Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
7 Mart 2014 Cuma - 08:36

Fashion Week İstanbul Başlıyor

Otomobillerinin sofistike tasarım ve stili ile modayla kusursuz bir biçimde bütünleşen Mercedes-Benz, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul isim sponsorluğu aracılığıyla Türkiye’de moda ve tekstil sektörüne, buna paralel olarak yetenekli Türk tasarımcılara verdiği desteği sürdürüyor.

Fashion Week İstanbul Başlıyor

Yılda iki kez gerçekleşen, İstanbul ve Türkiye’nin en önemli moda etkinliği Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un yeni sezonu 10-14 Mart 2014 tarihleri arasında Tophane’deki Antrepo 3’te gerçekleşecek. Defileler, sunumlar, moda konuşmaları, özel sürprizler ve renkli partilerle 5 gün boyunca katılımcılara yoğun bir program sunacak etkinlik yine üstün bir prodüksiyon ile dünya standartlarında bir moda haftası deneyimi yaşatacak. 

Türkiye’nin başarılarını uluslararası arenaya taşımış tasarımcıların yanı sıra genç ve yetenekli isimlerin de koleksiyonlarını sunacakları etkinlik kapsamında toplam 45 defile ve sunum izlenebilecek. Mercedes-Benz, etkinliğin üçüncü sezonunda da kurulacak olan Mercedes-Benz Lounge’da seçkin davetlilerini ağırlayacak.

Mercedes-Benz’in yepyeni kompakt SUV modeli yeni GLA ise Türkiye’de ilk kez Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’da sergilenerek etkinlik boyunca Antrepo 3’te modaseverler ile buluşacak. Şehir içi sürüş alışkanlıklarına mükemmel uyum sağlayarak yeni bir segmentin öncülüğünü yapacak olan yeni GLA önceki SUV’lardan farklı boyutlardaki tasarımıyla SUV konseptini modern bir biçimde yeniden yorumluyor. 18 yılı aşkın süredir dünya çapındaki bir çok moda haftasının isim sponsoru Mercedes-Benz’in yeni moda görsel kampanyasının ve “Always Restless”[1] isimli kısa filminin başrolünde benzersiz bir sürüş keyfi sunan yeni GLA ile dünyaca ünlü model Georgia May Jagger var. Belçikalı moda ve sanat fotoğrafçısı Serge Leblon’un objektifinden hayata geçirilen Mercedes-Benz’in son moda görseli, kusursuz tasarımıyla ilgi uyandıran yeni GLA’nın genç kimliğini yansıtıyor.

Rolling Stones grubunun solisti Mick Jagger’ın küçük kızı Georgia May Jagger, Mercedes-Benz’in son moda görsel kampanyasının baş rolünde olmasının yanı sıra Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında Mercedes-Benz Türk’ün özel davetlisi olarak 11 Mart Salı günü Istanbul’a gelecek ve etkinliğe katılmak üzere Antrepo 3’te olacak.

Mercedes-Benz Türk, tüm dünyada isim sponsorluğunu üstlendiği moda haftalarında olduğu gibi Istanbul’da bu sezon da desteklemek üzere seçtiği moda tasarımcısının defilesini sunacak. Bu kapsamda, 11 Mart Salı günü saat 19:00’da Lug Von Siga markasının yaratıcısı, tasarımcı Gül Ağış’ın “Mercedes-Benz presents Lug Von Siga” defilesi podyumda olacak. Mercedes-Benz Türk’ün konuğu Georgia May Jagger da bu defileyi ön sıradan izleyen isimler arasında yerini alacak.

 
Birleşmiş Milletler'den Cobra Siparişi
 
Pegasus'dan Yepyeni Mobil Uygulamalar
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Birleşmiş Milletler'den Cobra Siparişi
Türkiye’nin kara sistemleri üreticisi Otokar, dünyaca tanınan zırhlı aracı ...
Hyundai'den İzmit’te SUV üretimi
Hyundai, İzmit’te üçüncü modele yeşil ışık yaktı. Hyundai Assan Yönetim ...
CITROËN YENİ LANSMANLA CENEVRE'DE
Daha fazla tasarım ve daha fazla konforu, kullanışlı teknolojiler ve ...
 
Yerli Tramvay Görücüye Çıktı
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 4. Uluslararası Demiryolu ...
İlginç Kamyon Mesajları
Kamyoncuların, kamyonlarının arkasına yazdığı bazen komik, bazen eğlenceli, ...
Hareket’ten 55 m’lik Dorse yatırımı
Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği, 45 m’den 55 m’ye çıkan ...
 
Continental'den Yaz Lastiği Uyarısı
Havalar ısınıyor, yaz yaklaşıyor. Bahar hazırlıklarının başladığı şu günlerde, ...
ARAS KARGO BM'YE ÖRNEK OLDU
Türkiye’nin yenilikçi kargo şirketi Aras Kargo, Birleşmiş Milletler’in ...
2 SÜRÜCÜLÜ İNANILMAZ TIR
Bir adet çekicide bir adette dorsede olmak üzere toplam 2 sürücüsü bulunan ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
dikkatsrclkwtreylertruckKamyonsondakikanewsşoför