Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
28 Mart 2022 Pazartesi - 18:01

Azerbaycan Nakliye ve Lojistik Hizmetlerinde Mersin Nakliyat

Uluslararası lojistik faaliyetlerini aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam eden Mersin Nakliyat, Azerbaycan de lojistik hizmetlerini sağlamaktadır. Her türlü ithalat – ihracat faaliyetlerinde müşterilere nakliye çözümleri sunmaktadır. Müşteri memnuniyeti çerçevesinde çalışmalarını sürdüren Mersin Nakliyat, kaliteli hizmet anlayışı ile nakliye hizmetlerini gerçekleştirmekte

Azerbaycan Nakliye ve Lojistik Hizmetlerinde Mersin Nakliyat


Türkiye – Azerbaycan ekonomik ve ticari ilişkileri gün geçtikçe gelişme göstermektedir. İkili ticaret hacmi ilk yıllara kıyasla artış yaşamıştır. İki ülke arasında karşılıklı olarak yapılan yatırımlar ve stratejik ortalıklar ikili ilişkilerin güçlenmesinde de önemli rol oynamıştır. Azerbaycan Nakliye firmaları arasında adını fazlaca duyuran Şah Lojistik, Türkiye Azerbaycan’da petrol dışı yatırımlar gerçekleştirirken, Azerbaycan’da Türkiye’de enerji sektöründe yatırımlar gerçekleştirmiştir. 2020 yılında iki ülke arasındaki ticaret hacmi 4.1 milyar dolar olarak gerçekleşmiştir. Türkiye İtalya’dan sonra Azerbaycan ile en büyük ticaret hacmine sahip ülke konumda yer almaktadır.

Türkiye – Azerbaycan lojistik firmaları kapsamında ithalat – ihracat taşımacılık faaliyetleri, parsiyel taşımacılık, frigo taşımacılık, ağır yük taşımacılığı, proje taşımacılığı hizmetleri sunulmaktadır. Mersin Nakliyat firması alanında deneyimli ekibi ile tüm çalışmaları titizlikle gerçekleştirmektedir. Azerbaycan nakliye faaliyetlerinin en iyi şekilde gerçekleştirilmesi için gerekli planlama ve çalışmaları yapmaktadır. Tüm nakliye süreçleri sigortalı bir şekilde gerçekleştirilerek, müşterilerin olumsuz durumlara karşı da korunması amaçlanmaktadır. Nakliye süreçlerinin aksamaması, süreç boyunca herhangi bir aksaklık yaşanmaması adına da gerekli önlemleri alarak yakından takip etmektedir. Azerbaycan nakliye faaliyetleri karayolu, denizyolu, havayolu, demiryolu aracılığı ile gerçekleştirilmektedir.

Türkiye’nin komşu ülkesi olması sebebi ile karayolu taşımacılığı daha elverişli olmaktadır. Karayolu taşımacılığının daha hızlı teslimat imkanı sunması, uygun fiyat avantajı sağlaması, kapıdan kapıya teslimat imkanı sağlaması, yükleme ve boşaltma işlemlerinin kolaylıkla yapılabilmesi gibi avantajlarının yer alması sebebi ile tercih sebebi olmaktadır. Mersin Nakliyat firması karayolu taşımacılık hizmetleri ile müşterilerine toplama, paketleme, dağıtım, evrak hazırlama, gümrükleme işlemleri, sigorta işlemlerinin yapılması, müşteri istek ve taleplerine uygun özel çözümler, tedarik zinciri yönetimi, depolama, müşteri bilgilendirmesi, tam zamanında teslimat, geniş araç filomuz ile her türlü nakliye ihtiyaçlarına çözüm sunma, hızlı ve güvenli teslimat, uygun fiyat gibi birçok avantajlar sunmaktadır. Mersin Nakliyat firması, Azerbaycan frigo taşımacılık hizmetlerini de sağlamaktadır. Oldukça hassas bir taşımacılık olan frigo taşımacılık süreçlerini en iyi şekilde gerçekleştirmek için çalışmalarını sürdürmektedir. Taşımacılık faaliyetlerinin her aşaması alanında uzman kişilerce yönetilmekte olduğunu belirtiyor. 

Nakliye süreçlerinde oluşabilecek olumsuz durumlara karşı gerekli tedbirler alınmaktadır. Frigo taşımacılık faaliyetlerinde soğuk hava deposuna sahip frigorifik araçlar kullanılmaktadır. Taşınacak olan gıdalar için gerekli sıcaklık ayarları yapılarak taşımacılık faaliyetleri gerçekleştirilmektedir. Frigo taşımacılık – 26 derece ile 18 derece arasında yapılmaktadır. Her türlü gıda ürünleri bozulmadan, hasar almadan alıcılara güvenli bir şekilde ulaştırılmaktadır. Ürünler nakliye araçlarına özenli bir şekilde taşınarak, varış noktalarında da dikkatli bir şekilde boşaltılmaktadır.

 
Eyüp Aratay: Rusya-Ukrayna Savaşının Petrol Üzerindeki Olumsuz Etkisi LPG’nin Enerji Arzında Çeşitlilik Açısından Ülkemiz İçin Önemini Bir Kez Daha Ortaya Koydu
 
Mescier Demir Çelik, Filosundaki MAN Sayısını İki Yılda 25’e Çıkardı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Lojistik Sektörüne Daha Çok Kadın Kazandırmak İçin Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz
Bünyesinde şu anda 365’i beyaz yaka olmak üzere toplamda 547 kadın çalışanın ...
Navlungo Kurucu Ortağı İsa Korkmaz, "Lojistikte Unicorn Olmaya En Yakın Girişimci Şirketiz"
Türkiye’nin ilk dijital lojistik firmalarından biri olan Navlungo, yurt ...
DHL Express’ten 800 Milyon Litrelik Sürdürülebilir Havacılık Yakıtı Anlaşması
DHL Express, Sürdürülebilir Havacılık yakıtı için bp ve Neste ile 800 ...
 
Karayolu Taşımacılığında Gaziantep Nakliye Firmaları Nakliye Rehberinde
Artan ihtiyaçlar ve talepler doğrultusunda, lojistik faaliyetler önem ...
İtalya İkili Geçiş Belgelerinde Son Durum
UND'nin İtalya geçiş belgeleriyle ilgili paylaştı;
Alc Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çiçekli, ''İtalya Karayolu Taşımaları S.O.S Veriyor..!''
Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi Öğretim Görevlisi ve ALC Lojistik Yönetim ...
 
DFDS / primeRail, Sete'den Köln'e Yeni Tren Hizmetleriyle İntermodal Tekliflerini Genişletiyor
DFDS / primeRail, Intermodal operasyonlarını Sete'den Köln'e yeni bir ...
EKOL, Fransa İle Almanya Arasında Tren Seferlerine Başladı
Ekol Lojistik, Avrupa’daki intermodal hat sayısını artırmaya devam ediyor. ...
Orta Asya Ülkesi Özbekistan’a Karayolu Taşımacılığı
Orta Asya üzerinde bulunan Özbekistan, yedi bağımsız Türk devletlerinden ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
haberler busfahrertürkiyedikkatsrcşoförkamyonculkw