Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
5 Ocak 2024 Cuma - 17:07

17 Yıllık Kalite, Artık Mersin’in de Hizmetinde!

2006 yılında başlayan DAF yolculuğuna, Bursa’nın ardından 2023 yılında yeni lokasyonları olan Mersin’i de ekleyerek devam eden Bursa Ağır Vasıta’yı, Bursa Ağır Vasıta Genel Müdürü Ahmet Uğur’dan dinledik. Toplamda 75 kişilik bir ekiple, DAF markasında Türkiye’nin en büyük iki lokasyonunda hizmet verdiklerini aktaran Uğur; Bursa Ağır Vasıta’nın altyapısını ve yeni nesil araçları okuyucularımız için detaylandırdı.

17 Yıllık Kalite, Artık Mersin’in de Hizmetinde!

Bursa Ağır Vasıta’nın DAF yolculuğuna 2006 yılında başladığını belirten Uğur altyapılarından bahsederek sözlerine başladı; “2006’dan bu yana Bursa merkezli devam ettirdiğimiz işimizi şartlar olgunlaşınca, bu sene içerisinde Mersin’e de taşıdık. Şu anda hem satış hem de satış sonrası hizmetlerimizle faaliyet göstermekteyiz. DAF markasında halihazırda satış sonrası hizmetler alanında Türkiye’nin en büyük iki lokasyonuna sahibiz. Bursa’da 10 bin metrekare ve Mersin’de 9 bin metrekarelik alanlarımızda faaliyet gösteriyoruz. Satış sonrasını ilgilendiren mekanik, elektrik, boya, kaporta, fren ve aksamları olmak üzere birçok hizmeti yoğun bir şekilde yerine getiriyoruz. Bursa Ağır Vasıta olarak DAF operasyonunda toplam 75 kişilik bir ekip faaliyet gösteriyoruz.”

 

“PAKCS Yüzde 100 Yerli Bir Ürün”

PAKCS kapaklı damper üretimlerine de değinen Uğur; “Yüzde 100 yerli olan bu ürünümüz, TIRSAN şasi üzerine üretiliyor. Üstyapısını ise biz İzmir’deki tesislerimizde üretiyoruz. PAKCS, kalitesi, uzun ömrü ve tüm komponentleriyle sektöre liderlik edebilecek bir marka. Onun da satışları hızlı bir şekilde ilerliyor.” dedi.

 

“İlk Olarak DAF Yapar, Sonra Takip Edilir”

“Yeni Nesil Araçlar; Verimlilik, Güvenlik ve Konfor Sağlıyor”

Konuşmasının devamında yeni nesil DAF’ları okuyucularımız için detaylandıran Uğur şunları söyledi; “DAF, çekici segmentinde Avrupa’da pazar lideri konumunda. Avrupa’da ilk olarak DAF yapar ve sonra takip edilir. Yeni nesil DAF’larda da birçok özelliği sunan ilk marka oldu. Yeni nesil araçlarda üç özellik var. Bunların başında verimlilik geliyor. Verimliliği, güvenlik ve kullanıcının rahatlığı takip ediyor. DAF 4 metre wheelbase ilk kullanan marka konumunda. Bu, gerek güvenlik gerek verimlilik ve gerek şoför konforu noktasında ciddi bir etkinliğe sahip. Aynı zamanda DAF, yakıt değerleri konusunda da oldukça iddialı. Bunların yanı sıra çelik tampon, kırılmaz far gibi bazı özelliklerinden de hiç vazgeçmedi. Yani hem sunduğu kalitesini bırakmadı hem de yine sektöre öncülük etti. Şu anda satışlarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Araçlarımızı alan müşterilerimizin geri dönüşleri bizi oldukça mutlu ediyor. Umarım sektörümüze yön veren bir marka olmaya devam ederiz. DAF’ın 90’lı yıllarda Türkiye’de pazar liderliğini hepimiz biliyoruz. Yine markamızın en çok istediği nokta bu liderliği yakışır bir biçimde devam ettirmek. Biz DAF markasına gerçekten inanıyoruz. Müşterilerimiz de araçlarımızın bahsettiğimiz tüm özelliklerini izleyip, takdir ediyorlar.”

