomik sürüş eğitimlerinden uydu araç takip sistemlerine kadar geniş bir yelpazede çözümler sunuluyor. Özellikle nakliye ve inşaat sektörlerinin araç ve makine ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan bu hizmetler özel ihtiyaçları olan diğer sektörleri de hedef alıyor. Hizmetler faaliyet masraflarının, kaza ve arıza riskinin azaltılmasında etkili oluyor.
Müşteri odaklı hizmetler sunma konsepti kapsamında oluşturulan "maxima Merkezleri" ve "MAXIMUS Merkezleri" ile yağ kontrolü ve yağ değişim hizmetleri istasyonlara taşınmış bulunuyor. Ekonomik ve çevre dostu hizmet sunma prensibiyle oluşturulan yağ değiştirme merkezlerinin sayısı tüm Türkiye'de her geçen gün daha da artıyor.

 
Güler Nakliyat’a 20 Stralis
 
OKT TRAILER PETROLEUM FUARINDA
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Güler Nakliyat’a 20 Stralis
Iveco Araç Hatay yetkili satıcısı Arif Motorlu Araçlar 2011 yılının en ...
METRO TURİZM’E 100. SAFİR
Temsa, gerçekleştirdiği iş ortaklığı kapsamında bugüne kadar 100 adet ...
NEOPLAN Turizmcilerin Gözdesi
Turizm firmaları ve bireysel otobüsçüler, yaptıkları NEOPLAN yatırımları ...
 
10,000. ECONİC SAHİBİNİ BULDU
Mercedes-Benz Econic’in Allison tam otomatik şanzımanı ile donatılmış ...
Bursa Üretimi Renaultlar Omsan’da
Karsan’ın Bursa Akçay Fabrikası’nda üretilen 121 Renault Trucks marka ...
AKGÜN MERCEDES’TEN VAZGEÇMİYOR
Araç parkının tamamı Mercedes marka araçlardan oluşan Akgün Grup, filosunu ...
 
ANKARALI MÜŞTERİLER BURSA'DA
2002 yılından bu yana Renault Trucks Bayiliğini sürdüren Ali Rıza Onat ...
ASTUR İLK PARTİ NOVO’LARI ALDI
Anadolu Isuzu’nun küçük otobüs segmentinde sektöre sunduğu Novo, Astur ...
TEMSA’DAN AVRUPA GEZİSİ
Temsa Global, Türkiye distribütörlüğünü yaptığı soğutmalı taşımacılık ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
En Önemli İnsan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyonumkamyoncubustreylersondakikadikkattrucknewsKamyon