Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
bisa
ford, fordtrucks, fordfline
English
OTOKAR ADDS NEW ONES TO ITS FOUR-QUARTER VEHICLES!

OTOKAR ADDS NEW ONES TO ITS FOUR-QUARTER VEHICLES!

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
5 Şubat 2009 Perşembe - 00:00

Ekol Lojistik, Blok Tren Uygulamasını Başlattı

Ekol Lojistik, Blok Tren Uygulamasını Başlattı

“Daha yaşanabilir bir dünya için lojistik”

Maliyet tasarrufunun, lojistik operasyonların ticari boyutuyla ilgili olduğunu dile getiren Ekol Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul; çevre konusunda sahip oldukları sorumluluk bilincinin, daha yaşanabilir bir dünya için kendilerini sürekli düşünmeye ve yeni projeleri hayata geçirmeye zorladığını da sözlerine ekledi.

Ciddi boyutlarda, zaman ve mİ¢liyet tasarrufu sağlanacak

Blok tren uygulaması sayesinde Ekol Lojistik’in 32 adet treyleri; Mannheim - Trieste arasında trenle, Trieste - ݝstanbul arasındaysa Ro-Ro aracılığıyla seyahat edecek. Bu taşıma şekli sayesinde Ekol Lojistik, taşıma süresini mümkün olan en az seviyeye çekerek; tek seferde 56.000 litre, haftada 5 sefer yapılması durumundaysa yılda 13 milyon litreden fazla yakıt tasarrufu hedefliyor.

Seferleri artırmayı planlıyor

17 Ekim’de Mannheim’den ݝtalya’nın Trieste Limanı’da doğru yola çıkan blok tren; Ro-Ro’yla ݝstanbul’a ulaşacak olan 32 adet Ekol Lojistik dorsesini taşıdı. Kara, demir ve deniz yollarını kullandığı için zaman ve mİ¢liyet açısından büyük tasarruf sağlayacağı düşünülen blok tren uygulamasının, önümüzdeki aylarda daha çok ilgi görmesi bekleniyor. Ekol Lojistik’in bu konudaki iş ortağı Kombiverkehr’in düşüncesi de, Avrupa – Türkiye arasında hızla artan ticaret trafiğinde blok tren uygulamasının dikkat çekeceğini ve seferlerin artacağını yönünde.

Üç ayrı taşıma yöntemi bir seferde birleştirildi

Türkiye’den deniz yoluyla ݝtalya’nın Trieste Limanı’na gidecek olan Ekol Lojistik dorseleri, buradan Kombiverkehr’in 32 vagonluk blok trenine yüklenecek. Demir yolunu kullanarak Almanya’nın Mannheim kentine gelecek olan dorseleri burada Euro – 5 standartlarına uygun motorlarıyla doğaya saygılı Ekol Lojistik çekicileri teslim alacak ve gerekli dağıtım merkezlerine götürecek. ݝstanbul’dan başlayıp Avrupa’nın değişik noktalarında son bulacak olan yolculuk, tam tersi istikamette de hizmet vererek ticaret anlayışına yeni bir soluk getirecek.

 
YRC Logistics - Ekol Lojistik İle İş Birliği Yaptı
 
Hyundai Ocak Ayına Hızlı Başladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
En Önemli İnsan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
lkwtreylerKamyonsondakikasrcfahrer haberler busnews