Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
26 Nisan 2016 Salı - 16:39

Tırsan’dan Yatırımlar Peşi Sıra Gelmeye Devam Ediyor

Tırsan, ihracatındaki ivmeyi artıracak yeni bir yatırım kararı aldı. Almanya’da ilk üretim tesisini 1998 yılında açan şirket, şimdi de Ulm şehrinde ikinci üretim tesisini açacak. Türkiye treyler ihracatının %34’ünü tek başına gerçekleştiren Tırsan’ın üç ülkede üretim tesisleri bulunuyor.

Tırsan’dan Yatırımlar Peşi Sıra Gelmeye Devam Ediyor

Türkiye treyler sektörünün öncü lideri Tırsan, Avrupa’daki büyümesini daha da hızlandıracak yeni bir yatırım kararı aldı. Karar, Tırsan’ın dört adet araç sergileyerek katıldığı Münih’teki BAUMA 2016 fuarında açıklandı. Türkiye’nin toplam treyler ihracatının %34’ünü tek başına gerçekleştiren şirket, bu yeni yatırımıyla birlikte Avrupa’ya gerçekleştirdiği ihracattaki ivmeyi artırmayı hedefliyor. Yurtdışında üretim yapan tek Türk treyler üreticisi olan Tırsan’ın Almanya ve Rusya’da üretim tesisleri bulunuyor.
 
Kässbohrer eve dönüyor
 
Buna göre, Almanya’da ilk üretim tesisini 1998 yılında Goch şehrinde açan Tırsan, Almanya’nın güneybatı eyaleti Baden-Württemberg’de yer alan Ulm’da satış, satış-sonrası hizmet merkezi ve montaj tesisi kuracak. 2016 yılının ikinci yarısında faaliyete geçecek olan tesis, 2002 yılından bu yana Tırsan bünyesinde yer alan Alman treyler sektörünün öncülerinden olan Kässbohrer’e bağlı olarak hizmet verecek. Ulm, Kässbohrer firmasının 1893 yılında kurulduğu şehir olması bakımından da önem taşıyor.
 
Avrupa’nın en geniş ürün yelpazesine sahip olan Tırsan, bu yeni üsten, Kässbohrer ve Talson ürün gamındaki tüm ürünlerin teslimatını gerçekleştirecek ve ürün yelpazesindeki tüm treyler modelleri için bakım-onarım hizmeti sağlayacak.
 
Ulm, Almanya’nın güneyindeki Stutgart ve Münih gibi başlıca şehirleri birbirine bağlayan A8 karayolu ile, kuzey Avrupa’yı kıtanın güneyine bağlayan Almanya’nın en uzun karayolu olan A7 otobanının kesişiminde yer alıyor.
 
 
Üç ülkede yarım milyon metrekareyi aşan alanda üretim
 
Tırsan’ın yeni yatırım kararını değerlendiren İş Geliştirmeden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İffet Türken, “Faaliyet gösterdiğimiz Avrupa pazarlarında geçen yıl %48 büyüme yakalayarak en hızlı büyüyen treyler üreticisi olduk. Gerçekleştirdiğimiz bütün yatırımlar, 2018 yılında 10 bin adet treyler ihracat hedefine hizmet ediyor. Bu hedefe adım adım ulaşmak için tüm ekibimizle çalışıyoruz. Ar-Ge yatırımlarımızdan, üretim teknolojisi yatırımlarımıza, kurduğumuz iş ortaklıklarından Türkiye taşımacılık sektöründe standartların yükseltilmesine sağladığımız katkıya kadar en ince ayrıntısının dahi planlandığı bir süreç yürütüyoruz,” dedi.
 
Türken, “Kartal’da 7.000 m2’lik bir alanda üretime başlayan Tırsan, bugün itibarıyla üç ülkede yarım milyon metrekareyi aşan bir alanda üretim yapmaktadır. Avrupa’nın üretim gücü bakımından ilk üç üreticisi içerisinde yer alıyoruz. Hem ülkemizin hem de şirketimizin ihracat hedeflerine ulaşmak ve elde ettiğimiz başarıları sürdürmek açısından Ulm’da açacağımız tesis önemli. Almanya’nın güneyinde olduğu kadar, Avusturya ve Çek Cumhuriyeti gibi komşu ülkelerdeki müşterilerimize bu sayede daha yakın olacağız,” açıklamasını yaptı.

 
Radyo Trafik’ten İstanbul Trafiğine Drone’lu Çözüm
 
Allison ile Elektrikli Kamyonlarda Düşük Emisyon
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Radyo Trafik’ten İstanbul Trafiğine Drone’lu Çözüm
Radyo Trafik, bir “ilk”e daha imza attı. Son teknolojilerle çözümler yaratan ...
Renault Grubu’nun Cirosu İlk Çeyrekte %11,7 Arttı
Renault Grubu’nun cirosu 2016’nın ilk çeyreğinde 10 milyar 489 milyon ...
Darrüşşafaka Doğuş, Yine Seat Alhambra Dedi
2014 yılından bu yana Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden ve bu sene ...
 
TürkTraktör'den 2016 Yılına Rekor Başlangıç
TürkTraktör, 2016’nın ilk çeyreğinde traktör üretimini 12.821 adede çıkarırken; ...
Goodyear Adapazarı Fabrikası’nda 30.Yıl Coşkusu
Goodyear Lastikleri T.A.Ş, Adapazarı Fabrikası’nın kuruluşunun 30. yıldönümünü ...
GEFCO Grup'a Atama
GEFCO Grup, Pavel İlichev’i Strateji ve Finans’tan sorumlu İdari Başkan ...
 
Karsan Pazarlama'ya Yeni Genel Müdür
Karsan Otomotiv’in üretimini yaptığı araçların pazarlama, satış ve satış ...
Bosch'tan Ticari Araç Programı
Bosch’un otomotiv teknolojileri sektöründe faaliyet gösteren Otomotiv ...
Conti Hybrid HT3 Ödüle Doymuyor
Conti Hybrid HT3 üst üste elde ettiği tasarım ödülleriyle farkını ortaya ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
buskamyoncusrcKamyonfahrerdikkatşoförtürkiyesondakika