Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
18 Ocak 2008 Cuma - 00:00

Double-Up'tan Filolarına Araç Desteği

Double-Up tan Filolarına Araç Desteği

Yetkililer, “Bayi Destek Programı” kapsamında 2008’in Double – Up Bayilerinin yılı olacağını ifade etti. Kampanya dahilinde araç hediye edilecek olan bayiler şu an DOUBLE-UP’ın mevcut yetkili bayileri ve bayilik teşkilatına yeni katılacak yetkili bayilerinden oluşacağı bildirildi. Ocak 2008 itibariyle Van, Diyarbakır, Kayseri, Yalova, Elazığ ve Bursa yetkili bayilerine kendi seçtikleri marka araçlar teslim edildiği de açıklamada yer aldı.

DOUBLE-UP Pazarlama Müdürü Füsun Ünüvar kampanya ile ilgili şunları bildirdi; “Hepimiz, işletmelerin ayakta kalabilmesi için modernleşmesi ve daha iyi şartlarda hizmet vermesi gerektiğini biliyoruz. Ağırlaşan piyasa koşullarında bunu başarmak da giderek zorlaşıyor. ݝnanıyoruz ki; bu krizi aşmanın yolu firmaların her konuda birbirlerine destek olmasından geçiyor. Her geçen gün sistematik bir şekilde gelişen bayi ağımız için çalışmalarını kolaylaştırıcı uygulamalara imza atmak temel hedeflerimiz arasında. Her yıl bayilerimize yönelik düzenlediğimiz yeni bayi destek projelerimizle bu geniş aileyi daha da büyütmeyi amaçlıyoruz. Yeni kampanyamız ile; bu işe gönlünü, tecrübesini ve emeğini koymuş bayilerimizin işlerini ve hayatlarını kolaylaştırmayı istiyoruz. Her zaman yenilikçi ve paylaşmayı kendine ilke edinen bir marka olarak yeni başarılara imza atmak da temel hedeflerimiz arasında yer almakta ve bu hedefe ulaşan yolda bayilerle kurduğumuz iletişim büyük önem taşımaktadır.”

Türkiye çapında 50 araçtan oluşan DOUBLE-UP araç filosunu yıl sonuna kadar tamamlayarak araçsız bayi bırakmayacaklarını ileten Füsun Ünüvar, 2008 yılı için bayilerine yönelik olan bu kampanya ile sınırlı kalmayacaklarını, bayilerine daha hızlı yol aldıracak pek çok sürpriz proje uygulamalarını hayata geçirmeyi planladıklarını sözlerine ekledi.

 
Macaristan Geçiş Ücretlerinde Değişiklik
 
Aralık Ayında Fiat, Doblo ile Mutlu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
şoförsondakikafahrertürkiyekamyoncu haberler Kamyonsrckamyonum