1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Gündem
  4. BIREG Sistemi Hakkında Önemli Detay!

BIREG Sistemi Hakkında Önemli Detay!

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), BIREG sisteminde Trips (Seferler) kısmından sefer kaydı yaptıktan sonra sefer kayıtlarının Record Trips Events (Kayıtlı Seferler) kısmından tamamlanması gerektiğini açıkladı.

  • | Kamyonum

UND'nin açıklamasına göre:

"Bilindiği üzere, Şubat ayı itibariyle Macaristan Hükümeti uluslararası taşımalar için elektronik kayıt sistemini (BIREG) devreye sokmuştur.

Derneğimiz tarafından BIREG sisteminin kullanımına ilişkin hazırlanan kılavuza ulaşmak için lütfen tıklayınız.

ÖNEMLİ HATIRLATMA

Firmalarımızın son zamanlarda karşılaştığı sorunlara istinaden; BIREG sisteminde Trips (Seferler) kısmından sefer kaydı yaptıktan sonra sefer kayıtlarının Record Trips Events (Kayıtlı Seferler) kısmından tamamlanması gerekmektedir. Aksi halde cezai müeyyide ile karşılaşılmaktadır.

BIREG sistemine sefer kaydı yaparken aşağıdaki hususlara dikkat edilmesi büyük önem arz etmektedir:

https://www.und.org.tr/medya-detay/duyurular/bireg-sistemi-hakkinda-onemli-duyuru-8342"

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz