Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
23 Eylül 2009 Çarşamba - 00:00

Yol Durumundan Ücretsiz Haberiniz Olsun, Yardım Çağrılarınız Duyulsun

Şoförlerin Yardımına PRESIDENT ELEKTRONİK Yetişti Fransız Groupe President Electronics firmasının Türkiye şubesi olarak hizmet veren PRESIDENT ELEKTRONİK San. ve Tic. Ltd. Şti. geliştirdiği haberleşme cihazı ile şöförlerin hayatını kolaylaştırdı. Yol durumundan haberdar olmak, çağrı kanalında mevkinizi...

Yol Durumundan Ücretsiz Haberiniz Olsun, Yardım Çağrılarınız Duyulsun

Şirketimiz, Fransız Groupe President Electronics (GPE) firmasının Türkiye şubesidir. GPE, 1978 yılında kuruldu ve CB (Halk Bandı) telsiz konusunda dünya lideridir. Müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için farklı ülkelerde şubeler açıp distribütörlükler vermektedir. Grubun Türkiye şubesi PRESIDENT ELEKTRONİK San. ve Tic. Ltd. Şti. 2008 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Şirket olarak Türkiye genelinde bayilikler vererek bu faydalı cihazı kullanıcılara ulaştırmayı hedefliyoruz. CB telsizle ilgili kullanıcıların ihtiyaç duyacağı her türlü malzemeyi anten, aksesuarlar dahil bünyemizde bulundurmaktayız

Geliştirdiğiniz cihazla ilgili bilgi verir misiniz?CB (Halk Bandı) Telsizi, 27MHz. bandında, 26.965-27.405 frekans aralığında 40 kanal üzerinden AM/FM modülasyonda haberleşmeyi sağlayan 4W. çıkışlı cihazdır.Kara ve deniz taşıtlarında, sabit yerlerde, (ev, işyeri v.s) özel kişilerin her türlü haberleşme ihtiyaçlarında, can ve mal emniyeti ile ilgili durumlarda kullanılıyor. CB Telsiz, hava şartları, arazi ve yol durumuna bağlı olarak uzun mesafe görüşme imkanı sağlıyor. Birçok kişi aynı kanalda görüşebiliyor.Cihazlarımız, R&TTE (1999/5/CE) CE belgesi dışında, ROHS 2002/95/EC (Elektrikli ve elektronik ekipmanlarda madde kısıtlamaları) ve WEEE 2002/96/EC (Elektrikli ve elektronik ekipman atıkları) belgelerine sahiptir. Ayrıca, cihazlarımız için üretim hatalarına karşı 5 yıl garanti vermekteyiz.

Bu cihaz nasıl işliyor?

 

 

Cihazı çalıştırmak çok basit, gerekli olan şeyler bir anten ve 12V. elektrik. Cihazın montajı yapıldıktan sonra, önce AM veya FM modülasyonunu seçiyorsunuz; buluşma (çağrı) kanalına geçip görüşmeye başlıyorsunuz.

