Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
25 Ocak 2008 Cuma - 00:00

Daily, Zor Şartlara Uyum Sağladı

Daily, Zor Şartlara Uyum Sağladı

Iveco, zor şartlar için tasarladığı Daily 4x4’ü tanıttı. 4x4’ün sağladığı güçlü performansı,

ve güvenlik özelliklerini yansıtan Daily, 24 Ocak 2008 basına tanıtıldı. Daily 4x4 şasi modeller, özellikle zor şartlar altında gerçekleştirilen kar küreme, arama kurtarma çalışmaları, hasta ve yaralı taşıma için ideal özellikler taşıdığı gibi birçok üst yapı uygulaması içinde çok elverişli olduğu açıklandı.

Iveco Daily 4x4 modellerle, Türkiye’de ve dünyada giderek büyüyen 4x4 pazarında güçlü bir şekilde rekabet edebileceklerini söyleyen Otoyol yetkilileri şunları söyledi:

“Yeni Daily 4x4 modellerimizin, kendi alanında sahip olduğu ayırt edici özellikleri ile kısa zamanda pazarda güçlü bir yer edineceğine inanıyorum. Yeni modellerimizle özellikle, olumsuz yol şartlarında hatta yol dışı uygulamalarda yürüttükleri çeşitli çalışmalarda güçlü 4x4 araçlara ihtiyaç duyan karayolları müdürlükleri, belediyeler, sivil savunma kuruluşları, Orman Bakanlığı, gibi kamu kurumlarına sesleniyoruz. Ancak araçlarımız özel görevler dışında kullanım için de ideal özellikler taşıyor. İnşaat firmaları, telekom firmalarının da faydalanacağı bir ürün olan Yeni Daily 4x4 modellerimizin pazarda büyük bir heyecan yaratmasını bekliyoruz.”

Iveco Daily 4x4 hakkında bilgi veren yetkililer, olumsuz yol koşullarında, yüksek dağlık bölgelerden vadilere uzanan geniş bir alanda güçlü bir  performans sunduğunu ifade etti. Ayrıca 3050 ve 3400 olmak üzere İki farklı dingil mesafesi ve altı versiyon ile pazara sunulan Iveco Daily 4x4 araçların 35S18- 55S18 şasi, 35S18DW- 55S18DW çift kabin modelleri bulunuyor. Araçların 5.5 ton olan azami yüklü ağırlıkları ile dikkat çekebildiği ve Çift kabinli araçlar toplam yedi kişinin oturmasına imkİ¢n verdiği belirtildi.

Devamlı dört çeker özelliğine sahip modellerde, yeni Daily serisinin en güçl motoru, 176 HP Euro 4 F1C bulunduğu ifade edilirken motorun 400Nmlik torku, yüksek performans ve verimin engebeli arazilerde bile korunmasını sağladığı da açıklandı. Euro IV emisyon seviyesi sertifikası bulunan Iveco Daily 4x4 araçlarda, dizel partikül tutucu filtresi standart donanımın bir parçası olarak sunuluyor.

Yetkililer güvenlik özellikleri olarak Daily 4x4’e çok güvendiklerini belirtirken şunları söylediler; “Üst düzeyde güvenlik donanımı kapsamında ABS fren sistemine standart olarak sahip olan araçlarda, önlerde disk, arkada kampana bulunuyor. Daily 4x4 de Cruise kontrol ve buna bağlı olarak PTO motor devir ayarı, sis farları, uzaktan kumandalı merkezi kilit, elektrikli camlar, yol bilgisayarı , Daily 4x4’lerin standard zengin donanımı arasında yer alıyor. Kabin içinde sürücü ve yolcular için üst düzeyde konfor sağlanırken, çok sayıda eşya gözü bulunuyor.” Bütün bunların yanında Daily 4x4 lerde normal far ve sis farlarına ilaveten arazi koşulları ve zor görüş şartları için tamponlarda yakın görüş farları bulunuyor.

 
MAN'dan 24 Saat Kesintisiz Hizmet
 
Çok Girişli Belçika ve Fransa Belgeleri Şartları Açıklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
treylertürkiyenewsfahrerdikkatbuslkwkamyonumsondakika