Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
13 Aralık 2023 Çarşamba - 11:15

ZF ve WABCO Ağır Ticari Araç Servisleri Tek Çatı Altında Birleşiyor

Endüstriyel teknolojiler ve mobilite sistemleri tedarikçisi ZF ile ticari araç teknolojilerinin öncüsü WABCO’nun, ağır ticari araç servis ağları tek bir servis konsepti altında birleşiyor. Bu birleşmeyle WABCO Service Partnerleri ve ZF Service Point'leri, ZF [pro]Service konseptiyle bir araya gelerek sektörde güçlü bir sinerji oluşturulması amaçlanıyor. Bu stratejik iş birliği ile müşterilere daha etkili, kapsamlı ve kişiselleştirilmiş hizmetler sunulması hedefleniyor.

ZF ve WABCO Ağır Ticari Araç Servisleri Tek Çatı Altında Birleşiyor

ZF Aftermarket Türkiye ve WABCO'nun Türkiye'deki tek temsilcisi ve distribütörü Intermobil Otomotiv iş birliğiyle Antalya'da düzenlenen lansman etkinliğinde her iki firmanın üst düzey temsilcileri, ZF ve WABCO'nun ticari araç servis ağı temsilcileri ve sektörden 250’nin üzerinde katılımcı yer aldı.

Lansman etkinliğinde konuşan ZF Aftermarket Türkiye Genel Müdürü Selim Aydınlıoğlu, vurgulayarak, "Bu etkinlikte WABCO ve ZF servislerinin değerli temsilcileriyle bir arada olmak bize gurur veriyor. Bu birliktelik filolara ve ticari araç sahiplerine özel çözümler ve hizmetler sunma konusunda benzersiz fırsatlar yaratmamıza olanak tanıyacaktır. Ana hedefimiz, müşterilerimizi desteklemek ve servis ortaklarımızın en son pazar bilgisine ve profesyonel gelişimine olanak sağlamaktır. Bu sayede servislerimizin büyüyen ve değişen ticari araç pazarının gelecek zorluklarına daha iyi hazırlanmalarını ve servis hizmetlerinin kapsamını genişletmeyi amaçlıyoruz." dedi.

Intermobil Otomotiv’in Genel Müdürü Rıfat Perahya ise açılış konuşmasında WABCO ve Intermobil Otomotiv arasındaki iş birliğinin gücünü vurgulayarak, "41 yıldır gururla taşıdığımız WABCO markasının ZF ile entegrasyonunun önemli bir adımı olan ticari araç hizmet portföyünün genişletilmesi, her zaman güçlü ve sürdürülebilir bir şekilde ilerleyerek, başarılarla dolu bir geleceği temsil ediyor. İki başarılı servis ağının birleşmesi, ticari araç sistemleri teknolojisi alanında inovasyon ve kapasite bakımından yeni bir döneme girişi simgeliyor. Lojistik sektörünün zorluklarına ve fırsatlarına karşı birlikte mücadele edeceğimiz için büyük bir heyecan içindeyiz.” dedi.

ZF [pro]Service nedir?

ZF [pro]Service, ZF Service Points ve WABCO Service Partner gibi mevcut servis ağlarını, tüm ZF Aftermarket markalarının ürün yelpazesini kapsayan tek bir kapsamlı servis ağında birleştiren benzersiz bir konsepttir. Bu yeni servis konsepti ile ZF, kamyon, treyler ve otobüsler için önde gelen yedek parça, teknoloji ve servis hizmetleri tedarikçisi olarak, kapsamlı deneyimini ve teknolojik bilgisini tüm servis ağlarına aktarmayı planlıyor. Şirketin ana hedefi, müşterilerini desteklemek ve servis ortaklarına en son pazar bilgisine ve profesyonel gelişime erişim sağlamaktır. Bu sayede servislerin büyüyen ve gelişen ticari araç pazarının geleceğine daha iyi hazırlanmaları ve servis hizmetlerinin kapsamını genişletmeleri amaçlanıyor.

ZF [pro]Service ortakları için avantajlar

Kapsamlı portföy ve servis hizmeti ile müşterilere geniş bir ürün yelpazesi sunulurken, geniş teknik bilgi birikimi ve gelişmiş destek ile teknolojik gereksinimlere uygun çözümler üretiliyor. Ayrıca, eğitim ve ekipman için özel koşullar sağlanarak atölye personelinin sürekli gelişimini destekleniyor. ZF [pro]Academy servislerine, en son teknolojilere erişim desteği, pazarlama materyallerine erişim, filolara ve OEM'lere yönelik etkili ağ tanıtımı, bölgesel servis konferanslarına katılım ve servis atölyesi markalama hizmeti sunularak sektörde lider bir hizmet deneyimi sunulması hedefleniyor. Bu sayede atölyeler, nitelikli distribütörler ve servis merkezleri aracılığıyla yaklaşık 70.000 parça numarasıyla tüm ZF ürün dünyasına erişebilecek. Buna yeniden üretilmiş yedek parçalar ve yedek üniteler de dahildir. Aktarma organları (şanzıman, debriyaj) ve şasiye (akslar, direksiyon, frenler) odaklanan ZF’nin ürün yelpazesi her yıl yüzlerce yeni ürünle büyümektedir.

 
"2024 Yılında Lojistik Sektörünün Ana Gündemi ‘Gelişmiş Görünürlük’ Olacak"
 
SymphonHy ile Sürdürülebilir ve Verimli Mobilite Yaygınlaşacak!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gümrük Kanunu'na Aykırı Hareket Edenlere Cezalar Arttı
Gümrüklerde fazla çalışma ücreti ihracat için 77,12 lira, diğer işlemler ...
Aracınızı Kışa Hazırlayın!
Kış mevsiminin yaklaştığı ve mevsim etkilerinin iyiden iyiye kendini hissettirmeye ...
Türk Şoförünün Çilesi Irak’ta da Bitmiyor!
Türk şoförlerinin yurtdışında maruz kaldığı çifte standart Irak'ta da devam ediyor.
 
HİB'den Lojistik Sektörüne Yeni Destek Ve Kredi Müjdesi
HİB Yük Taşımacılığı ve Lojistik Hizmetler Komitesi Başkanı ve UND Başkan ...
Bomag, Marubeni Dağıtım ve Servis Güvencesiyle Türkiye’de!
60 yılı aşkın yol makinaları tecrübesiyle Türkiye pazarında lider pozisyonda ...
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Hazar Beşlisi Toplantısında Ulaşım ve Ekonomik İş Birliklerini Konuşacak
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Hazar Denizi'ne kıyısı olan ülkelerin ...
 
Kırklareli'nde 136 Ticari Araç Sürücüsüne Kış Lastiği Cezası
Kırklareli'nde yapılan kış lastiği denetimlerinde, kurallara uymayan 136 ...
"Ulaşımda Hedef Sıfır Emisyon…"
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, net sıfır emisyon hedefi ...
Kutes Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası Almaya Hak Kazandı
30 yılı aşan tecrübesiyle küresel standartlarda yeşil üretim felsefesiyle ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrertruckbustreylersondakika haberler kamyoncukamyonumtürkiye