Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
18 Ocak 2024 Perşembe - 15:36

Benzersiz Özellikleriyle Adından Söz Ettirecek Actros L Edition 3, ‘Daha Fazlasını’ İsteyen Yolların Yıldızları İçin Hazır!

Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt; “Benzersiz özellikleriyle adından söz ettirecek” olan Actros L Edition 3 modelinde sundukları ayrıcalıklı farkları okuyucularımız için detaylandırdı.

Benzersiz Özellikleriyle Adından Söz Ettirecek Actros L Edition 3, ‘Daha Fazlasını’ İsteyen Yolların Yıldızları İçin Hazır!

Actros L Edition 3 modelinin Mercedes-Benz kamyon portföyünün en güçlü motoru olan OM 473 motoru ile fark yarattığını ve sürücülere en iyi sürüş koşulları ile en iyi dinlenme olanağını sağladığını ifade eden Kurt; Actros L Edition 3 modeli için “’Daha Fazlasını’ İsteyen Yolların Yıldızları Düşünülerek Hazırlandı” dedi.

“Tüm İstek ve Geri Bildirimleri Odağımıza Alıyoruz”

“Daha Geniş / Konforlu Kabin ve Daha Yüksek Motor Gücü Talebi Alıyoruz”

“Mercedes-Benz Türk kamyon olarak yollarımızın yıldızları ve iş ortaklarımızdan gelen her talebi değerlendiriyor, sürekli iyileştirme prensibimizle tüm istek ve geri bildirimleri odağımıza alıyoruz.” diyen Kurt, Türk kullanıcıları açısından son dönemdeki trendleri ve talepleri nasıl değerlendirdiklerini anlatarak sözlerine devam etti; “Toplam sahip olma maliyeti, işletme giderleri gibi beklentilerin yanında son birkaç yıldır hem filo sahipleri hem de kullanıcılardan daha geniş / konforlu kabin ve daha yüksek motor gücü talebini de aldığımızı söyleyebiliriz. Biz de bu doğrultuda, gelen taleplere en uygun ürün portföyünü oluşturup müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Aldığımız olumlu geri bildirimler, her zaman mümkün olanın en iyisini geliştirme ve müşterilerimizin beğenisine sunma konusunda bizleri motive ediyor.”

“’Daha Fazlasını’ İsteyen Yolların Yıldızları Düşünülerek Hazırlandı”

“Sürücülere Yoldayken Bile En Yüksek Düzeyde Konfor Sunuyor”

Mercedes-Benz kamyon olarak ‘Dahası Yok’ sloganıyla lanse edilen ve sınırlı sayıda üretilen Actros L Edition 3’te gelen bu taleplerden hangilerine cevap verdiklerini açıklayan Kurt; “Mercedes-Benz kamyon olağanüstü bir sürüş deneyimi sunmak amacıyla lüks, konfor ve yeni tasarımıyla öne çıkan Edition 3 modelini satışa çıkardı. “Dahası yok” mottosuyla Daimler Truck bünyesinde yalnızca 400 adet ile sınırlı sayıda üretilen, Türkiye’de ise sınırlı adette satışa çıkardığımız bu yeni modelimiz “daha fazlasını” isteyen yolların yıldızları düşünülerek hazırlandı. Actros L Edition 3 modelimiz Mercedes-Benz kamyon portföyünün en güçlü motoru ile fark yaratıyor. Açık badem-bej renkli yüksek kaliteli deri kaplamalı geniş SoloStar oturma alanı, alanın daha geniş ve ferah görünmesini sağlarken, kabin içi dinlenme alanına karakter kazandırıyor ve sürücülere yoldayken bile en yüksek düzeyde konfor sunuyor.” dedi.

“Yurt içi ve Yurt Dışı Taşımacılık yapan, Filo ve Araç Sahiplerine Yönelik Donatıldı”

“Kullanıcılarımızdan Olumlu Geri Dönüşler Alacağımızı Düşünüyoruz”

Actros L Edition 3’ün hizmet vermeyi amaçladığı sektörleri ve aldığı geri dönüşleri okuyucularımız için paylaşan Kurt; “Actros L Edition 3 modelimiz gerek yurt içi gerekse yurt dışı taşımacılığı yapan, hem filosunu taçlandırmak isteyen filo sahipleri, hem de kendi aracının sahibi olan müşterilerimize yönelik olarak donatıldı. Aracın şimdiden sosyal medya kanallarımız üzerinden çok sayıda beğeni aldığını söyleyebiliriz. Teslimatları takiben de kullanıcılarımızdan olumlu geri dönüşler alacağımızı düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Yüksek Motor Gücü ve Powershift Advanced Şanzımanı Sayesinde Tüm Sürücülere Etkileyici Performans ve Sürüş Keyfi Sunuyor”

