Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
mars, mars lojistik,
16 Mayıs 2022 Pazartesi - 11:00

Venedik’te Türk Rüzgarı Esti!

Venedik'te gerçekleşen lansman programında adeta Türk rüzgârı esti. Türkiye’de üretilen ve Türk mühendisliği ile geliştirilmiş lastikler çeşitli ülkelerden gelen basın mensuplarına dopdolu bir programla tanıtıldı.

Venedik’te Türk Rüzgarı Esti!

YARININ TEKNOLOJİSİ ile TÜRKİYE’DE ÜRETİLMİŞ “02 SERİSİ” PREMIUM PIRELLI MARKALI LASTİKLER DÜNYAYA TANITILDI

TÜRK MÜHENDİSLERİ, TÜRK İŞÇİLİĞİ VE TÜRK KALİTESİ İLE TÜRKİYE’DE ÜRETİLEN LASTİKLER DÜNYANIN BİRÇOK YERİNDE

Prometeon ayrıca Superbike dünya şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu’nun da sponsoru olduğunu duyurdu. 1996 doğumlu Türk pilot, 2021 yılında 6 kez dünya şampiyonu ve aynı zamanda kategorisinde bir efsane olan Jonathan Rea ile son turdaki mücadelesinin ardından şampiyonluğu kazanmıştı. Motosiklette dünyanın en iyi genç yeteneklerden biri olan Razgatlıoğlu, şampiyona boyunca kaskında Prometeon logosunu taşıyacak.

TÜRK NAKLİYECİSİNE GÜZEL HABER

Nakliyenin en önemli masraf kalemlerinden olan lastik için, PROMETEON 02 SERİSİ lastikleri dikkat çeken avantajlar içeriyor. Türkiye pazarında yüzde yirminin üzerinde bir paya sahip olan marka bu yeni avantajlar ile payını çok daha arttıracağa benzer.

  • YAKIT TASARRUFUNA KATKI. ( DÖNME DİRENCİNDE % 18’LİK İYİLEŞME İLE )
  • DAYANIKLILIK ( YENİ TEKNOLOJİ SAYESİNDE % 20 ARTIŞ )
  • 48 AYLIK LASTİK GARANTİSİ ( TYRE BACK /LASTİK DEĞİŞTİRME PROGRAMI İLE FİLOLARA % 100 KALİTE SAĞLAMA GARANTİSİ )

PROMETEON, VENEDİK’TE DÜZENLEDİĞİ ULUSLARARASI TOPLANTIDA “02 SERİSİ” LASTİKLERİNİ TANITMANIN YANI SIRA BUGÜNE VE GELECEĞE DAİR STRATEJİLERİNİ PAYLAŞTI

  • Premium PIRELLI markalı yeni nesil lastikler, tümüyle Prometeon Tyre Group - PTG tarafından geliştirildi ve halihazırda EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) Bölgesi’ndeki ülkelerde satışta.
  • Superbike dünya şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu sponsorluğu açıklandı.
  • 2021’de konsolide cirosu 1,1 milyar Euro olan şirketin kuruluşunun beşinci yılı kutlandı.

PIRELLI 02 Serisi, premium Prometeon lastiklerinin yeni nesli olarak doğdu ve resmi lansmanı 12 Mayıs’ta İtalya, Venedik’te gerçekleşti. Genel merkezi Milano’daki Bicocca’da bulunan Prometeon Tyre Group - PTG, 200’den fazla müşteri ile 10 ülkeden basın mensuplarının katılımıyla gerçekleştirdiği toplantıda Nisan ayında EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) Bölgesi’nde satışa sunulan 02 Serisi’ni tanıtmanın yanı sıra şirketin stratejilerini ve gelecek vizyonunu paylaştı. Toplantıya Genel Müdür Roberto Righi, CTO – Chief Technical Officer Alexandre Bregantim, Pazarlama Bölüm Başkanı Sabina Oriani ve Avrupa Bölgesi CEO’su Francesco Antonacci katıldı.

