Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
10 Haziran 2022 Cuma - 14:47

Anadolu Isuzu Satış Direktörü Yusuf Teoman, "OTOMATİK ŞANZIMANLI 35 VE 37 KİŞİLİK GRAND TORO’YU TÜRKİYE’NİN KULLANIMINA SUNDUK"

BUSWORLD Anadolu Isuzu’nun standında, Ticari Fonksiyonlar Grup Direktörü Hakan Kefoğlu ile gerçekleştirdiğimiz söyleşimizi Satış Direktörü Yusuf Teoman ile sürdürüyoruz. Grand Toro’ya dair detaylar aktaran Teoman, aracın müşterilerin talepleri doğrultusunda geliştirildiğini ve sınıfında şu an en iyi bagaj hacmine sahip araç olduğuna dikkat çekiyor.

Anadolu Isuzu Satış Direktörü Yusuf Teoman,  OTOMATİK ŞANZIMANLI 35 VE 37 KİŞİLİK GRAND TORO’YU TÜRKİYE’NİN KULLANIMINA SUNDUK

Busworld’de yolcu taşımacılığı ailesinin yeni ürünü olan Grand Toro’yu tanıttıklarını belirten Teoman, aracın yoğun ilgi gördüğünü ve ön siparişler de aldıklarını aktarıyor. Otobüsü, 35 ve 37 kişilik iki seçenek ile sunduklarından söz eden Teoman, işletme maliyetleri açısından sektörün ihtiyacı olan ve hatta bagaj hacmi gibi bazı konularda müşterilerin geliştirilmesini istediği özelliklerin bu otobüste sunulduğunu belirtiyor. Teoman, “Otomatik şanzıman ile beraber bu ürünümüzü piyasaya sunduk. Çünkü artık otomatik şanzımanı bu sınıftaki otobüslerde günlük kullanımda tercih edilir hale getirmek istiyoruz. Aracımızı bazı müşterilerimize önceden test de ettirdik. Manuel viteste beğendikleri özellikler otomatik şanzımanda yoğun şehir içi şartlarda fazlasıyla sunulduğu için iyi bir dönüş aldık. Bu otomatik şanzımanlı 35 ve 37 kişilik Grand Toro’yu da Türkiye’de kullanıma sunmuş bulunuyoruz.” diyor.

“Yolcu Sayısı 35 Kişi ile Daha Yukarı Taşındı”

Personel ve turizm taşımacılığında genelde 29 kişilik otobüslerin tercih edildiğini, Grand Toro ile bu sayının 35 kişilik ile biraz daha yukarı taşınmış olduğunu aktaran Teoman, kullanıma göre ikisine de talebin devam ettiğini belirtiyor. Teoman sözlerini şöyle sürdürüyor; “Yolcu sayısı 35 olan aracımız Grand Toro ile hem personel taşımacılığı hem ihale alan firmalarda belediye taşımacılığı yapanlar, servis verenler ve turizm gibi esas kuvvetli olduğumuz segmentte yelpazeyi geniş bir şekilde tamamlamış olduk.”

“Sınıfında Şu An En İyi Bagaj Hacmine Sahip”

Bagaj hacminin turizm yapan ve belediye hizmeti veren firmaların şehir dışına yaptığı taşımalarda önemli bir yer teşkil ettiğine değinen Teoman, talepleri kolaylıkla karşılayabilen bir bagaj hacmine ulaştıklarına dikkat çekiyor. Teoman şunları aktarıyor; “Grand Toro sınıfında şu an en iyi bagaj hacmine sahip araç. Kapılar kaldırımdayken kolay açılabiliyor ve valizleri veya gerekli olan yükü yüklerken kolay ulaşılabilmesi için her iki yandan kapağımız var. Tamamen müşterilerin talepleri doğrultusunda, onlara cevap verebilecek şekilde geliştirilmiş bir ürün sunuyoruz.”