“Mercedes-Benz Kamyon Portföyünün En Güçlü Motoru Olan OM 473 Motoru ile Fark Yaratıyor”

Mercedes-Benz kamyon portföyünün en güçlü motoruyla sunulan Edition 3’ün motor özellikleri ve geliştirilmiş teknik özelliklerinden ve sağlanan bu teknik özelliklerin şoförlere ve filo sahiplerine ne sağladığı avantajlardan bahseden Kurt şöyle dedi; “Actros L Edition 3, 15.6 lt’lik, 625 HP’lik güce ve 3.000 Nm’lik torka sahip Mercedes-Benz kamyon portföyünün en güçlü motoru olan OM 473 motoru ile fark yaratıyor. Araç, yüksek motor gücü ve PowerShift Advanced şanzımanı sayesinde tüm sürücülere etkileyici performans ve sürüş keyfi sunuyor. Edition 3, güvenlik açısından da Aktif Fren Asistanı 5 (ABA5), Şerit Takip Asistanı (LDWS), Stabilite Kontrol Asistanı (ESP), Yorgunluk Algılama Asistanı ve Aktif Sürüş Asistanı 2 ve Aktif Yan Görüş Asistanı gibi özelliklere de sahip.

Daha önce bu motora sahip araçlarımızı deneyimlemiş şoförlerden aldığımız olumlu geri bildirimler bizi bir adım daha ileriye taşıdı. Gaz pedalına dokunulduğunda aracın gereken hızlanmayı ve çekişi gösterirken yakıt tasarrufu da sağlaması kullanıcılarımızdan gelen geri bildirimlerin başında geliyordu. Bu nedenle hız ve çekiş gücü ile verimliliği yükselttiğimiz Edition 3 modelimiz, tüm kullanıcılarımız için birçok avantaj sağlıyor.”

“Verimlilik, Güç ve Konfor Bir Arada”

“Aracın maliyetini oluşturan en önemli kalemlerin başında yakıt tüketimi geliyor.” diyerek sözlerine devam eden Kurt; “Mercedes-Benz kamyon olarak biz de bu konuya oldukça önem veriyoruz. Hem müşterilerimize, buna paralel sürdürülebilir ekonomiye katkı sağlayacak yakıt tüketimini düşürme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Verimlilikle birlikte gücü ve sürüş konforunu da müşterilerimizin beğenisine ve yolların gerçek yıldızları olan şoför arkadaşlarımızın kullanımına sunduk.” dedi.

Deri Konsol Kaplamaları, Deri Kaplamalı Geniş SoloStar Oturma Alanı, Ekstra Geniş Yatak…

“Actros L Edition 3 Hangi Açıdan Bakılırsa Bakılsın Lüks Tarzıyla Işıldıyor”

Actros L Edition 3 imzasını taşıyan özel dokunuşlardan da bahseden Kurt şunları söyledi; “Deri konsol kaplamaları, deri kaplamalı geniş SoloStar oturma alanı, ekstra geniş yatağı, Edition 3’ü diğer modellerden ayıran en belirgin tasarım özellikleri arasında yer alıyor. Paslanmaz çelik tasarımlı ön ızgara üzerinden dış güneşliğe kadar uzanan metalik açık alüminyum rengiyle göz alan aracın ön kısmı, koyu krom renk detaylı Mercedes-Benz yıldızıyla beraber Actros L Edition 3 araca hangi açıdan bakılırsa bakılsın lüks tarzıyla ışıldamasını sağlıyor. Entegre LED farlarıyla donatılmış metalik açık alüminyum renkli dış güneşlik ve göz alıcı “Edition 3” yazı detayı, hem gündüz hem de gece boyunca kalıcı bir etki bırakıyor.”

