Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
26 Nisan 2016 Salı - 16:56

ANKOMAK 2016, Sektör Buluşması İçin Gün Sayıyor!

Uluslararası İş Makinaları, Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri Fuarı (ANKOMAK), 1–5 Haziran 2016 tarihlerinde 350 katılımcı firmayı 80 ülkeden 25.000 profesyonel ziyaretçi ile yeni fuar adresi İstanbul Fuar Merkezi-CNR Expo’da bir araya getirecek.

ANKOMAK 2016, Sektör Buluşması İçin Gün Sayıyor!

ANKOMAK 2016'da inşaat sektörünün yanı sıra madencilik, doğaltaş ve tünelcilik sektörleriyle ilgili ürün, hizmet ve teknolojiler de sergilenecek. T.C. Ekonomi Bakanlığı ve OAİB'nin desteğiyle ANKOMAK, 35 ülkeden yurt dışı alım heyetlerini ağırlayacak. Fuar ile eş zamanlı yapılacak panellerde ise akademisyenler, sektörün sivil toplum kuruluşları ve uluslararası firmaların üst düzey yetkilileri yer alacak.
 
Türkiye’nin lider sektörlerinde lider fuarlar düzenleyen ITE Turkey’in bünyesinde yer alan EUF – E Uluslararası Fuarcılık tarafından, 2 yılda bir düzenlenen Uluslararası İş Makinaları, Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri Fuarı – ANKOMAK, 1 – 5 Haziran 2016 tarihlerinde CNR Expo’da 70 bin m2’lik kapalı ve açık alanda gerçekleşecek. Sektör temsilcilerine yeni satınalma, iş geliştirme, yeni iş ve işbirliği fırsatları yaratılması amacıyla düzenlenen "Yurtdışı Alım Heyetleri Programı" T.C. Ekonomi Bakanlığı ve OAİB'nindesteğiyle bu yıl 35 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilecek.
 
Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Avusturya, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Belçika, Bosna Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Çek Cumhuriyeti, Fas, Fransa, Gürcistan, Hırvatistan, Hindistan, Hollanda, Irak, İngiltere, İran, İspanya, İsrail, İtalya, Kanada, Katar, Kuveyt, Macaristan, Makedonya, Mısır, Polonya, Sırbistan ve Suudi Arabistan, Türkmenistan, Ukrayna, Ürdün ve Yunanistan'dan katılacak alım heyetleri ile program, sektörün büyümesine katkı ve ihracatın artmasına ivme sağlayacak.
 
ITE Turkey İş ve İnşaat Makinaları Grup Direktörü Nezih Çağın; “İnşaat sektörü ülke ekonomimiz için önemli bir yere sahip. İnşaat sektörü gerek yarattığı katma değer, gerekse yarattığı istihdam açısından Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörlerinden birisi olmuştur ve olmayı sürdürecektir. Türkiye’nin önemli projeleri arasında yer alan; 3.köprü ve otoyolları, 3. havalimanı, Kanal İstanbul projesi ve kentsel dönüşüm projeleriyle; inşaat sektörü ve dolayısıyla iş ve inşaat makinaları sektörü büyüyecek. Bunlara ek olarak madencilik, doğaltaşve tünelcilik sektörünün de hem ülkemizde hem de dünyada gelişim göstermesi iş ve inşaat makinaları sektörünün büyümesine katkı sağlıyor. Bu yıl 21. kez düzenleyeceğimiz ANKOMAK 2016 fuarımızda, sektörün 2023 yılında 10 milyar dolarlık ihracat hedefine ulaşmasına katkı sağlayacak etkili bir iş platformu olacak. Hem katılımcılar hem de ziyaretçiler için verimli iş birliklerinin gerçekleşeceği fuarımızda bu yıl; Ekonomi Bakanlığı ve OAİB’nin destekleriyle yurtdışı alım heyetleride katılım gösterecek. İnşaat, madencilik, doğaltaş ve tünelcilik sektörleriyle ilgili ürün, hizmet ve yeniliklerin sergileneceği fuara; 35 ülkeden katılım gösterecek alım heyeti ile yurt dışı tanıtım faaliyetlerimizi de en etkili şekilde gerçekleştiriyor olacağız” dedi.
 
ITE Group’un “İş makinaları ve yapı elemanları” alanında 8 ülkede düzenlediği, bölgelerinin en büyükleri olan 10 fuar sayesinde sektöre özel bir uzmanlığı yer alıyor. ITE Turkey ise ANKOMAK fuarı ile Türkiye ve Avrasya Bölgesi’nde 32 yıllık tecrübeye ve uzmanlığa sahip bulunuyor. ITE Group’un sağladığı güçlü küresel ağ ile ITE Turkey’in deneyimi ve portföyünü birleştiren ANKOMAK,  sektör için daha güçlü bir sinerji yaratmaya devam edecek.
 

 
Allison ile Elektrikli Kamyonlarda Düşük Emisyon
 
Infiniti’den yepyeni SUV vizyonu: QX Sport Inspiration
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Allison ile Elektrikli Kamyonlarda Düşük Emisyon
Allison tam otomatik şanzımanlar, SCHERM Group ve müşterisi BMW’nun kısa ...
Tırsan’dan Yatırımlar Peşi Sıra Gelmeye Devam Ediyor
Tırsan, ihracatındaki ivmeyi artıracak yeni bir yatırım kararı aldı. Almanya’da ...
Radyo Trafik’ten İstanbul Trafiğine Drone’lu Çözüm
Radyo Trafik, bir “ilk”e daha imza attı. Son teknolojilerle çözümler yaratan ...
 
Renault Grubu’nun Cirosu İlk Çeyrekte %11,7 Arttı
Renault Grubu’nun cirosu 2016’nın ilk çeyreğinde 10 milyar 489 milyon ...
Darrüşşafaka Doğuş, Yine Seat Alhambra Dedi
2014 yılından bu yana Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden ve bu sene ...
TürkTraktör'den 2016 Yılına Rekor Başlangıç
TürkTraktör, 2016’nın ilk çeyreğinde traktör üretimini 12.821 adede çıkarırken; ...
 
Goodyear Adapazarı Fabrikası’nda 30.Yıl Coşkusu
Goodyear Lastikleri T.A.Ş, Adapazarı Fabrikası’nın kuruluşunun 30. yıldönümünü ...
GEFCO Grup'a Atama
GEFCO Grup, Pavel İlichev’i Strateji ve Finans’tan sorumlu İdari Başkan ...
Karsan Pazarlama'ya Yeni Genel Müdür
Karsan Otomotiv’in üretimini yaptığı araçların pazarlama, satış ve satış ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
lkwtruckşoförfahrerkamyonumkamyoncusrctreylerdikkat