Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
mars, mars lojistik,
27 Mart 2019 Çarşamba - 16:12

"Hareket Eden Her Yerde Varız"

Petrol Ofisi Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu, Petrol Ofisi Madeni Yağlar’ın, Türkiye madeni yağlar ve kimyasallar pazarındaki liderliğini, 2018’deki yüzde 24.7’lik pazar payı ile aralıksız 9’uncu yılına taşıdığını belirtti. Gürsu, “Petrol Ofisi, 2018 yılında binek araçlarda pazar payını en çok arttıran marka oldu. Tüm bunlar Petrol Ofisi’nin sahip olduğu büyük güç, bilgi birikimi ve ileri teknoloji ile birlikte gelen başarılar” diye konuştu.

 Hareket Eden Her Yerde Varız

Petrol Ofisi’nin, 78 yıllık geçmişi ile bu topraklarda doğmuş ve Türkiye’nin güvendiği bir marka olduğuna dikkat çeken Sezgin Gürsu, OYDER Kongresi’nde yaptığı açıklamalara şöyle devam etti:

"Türkiye'nin Her Noktasında Hizmet Sunuyor"

Petrol Ofisi, başka bir şirkete nasip olmayan en büyük dağıtım ağına ve gerçekten de çok önemli bir altyapıya sahip. 1.700’ü aşkın bayisi ve üstün nitelikli yakıtları ile Türkiye’nin her noktasında hizmet sunuyor. Bununla birlikte 140 bin ton üretim kapasitesi ile Türkiye’nin en büyük madeni yağ üretim tesisi. Alanında Türkiye ve geniş bir coğrafyanın alanında en gelişmiş Petrol Ofisi Teknoloji Merkezi – POTEM ile çok önemli bir Ar-Ge gücüne sahip. 350’den fazla ürün çeşitliliği ile Türkiye’nin bu alandaki ihtiyacının tamamına yakınını karşılıyor. 50.000 ton hammadde, yarı madde ve 15.000 ton ürün depolama kapasitesi ile tedarik garantisi sunuyor. Petrol Ofisi, elektrikli otomobilleri, şehirlerarası güzergahlardaki 11 istasyonda açtığı e-POwer’larla adeta özgürleştiriyor. Ayrıca gerçekleştirilen işbirliği kapsamında seçilmiş Petrol Ofisi istasyonları, 2. el otomobil pazarının yenilikçi şirketi Vava Cars bayilerine de ev sahipliği yapacak. Dolayısıyla Petrol Ofisi, başta akaryakıt ile madeni yağlar ve kimyasallar olmak üzere otomotiv sektörünü birçok açıdan destekliyor, gelişimine katkı sağlıyor.”

“2018 Yılında Binek Araçlarda Pazar Payını En Çok Arttıran Markayız”

Petrol Ofisi Madeni Yağlar’ın, Türkiye madeni yağlar ve kimyasallar pazarındaki liderliğini, 2018’deki %24.7’lik pazar payı ile aralıksız 9’uncu yılına taşıdıklarını da hatırlatan Sezgin Gürsu, “Ayrıca Petrol Ofisi, 2018 yılında binek araçlarda pazar payını en çok arttıran marka oldu. Tüm bunlar Petrol Ofisi’nin sahip olduğu büyük güç, bilgi birikimi ve ileri teknoloji ile birlikte gelen başarılar” dedi.

"3 Temel Faktör"

Otomotiv sektörünün gelişimin belirleyen ve dolayısıyla madeni yağlardan beklediği 3 temel faktör olduğunu belirten Gürsu, konuşmasına şöyle devam etti: “Bunlar; ‘daha düşük yakıt tüketimi’, ‘çevre egzoz emisyon şartlarına uyum’ ve ‘düşük hacimde daha yüksek güç sağlanması’dır. Çevre emisyonları yayınlanmaya başladığından bu yana, izin verilen emisyon değerleri %96 oranında azalmış. Yani en başta 100 birim azot okside izin verilirken, bu gün istenilen değer 4 birimin altına düşmüştür. Bu madeni yağ teknolojisini zorlayan bir unsur ve buna göre ürün geliştirmemiz gerekiyor. Otomotiv sektöründe son 10 yılda motor hacimleri %15 küçülürken, beklenen güç ise %50 oranında arttı. Bir yandan motoru korurken, diğer yandan tüm bunları karşılamak için, yakıt tasarrufu / ekonomisi sağlamak, emisyon değerlerini düşürmek için madeni yağ teknolojisi de değişiyor, daha ince yağlara geçiyor.