“Sahip Olduğu Çalışma Alanı ile Sürücüye Mümkün Olan En İyi Sürüş Koşullarını Sağlıyor”

“Sürücülere En İyi Dinlenme Olanağını Sunuyor”

 ‘Konfor’ ve ‘emniyet’ paketlerinin içeriklerini detaylandırarak sözlerine devam eden Kurt bunları şöyle açıkladı; “Uzun yol araçlarında konfor ve emniyet en kritik iki unsur arasında geliyor. Bu nedenle Edition 3, hareket özgürlüğü ve atmosfer gibi kavramlarla sürücünün konforunu göz ardı etmeden tasarlandı. Aynı zamanda sahip olduğu çalışma alanı ile sürücüye mümkün olan en iyi sürüş koşullarını sağlıyor. Actros L Edition 3 sahip olduğu CabLock kapı kilidi sistemi, üst kısımda 900 mm ekstra geniş ranza yatağı ve yatak altında çekmece içindeki buzdolabı ile uzun yolda, sürücülere en iyi dinlenme olanağı sunuyor. Konfor paketi içerisinde ayrıca PremiumComfort alt şilte, kabin içi LED aydınlatma, kayar/açılır tavan (elektrikli ve cam versiyonu da mevcut), aydınlatmalı Mercedes-Benz yıldızı, MirrorCam ve tıraş aynası gibi detaylar da yer alıyor.  3000 Nm azami torka sahip Edition 3, güvenlik açısından ise Aktif Fren Asistanı 5 (ABA5), Şerit Takip Asistanı (LDWS), Stabilite Kontrol Asistanı (ESP), Yorgunluk Algılama Asistanı ve Aktif Sürüş Asistanı 2 ve Aktif Yan Görüş Asistanı gibi özelliklere sahip.”

 “Ayrıcalıklı Olma Hissinin Altını Bir Kez Daha Çiziyor”

“Benzersiz özellikleriyle adından söz ettirecek” denilen Actros L Edition 3’ü neden sınırlı sayıda pazara sunduklarını açıklayan Kurt sözlerini şöyle sonlandırdı; “Edition 1 ve Edition 2 modelleri Avrupa’da satışa sunulmuştu. Ancak gerek sosyal medya kanallarında gerekse de Avrupa yollarında bu modellerle karşılaşan müşterilerimizden talep aldık. Bu talepler neticesinde Türkiye’de sınırlı adette olacak şekilde Edition 3 aracımızı satışa sunduk. Aracımızın sahip olduğu benzersiz özellikler,  sahiplerine ve kullanıcılarına ayrıcalıklı olma hissi yaşatıyor.  Hem Avrupa’da hem de Türkiye’de sınırlı adette satışa sunularak kamyon pazarında adından söz ettiren aracımız bu anlamda ayrıcalıklı olma hissinin altını bir kez daha çiziyor.”

 
Mercedes-Benz Türk PEP Uzun Dönem Staj Programı İçin Başvurular Başladı
 
Motorin Fiyatı Rekor Kıracak!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
17 Yıllık Kalite, Artık Mersin’in de Hizmetinde!
2006 yılında başlayan DAF yolculuğuna, Bursa’nın ardından 2023 yılında ...
İnadına Kanal İstanbul!
İlgili Bakanın ifadesine göre 15 milyar dolar, muhalefete göre en az 300 ...
Element Lojistik İddiasını Kara Yolunda da Sürdürüyor!
İzmir’de kurulan ve 22 yıldır sektöre hizmet veren, Element Lojistik iki ...
 
Avrupa ve Asya Arasındaki Köprü İMS Lojistik ile Kuruluyor!
Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı’nda Türkiye Irak Sanayicileri ...
Supet Uluslararası Taşımacılık Firma Ortağı Serkan Başbilen; "Bursa ve Mersin Şubelerimizi Açıyoruz!"
Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı kapsamında, Kamyonum Dergisi ...
Seyit Usta Treyler Oto Taşıyıcı Üretiminde de Farkını Ortaya Koymaya Hazırlanıyor!
Seyit Usta Treyler Genel Müdür Yardımcısı Alp Arslan; Kamyonum Dergisi ...
 
Mavi Group Güney İtalya'da İhracat ve İthalat Sektöründe Çözüm Ortağınız!
Türk ve İtalyan firmaları arasında köprü görevi daha doğrusu tabiri caizse ...
Asya Bölgesine Çalışan Firmaların Sıkıntısı Bitmiyor!
Kamyonum Dergisi’nin bu ayki sayısında Akar Lojistik Genel Müdürü Enver ...
Tecrübe ve Gücün Bileşimi İle Boya Sektöründe Çığır Açan Marka!
Nippon Paint- Filli Boya Endüstriyel Grup Direktörü Bekir Okan Şınar Kamyonum ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
srctrucksondakikakamyoncuKamyonlkwşofördikkat haberler