Cihazın müşteriye kazançları nedir?Birçok ülkede ruhsat ve ücret kalkmış olmasına rağmen ülkemizde devam ediyordu; fakat kısa süre önce CB Telsizlerde ruhsat ve ücret kalktı; yani bedava haberleşme dönemi başladı. Artık kullanıcılar teyp takar gibi araçlarına telsizi takabilecekler.Faydalarını birkaç örnekle belirteyim; şoförsünüz ve uzun yola çıktınız. Canınız sıkılmaya başladı; telsizinizi açtınız ve çağrı kanalında tanıdığınız veya tanımadığınız biriyle görüşerek yolun nasıl bittiğini anlamadınız veya yol durumundan haberdar olmak istiyorsunuz. Çağrı kanalında mevkinizi bildirip sizden daha ileride olan bir şoförden yolda kaza, kontrol vs. olup olmadığını öğrenebilirsiniz; ya da gecenin bir vakti acil bir durum var ve yardıma ihtiyacınız var; telsiziniz yine sizin en büyük yardımcınız. En önemlisi bu görüşmeler için hiçbir ücret ödemiyorsunuz. Cihaza ulaşmak isteyenler için pratik kanallarınız var mıŞu an İstanbul başta olmak üzere, bazı illerde bayilerimiz var. Amacımız tüm Türkiye geneline yayılmak. Bize ulaşmak isteyenler internet üzerinden veya telefonla irtibata geçebilirler. Cihazın dezavantajları var mı?Cihazın hiçbir dezavantajı ve yan etkisi yoktur. Üstelik doğal afetlerde (deprem v.s) kesintiye uğramaz. Bu cihazı daha çok kimler kullanmayı tercih ediyor? Bu cihazı en çok tercih edenler özellikle uluslararası uzun yol şoförleri… Zaten cihazın üretim amacı da şoförler… Uzun yollarda birbirleriyle konuşarak monotonluğu gideriyorlar; yol durumundan (kaza, trafik sıkışıklığı, kontrol vs.) haberdar oluyorlar. Acil durumlarda birbirlerine kısa sürede yardım etme imkanı buluyorlar. Ayrıca, off-road sürücüleri, harfiyatçılar, sucular, balıkçılar da CB telsizi kullanmayı tercih etmektedirler.

Cihazı uzun süre kullanıp, memnun olan müşterilerinizden referanslar verebilir misiniz?

 

 

Tüm TIR şoförleri … Görüştüğüm telsiz kullanan TIR şoförleri telsizi olmadan yola çıkmayacağını, bir kere kullananın bir daha bırakamayacağını söylüyorlar.

Cihazın maliyeti ve kullanım ömrü ile ilgili bilgi verir misiniz?

Cihazlarımızın fiyatları şu an için modeline göre 249TL.’den (KDV dahil) başlayıp, 669TL.’ye (KDV dahil) kadar çıkmaktadır. Doğru montaj yapılıp, belirtilen kurallara göre kullanıldığı takdirde çok uzun seneler kullanabilinir. Amerika ve Avrupa'da CB Telsiz kullanımı şoförler arasında çok yaygın, bizim TIR şoförlerimiz de çoğunlukla kullanmakta fakat yurt içindeki uzun yol şoförlerimiz cihazı pek tanımamaktalar ve öncelikli hedeflerimizden biri de ürünümüzü onlara tanıtmak ve faydalarını anlatabilmektir. Eminim ki, kullanmaya başladıktan sonra onlar arasında da yaygınlaşacaktır.

 
Araçların % 30'u Sınıfta Kaldı
 
Gülsoylar Otomotiv Renault Müşterilerine Güven Veriyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Lojistik Üs Taşımacıların Çalışma Standartlarını Yükseltecek
10. Ulaştırma Şurası Türkiye?nin 2023 Vizyonunu Ortaya Koyacak
Hedef Türkiye’yi Birinci Lige Çıkarmak Türkiye’nin ...
TURPAK SORUYOR "FİLONUZ NE ALEMDE...?"
Taşıt tanıma sistemlerine entegre olabilen uydu destekli filo yönetimi ...
 
Nakliye ve Lojistik Sektörünün Borsasındayız
Marmara Nakliyeciler Terminali Yönetim Kurulu Başkanı M. Akif Kaymak, ...
Türkiye'de Bir İlk... Taşımacılıkta Çığır Açacak Lojistik Üs Göreve Hazırlanıyor
 Ankara’daki lojistik üssüne kavuşuyor. Taşımacılık ...
IVECO'yu Bilen Bilir; Deneyen Memnun Kalır
IVECO Stralis Active Time AT440S45T/P aracımızı denemek için Ankara ...
 
Gizli Takip Sistemi; TAŞITMATİK
BP, müşterilerine taşıtlarının akaryakıtını otomatik olarak alma ...
Dünya Ulaşım Coğrafyasında Türkiye Merkezi Bir Konumdadır...
Kalite Tesadüf Değildir
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
dikkatbustürkiyeşoförtreylersondakikafahrer haberler Kamyon