 

“Biz Nasıl Çalışılacağını Çok İyi Biliyor ve Çalışmayı Çok Seviyoruz”

“Zaman Hazırlıklı Olanlara Fırsatlar Sunmaya Devam Edecektir”

Sözlerini sonlandırırken lojistik sektörünü ve son gelişmeleri değerlendiren Uğur şu ifadeleri kullandı; “Yaklaşık olarak 4-5 senesi masanın öteki tarafı olmak üzere 21-22 yıldır bu sektörün içerisindeyim. Öncelikle söylemeliyim ki; gerek nakliyecilerimiz gerek sektörün diğer temsilcileri olarak, Avrupa’nın tüm ülkeleri arasında en dayanıklı insanlarız. Çünkü bizim ülkemizde ekonomik şartlar, Avrupa ülkelerinde belki 10 senede gerçekleşmeyecek hızda değişebilir. Onun için biz buna alışkınız. Sektörde inişli çıkışlı grafiklerimiz her zaman olabilir. Fakat ülkemiz için biz şunu net olarak biliyoruz ki; hızımız yavaşlasa da muhakkak suretle ilerlemeye devam edeceğiz. Biz Avrupa’nın en genç filosuna sahibiz ve gençleşmeye devam ediyoruz. Bu işlem devam edecektir. Krediler, finansa ulaşım, araç fiyatları konusunda durgunluklar yaşansa da ilerlememizi sürdürüyoruz ve sürdüreceğiz. Biz asla karamsar değiliz. Bursa Ağır Vasıta olarak biz nasıl çalışılacağını çok iyi biliyor ve çalışmayı çok seviyoruz. Çalışacağız ve yoğun mücadelemize devam edeceğiz. Her zaman nakliyecimizin yanında ve ulaşılabilir mesafesinde olmayı sürdüreceğiz. Bursa Ağır Vasıta artık aynı zamanda Mersin’dedir. Mersin’de de bu hizmetlerimizi sürdürmeye, nakliyecilerimizin yanında olmaya tüm ekibimizle beraber devam edeceğiz. İnanıyoruz ki; zaman hazırlıklı olanlara fırsatlar sunmaya devam edecektir.”

 
İnadına Kanal İstanbul!
 
Karsan Otonom e-ATAK’ın ‘Mükemmel Ürün Tasarımı’na Bir Ödül Daha!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İnadına Kanal İstanbul!
İlgili Bakanın ifadesine göre 15 milyar dolar, muhalefete göre en az 300 ...
Element Lojistik İddiasını Kara Yolunda da Sürdürüyor!
İzmir’de kurulan ve 22 yıldır sektöre hizmet veren, Element Lojistik iki ...
Avrupa ve Asya Arasındaki Köprü İMS Lojistik ile Kuruluyor!
Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı’nda Türkiye Irak Sanayicileri ...
 
Supet Uluslararası Taşımacılık Firma Ortağı Serkan Başbilen; "Bursa ve Mersin Şubelerimizi Açıyoruz!"
Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı kapsamında, Kamyonum Dergisi ...
Seyit Usta Treyler Oto Taşıyıcı Üretiminde de Farkını Ortaya Koymaya Hazırlanıyor!
Seyit Usta Treyler Genel Müdür Yardımcısı Alp Arslan; Kamyonum Dergisi ...
Mavi Group Güney İtalya'da İhracat ve İthalat Sektöründe Çözüm Ortağınız!
Türk ve İtalyan firmaları arasında köprü görevi daha doğrusu tabiri caizse ...
 
Asya Bölgesine Çalışan Firmaların Sıkıntısı Bitmiyor!
Kamyonum Dergisi’nin bu ayki sayısında Akar Lojistik Genel Müdürü Enver ...
Tecrübe ve Gücün Bileşimi İle Boya Sektöründe Çığır Açan Marka!
Nippon Paint- Filli Boya Endüstriyel Grup Direktörü Bekir Okan Şınar Kamyonum ...
Türkiye’yi Baypas Eden Projede Gelecek Bize Sürprizler Getirebilir Mi?
Bu ayki sayımızda İskenderun Teknik Üniversitesi Ekonomi Bölümü Öğretim ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
dikkatşoförnews haberler srcKamyontürkiyetrucksondakika