Kamyonum
LOJİSTİKTESLİMATGÜNDEM FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
English
Driventic: Conventional Drive and Brake Technologies For Trucks

Driventic: Conventional Drive and Brake Technologies For Trucks

1 2 3 4 5 6
Dergi
27 Mart 2019 Çarşamba - 11:05

Aratay Görevi Devraldı

Türkiye LPG Derneği’nin 44. Olağan Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Eyüp Aratay seçildi. Eyüp Aratay, “Türkiye LPG Derneği olarak, ülkemiz, sektör ve kamu yararı doğrultusunda faaliyetlerimize daha da güçlü bir şekilde devam edeceğiz” diye konuştu.

Aratay Görevi Devraldı

Türkiye LPG Derneği’nin 244. Olağan Genel Kurulu’nda yeni yönetim belirlendi. Eyüp Aratay, 2 yıl süreyle Türkiye LPG Derneği Başkanı oldu. Yönetim Kurulu Üyeleri ise Gökhan Tezel (Yönetim Kurulu Başkan Vekili), Ömer Yağız (Muhasip Üye), Can Toydemir, Fehmi Arıkan, Osman Keleş, Ali Kızılkaya, İ.Gökhan Öztürk ve  M.Murat Çelik’ten oluştu.

"Türkiye LPG Derneği, LPG'nin Ülkemizdeki Altyapısını Kurmuştur"

Türkiye LPG Derneği’nin 47 yıldır sektör ve ülke yararına çalışmalarını sürdüren en köklü platform olduğunu vurgulayan Eyüp Aratay, “Türkiye LPG Derneği, kurulduğu günden bu yana çok aktif ve etkili bir STK olarak, ülkemizde LPG’nin dünyanın sayılı sektörleri arasında yer almasına öncülük etmiş, alt yapısını kurmuştur. Dernek olarak, önümüzdeki 2 yıllık yeni dönemde de ülkemiz, sektör ve kamu yararı doğrultusunda güçlü çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” açıklamasında bulundu.

Türkiye LPG Derneği – TLPGD

1972 yılında 14 üye ile enerji sektörünün ilk derneği olarak kurulan Türkiye LPG Derneği TLPGD, Türkiye’nin en eski ve aktif derneklerinden biri konumunda Bulunuyor. TLPGD, kuruluşunun hemen ardından dönemin Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na başvurarak; o döneme kadar Türkiye’de herhangi bir yönetmeliğe bağlı bulunmayan tüplü LPG’yle ilgili ilk standartların oluşturulması ve yürürlüğe girmesini sağlayarak alışılagelmişin dışında bir ilke imza atmıştı.

Eyüp Aratay Kimdir?

Enerji sektöründeki kariyerinde 1994 yılından bu yana İpragaz’da çeşitli görevlerde bulunan Eyüp Aratay, birçok önemli başarıya imza attı. 30 Eylül 2017 tarihinden itibaren İpragaz CEO’su olarak göreve başlayan Eyüp Aratay, aynı zamanda LPG’nin dünya devi SHV Energy’nin ülke sorumluluğunu da üstlendi.

 
DFDS'de Kaptanlık Koltuğuna Carlsen Oturuyor
 
'Özbekistan, Lojistik Partnerimiz Haline Geldi'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mobil Oil, Petroleum Istanbul’da GO Standında Yer Alacak
Mobil Oil Türk A.Ş.’nin yeni nesil yakıt istasyonu GO ile yürüttüğü işbirliği ...
Auto Bild, P Zero'yu ''En İyi Lastik'' Seçti
Pirelli’nin amiral gemisi lastiği "P Zeo", saygın Alman dergisi Auto Bild ...
''Hedef 2023’te 200 Uzman Servis Merkezi''
Türkiye’de madeni yağ sektöründe 28 yıldır faaliyet gösteren ve sektörün ...
 
Michelin’e Yılın Lastik Üreticisi Ödülü
Michelin, Almanya’da düzenlenen Tire Technology Expo’da 2019 Uluslararası ...
Petrol Ofisi, ‘Maximus Usta Buluşmaları’ ile 6 Bin Ustaya Ulaşacak
Petrol Ofisi, düzenlediği ‘Usta Buluşmaları’na bu yıl da Maximus ile devam ...
Goodyear, Cenevre'de Yarının Teknolojisini Sergiliyor
Goodyear, 2019 Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı’nda geleceğin lastiklerini ...
 
OPET İstasyonlarında Kadın İstihdamı Yüzde 24 Arttı
OPET, istasyonlarında çalışan kadın sayısını 2020 yılına kadar 3500’e ...
Continental, İlk Sürücüsüz Test Aracını Hizmete Soktu
Dünyanın en büyük lastik ve orijinal ekipman tedarikçilerinden Continental, ...
Aygaz, Asya Pazarına Giriyor
Aygaz, Bangladeş’te LPG temini, dolumu ve dağıtımı yapmak üzere ülkenin ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
R156 Uyumunu Tamamlayamayan Filolar Risk Altında
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
LojistikTeslimatGündemTicari AraçlarÖzel HaberRegülasyonlarLastik-Akaryakıt-AküDünyadanAraç Komponentleri
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
buskamyonumdikkatkamyoncutreyler haberler newsşoförfahrer