35 KENT LF İÇİN İMZALAR ATILDI
İstanbul Otobüs A.Ş ihalesini kazananlardan S.S. Tuzla İçmeler Otobüs Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ile bir anlaşma imzalayan Otokar, 35 adet KENT 290LF ile İstanbul’da kent içi toplu taşımacılık hizmeti verecek.
- | Kamyonum
Otokar, Türk mühendislerinin tasarımı olan 12 metrelik otobüsü KENT 290LF için İstanbul Otobüs A.Ş ihalesi kapsamında yeni bir anlaşma imzaladı. İstanbul’da hizmet verecek S.S. Tuzla İçmeler Otobüs Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi; ekonomikliği, dayanıklılığı ve taşıma kapasitesi ile dikkat çeken Otokar KENT 290LF’yi tercih etti.
KENT LF ile İstanbul toplu taşımacılığına hizmet edecek olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül; “Tasarım ödüllü otobüsümüz KENT LF, İstanbul Otobüs A.Ş ihalesi şartnamesi gerekliliklerini fazlası ile karşılıyor. Konfor, güvenlik ve çevreciliğinin yanı sıra kazanç kapısı olması nedeniyle kullanıcıların dikkatini çekiyor. Düşük işletme giderleri, özel gövdesi sayesinde sunulan uzun ömrü ve sınıfında en yüksek ayakta yolcu taşıma kapasitesi nedeniyle sahibine kazandırıyor. Bu yüzden İstanbul Otobüs A.Ş ihalesini kazananların da öncelikli tercihi oluyor. Yeni KENT LF’ler İstanbul’umuza ve Tuzla İçmeler Kooperatifine hayırlı olsun” dedi.






YORUMLAR
Yorum Yap