“Terzi İşi Özel Ürünler Geliştiriyoruz”

Bununla birlikte artık her marka, teknolojilerine paralel kendi özel yağ spesifikasyonlarını yayınlamaya başladı. Geçmişte 3-4 çeşit standart yağ ile tüm pazarın ihtiyacı karşılanırken, şu an için her marka için 10’larca binek araç yağı bulunuluyor. Dolayısıyla her markaya, her modele özel terzi işi ürünler ortaya çıkıyor. Yakıt ekonomisi sağlayabilmek ve performansa katkıda bulunabilmek için sektörde daha düşük vizkositeli daha ince yağlara geçiliyor. Daha düşük vizkositede koruma faktörünü güçlendirmek için de madeni yağlarda sentetik teknolojiye geçiliyor. Aslında madeni yağ üreticileri, bu teknolojiyi OEM’lerle birlikte geliştiriyor”.

“Hareket Eden Her Yerde Biz Varız”

Petrol Ofisi’nin POTEM’in gelişmiş Ar-Ge gücü ve ileri teknolojisi ile, dünyanın en önemli OEM’leriyle işbirliği içinde 1.000’in üzerinde formülasyon ve 350’nin üzerinde ürünle ihtiyaçları karşıladığına değinen Sezgin Gürsu, “Otomotivde yaygın tüm marka ve modellere özel ürün çeşitliliğine sahibiz. Petrol Ofisi Madeni Yağlar olarak sadece motor yağlarında değil, otomotivin her alanında varız. Bununla sadece otomotiv de değil, denizcilik yağları dahil her sektörde, her segmentte ürün sunuyoruz. Kısacası ‘hareket eden her yerde biz varız’ diyoruz. Başta otomotiv olmak üzere tüm sektörlerle hem ticari bir ilişki içindeyiz hem de ihtiyaçlarınıza, gelişmelere yönelik bir geliştirme için sürekli temas halindeyiz. Otomotiv sektörüyle birlikte biz de gelişiyoruz, çok şey öğreniyoruz.” 

 

 

 
'Özbekistan, Lojistik Partnerimiz Haline Geldi'
 
TIR ve Otobüs Üst Geçide Sıkıştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aratay Görevi Devraldı
Türkiye LPG Derneği’nin 44. Olağan Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Başkanlığı’na ...
Mobil Oil, Petroleum Istanbul’da GO Standında Yer Alacak
Mobil Oil Türk A.Ş.’nin yeni nesil yakıt istasyonu GO ile yürüttüğü işbirliği ...
''Hedef 2023’te 200 Uzman Servis Merkezi''
Türkiye’de madeni yağ sektöründe 28 yıldır faaliyet gösteren ve sektörün ...
 
Petrol Ofisi, ‘Maximus Usta Buluşmaları’ ile 6 Bin Ustaya Ulaşacak
Petrol Ofisi, düzenlediği ‘Usta Buluşmaları’na bu yıl da Maximus ile devam ...
OPET İstasyonlarında Kadın İstihdamı Yüzde 24 Arttı
OPET, istasyonlarında çalışan kadın sayısını 2020 yılına kadar 3500’e ...
Aygaz, Asya Pazarına Giriyor
Aygaz, Bangladeş’te LPG temini, dolumu ve dağıtımı yapmak üzere ülkenin ...
 
TOTAL, 6 Bin Uzun Yol Sürücüsüne Ulaştı
Total Türkiye ekibi, 2018 yılı boyunca 21 il ve 26 noktada, uzun yol sürücülerine ...
Türkiye Petrolleri'nden Rami'ye İstasyon
Türkiye Petrolleri, İstanbul'un merkezi noktalarından Rami’de 2000 m2’lik bir alanda istasyon açtı.
Akaryakıtta Self Servis Dönemi
Aytemiz, arzu eden tüketicilerin, kendi araçlarına yakıtlarını doldurup ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Treder Zirvesi Sektörün Gelişimini Sergiledi
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
error code: 524
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
kamyoncu
türkiye
treyler
fahrer
sondakika
news
truck
şoför
kamyonum