“Isuzu’nun En Güçlü Yanlarından Biri Bayi ve Servis Ağı”

Türkiye pazarının çok dinamik olduğunu da sözlerine ekleyen Teoman, son dönemlerdeki esas konunun; pazara araç yetiştirerek zamanında teslim edebilmek ve artan maliyetlerle süreçleri iyi bir şekilde yönetebilmek olduğunu belirtiyor. Midibüs pazarında nisan sonu itibariyle bir büyüme olduğunu ve bu büyümeden Anadolu Isuzu’nun da pay aldığını ifade eden Teoman, sözlerini şöyle sonlandırıyor: “Belediyelerde pandemi sonrası toplu taşımada da epey bir talep var. Onlara da cevap vermeye çalışıyoruz. Isuzu’nun en güçlü yanlarından biri bayi ve servis ağı. 98 noktada Türkiye’nin her köşesine yayılmış bir satış sonrası  hizmet ağına sahibiz. Bu da kullanıcılarımıza büyük rahatlık sunuyor. İş satışla başlıyor; ancak ticari araçlarda en önemli konu müşteri memnuniyetinin satış sonrasında netleşiyor olması. Ürettiğimiz Isuzu ticari araçlar bu konuda çok başarılı. İşletme maliyetleri açısından da kullanıcısına büyük kolaylıklar sağlıyor.”  

 

 
Anadolu Isuzu Ticari Fonksiyonlar Grup Direktörü Hakan Kefoğlu, "ELEKTRİKLİ ARAÇLARIN GELECEĞİ TÜRKİYE’DE ÇOK AÇIK"
 
UTİKAD ve Logistics Alliance Germany Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Anadolu Isuzu Ticari Fonksiyonlar Grup Direktörü Hakan Kefoğlu, "ELEKTRİKLİ ARAÇLARIN GELECEĞİ TÜRKİYE’DE ÇOK AÇIK"
Busworld’de bu defa Anadolu Isuzu standını ziyaret ediyoruz ve standta ...
Logitrans Satış ve İş Geliştirme Direktörü Murat Gümüşlüol, Türk Lojistiğinin Intermodal ve Multimodal Çözümlere Yönelmesinde Fayda Var
2006 yılında Türk sermayeli olarak kurulan bir lojistik şirketi olduğunu ...
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, ''Mersin Lojistik Merkezi Hayata Geçtiğinde Taşıma Maliyetleri Azalacak''
Lojistik merkezlerini ele aldığımız dosyamızda Mersin Lojistik Merkezi’ne ...
 
Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, 'Kentimizde Bir Lojistik Merkez Kurulması Amacı ile Girişimlerde Bulunduk'
Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva ile ...
ABC Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Bilen, “Lojistiğin Önemi Anlaşıldı”
IVECO yetkili satıcısı Gülsoylar, Kayseri merkezli ABC Lojistik’e 100 ...
"Eşitlik Sağlanırsa Dünyada Karayolu Nakliyesinde Birinci Sırada Oluruz"
Kamyonum Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Nuray Pekcan, 1935 yılından bu ...
 
Traco Tank Treyler Üretim Müdürü Mevlüt Candan, "Katma Değeri Yüksek Ürünleri Üretmemiz ve Kendi Malımızı Değerli Tutmamız Gerekiyor"
Kamyonum Dergisi olarak sektörü temsilcilerinden dinliyor ve sorunlarını ...
Frenteknik Yönetim Kurulu Başkanı Alpay Lök, Kışın Çekicilerde Kaza Olmasını İstemiyorsak Römorkta Da Kış Lastiği Olmalı
Kamyonum Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Nuray Pekcan, Frenteknik Yönetim ...
UND İcra Kurulu Başkanı Alper Özel, Rusya ile Ro-Ro Bağlantısının Kurulması Gerekiyor
Kamyonum Dergisi olarak Ukrayna’da savaşın başlaması ile Ukrayna’nın Odessa ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrersrcşoförnewskamyoncuKamyondikkatbustruck