1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Gündem
  4. Otoyol Polisleri Geliyor

Otoyol Polisleri Geliyor

  • | Kamyonum

Emniyet Genel Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Türkiye'de toplam uzunluğu 2 bin 100 kilometreyi bulan otoyollarda trafik denetimlerinin artırılması ve olası bir trafik kazası veya sorunla karşılaşacak sürücülere yardımcı olunması amacıyla hazırlanan projenin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Emniyet Genel Müdürlüğünce sürdürülen hazırlıklar çerçevesinde, ''Otoyol Polisleri Projesi''nde görevlendirilecek polis memurları, ilk etapta ileri sürüş tekniklerinin de aralarında bulunduğu bir dizi eğitimden geçirilecek.

Yetkililer, bu yılın ikinci yarısında hayata geçirilmesi planlanan projede görev yapacak personelin, tam donanımlı araç ve gereçlerle otoyollarda hizmete başlayacaklarını belirtti.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz