Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
7 Mart 2014 Cuma - 10:06

Bombardier Transportation'dan Yeni Ürünler

Demiryolu teknolojilerinin lideri Bombardier Transportation, 6-8 Mart tarihleri arasında İstanbul Expo Center’da düzenlenen Eurasia Rail 2014 Fuarı’nda çevre dostu, yenilikçi ve ileri teknolojiye sahip ulaşım çözümlerini, Türkiye’nin hızla gelişen ray ulaşımı sistemine uygun BOMBARDIER ZEFIRO yüksek hızlı tren, BOMBARDIER TRAXX AC Last Mile lokomotif ve sürücüsüz, otomatik Bombardier INNOVIA ailesini tanıttı.

Eurasia Rail 2014’de Tanıtılan Bombardier Transportation Çözümleri
 
250 km’den 350 km/h gibi en üst hız limitlerinde çalışma yeteneğine sahip ZEFIRO ailesi Bombardier’nin yüksek hızlı seyahat alanındaki amiral ürün yelpazesini oluşturuyor. Avrupa ağında çalışmak için tam donanıma sahip ZEFIRO’nun ağırlığı azaltan alminyum gövdesi yüksek hızlarda yolcu konforunu, geliştirilmiş cer sistemi ise güvenilirlik ve performans garantisi sağlıyor.
 
Yenilikçi BOMBARDIER TRAXX AC Last Mile lokomotifi, elektrikli ve elektrikli olmayan demir yolu hatlarında geçiş için stop ettirilmeden çalışma özelliğine sahiptir. Lokomotif, sadece kısa mesafelerde bataryası ile çalışabildiği için tamamen emisyonsuzdur. Bu yeni teknoloji, rekabetçi global pazarda müşterilere kesintisiz lojistik sunmaktadır.
 
Bombardier’in en yeni INNOVIA Otomatik Taşıma Sistemleri, sürdürülebilir entegre mobilite sunar, trafik tıkanıklığını ve hava kirliliğini azaltmak üzere karayolundan demiryoluna geçiş için acil ihtiyaçları karşılar. Monoray, metro ve otomatik insan taşıma çözümlerini içeren bu çok yönlü tam otomatik ve sürücüsüz teknoloji portföyü, güvenilir performans ve genel çalışma esnekliğini etkili yolcu kapasitesi, enerji tüketimi ve alan kullanımı ile birleştirerek şehir içi trafiğini en iyi şekilde düzenler.
 
Dünyanın lider metro tedarikçisi Bomberdier’in son teknoloji ürünü, yüksek kapasiteli MOVIA metroları Londra, Berlin, Şanghay, Singapur ve Yeni Delhi gibi büyük şehirlerde hızlı, güvenilir ve uygun maliyetli ulaşım sağlıyor. Türkiye’de ilk defa 1995 yılında Ankara’da ilk metro sistemini kuran Bombardier, daha sonra İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir ve Bursa gibi Türkiye’nin farklı şehirlerinde hafif raylı ulaşım (LRT) ve tramvay sistemleri geliştirdi, 2011 yılından bu yana Bursa’da kullanılan 30 BOMBARDIER FLEXITY Swift, hafif ray araçları hava kirliliğinin azaltmasına ve ulaşımın kalitesini geliştirmeye yardımcı olmuştur.
 
Bombardier aynı zamanda Irmak-Karabük-Zonguldak hattını, ERTMS Seviye 1 ve bağlantı kontrolleri için yüksek kaliteli BOMBARDIER INTERFLO 250 teknolojisi ile donatmakta, aynı zamanda, BOMBARDIER EBI Cab 2000 araç üstü on board sinyal cihazı  20 adet lokomotife takılmaktadır. Bu yeni teknolojiler ile BOMBARDIER MITRAC ürün portföyünün cer ve kontrol sistemlerinin kombinasyonu, hatların kapasite ve hızını arttırırak en yüksek güvenlik standartları sağlamaktadır.

 
Otomotivde Gerileme Hızlandı
 
TIRSAN'dan Ege Ekpres'e Teslimat
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Otomotivde Gerileme Hızlandı
ODD’nin açıkladığı Şubat ayı verileri, otomotiv sektöründe gerilemenin ...
Pegasus'dan Yepyeni Mobil Uygulamalar
İlklerin ve yeniliklerin öncüsü Pegasus Hava Yolları, misafirlerinin hayatını ...
Fashion Week İstanbul Başlıyor
Otomobillerinin sofistike tasarım ve stili ile modayla kusursuz bir biçimde ...
 
Birleşmiş Milletler'den Cobra Siparişi
Türkiye’nin kara sistemleri üreticisi Otokar, dünyaca tanınan zırhlı aracı ...
Hyundai'den İzmit’te SUV üretimi
Hyundai, İzmit’te üçüncü modele yeşil ışık yaktı. Hyundai Assan Yönetim ...
CITROËN YENİ LANSMANLA CENEVRE'DE
Daha fazla tasarım ve daha fazla konforu, kullanışlı teknolojiler ve ...
 
Yerli Tramvay Görücüye Çıktı
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 4. Uluslararası Demiryolu ...
İlginç Kamyon Mesajları
Kamyoncuların, kamyonlarının arkasına yazdığı bazen komik, bazen eğlenceli, ...
Hareket’ten 55 m’lik Dorse yatırımı
Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği, 45 m’den 55 m’ye çıkan ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
Kamyonfahrersrclkwtruckkamyoncu haberler dikkatşoför