 

Prometeon Tyre Group Genel Müdürü Roberto Righi: “Geçtiğimiz 18 ayda kaydedilen başarılı sonuçların da katkısıyla, Prometeon Tyre Group olarak 2022 yılında yeni yatırım ve geliştirmeler 2021’e göre gündemimizde daha fazla yer alacak.

İnovasyon ve araştırma, markamızı güçlendirme, ticari iş ortaklıklarında merkezi yaklaşım ve sürdürülebilirlik, stratejimizin temel unsurları olmaya devam ediyor. Yeni 02 Serisi’nin lansmanı Prometeon için önemli bir anı temsil ediyor. Müşterilerimize performans, güvenlik ve kaliteye odaklanarak geliştirdiğimiz ürünleri sunuyoruz.”

PTG, hem pazar payları hem temel ekonomik/finansal göstergeler açısından önemli gelişmelerin yaşandığı 2021’in ardından kuruluşunun beşinci yılında yeni bir kilometre taşına ulaşmış bulunuyor.

Çok zorlu bir makroekonomik senaryonun varlığına rağmen şirket 2022 yılında üretim tesislerinde ve süreçlerinde üretim kapasitesini ve verimliliği yükseltmek için yatırımlarını artırmayı, ciro ve marjlar açısından finansal sonuçlarını daha da iyileştirmeyi hedefliyor.

İNOVASYON VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK: PIRELLI MARKALI YENİ 02 SERİSİ

Venedik’teki etkinliğin başrolünde olan 02 Serisi lansmanı PTG’nin önemli bir kilometre ve Prometeon’un inovasyon ve sürdürülebilirlik stratejisini temsil ediyor. Aynı güvenlik standartlarında çok dengeli bir ürün yaratmak ve sürdürülebilirlik ilkelerine maksimum saygıyla en iyi performansı sunabilmek için formüller ve üretim süreçleri üzerinde kapsamlı çalışmalar yürütüldü. Öyle ki, 02 Serisi önceki seriyle kıyaslandığında her açıdan daha üstün olduğunu gösteriyor: Dönme direncinde tüm seride ortalama %18 iyileşme sağlanırken kilometre performansı ortalama %10 arttı. Dayanıklılıkta ortalama %20 gelişme ve düzenli aşınmada ortalama %10 artış sağlandı.

PTG’nin tasarım ve üretim çalışmalarını ve teknolojik inovasyonları vurgulamak için tüm 02 Serisi lastiklerde Prometeon Mühendisliği anlamını taşıyan “Prometeon Engineered” logosu yer alıyor. 02 Serisi, tamamiyle İtalya, Türkiye, Brezilya ve Mısır’daki Prometeon Ar-Ge merkezlerinde çalışan 150’den fazla Prometeonlunun geliştirdiği ilk lastik neslini oluşturuyor.

Ağırlık, performanstan ödün verilmeden optimize edilirken tüm ürünlerin yeniden diş açılabilir ve kaplanabilir olması sayesinde lastiğin ömrü uzatılabiliyor. 3PMSF – üç tepecikli kar tanesi kış işaretine ve RFID sensörüne sahip lastikler, Avrupa’nın en büyük araç üreticileri tarafından da onaylandı.

02 Serisi’nin tanıtılmasıyla PTG’nin premium segmentteki pazar payının 2025 itibarıyla yüzde 2-3 artacağı öngörülüyor. 02 Serisi’nin 2024 yılında önceki serinin %80’inden fazlasının yerini alacağı tahmin ediliyor. 

PTG henüz 02 Serisi lanse edilmeden önce İtalya ve Türkiye’de toplamda %20’den fazla pazar payı ve Brezilya’da premium segmentte (Tier 1) %15’in üzerinde pazar payı ile yenileme pazarının liderliğini yakalamış bulunuyor. Yenileme pazarı, PTG’nin toplam satışlarının yaklaşık %76’sını temsil ediyor. Bu oranın %26’sını Avrupa, %29’unu MEA ve %38’ini Güney Amerika, kalan %7’sini ise Kuzey Amerika ve APAC oluşturuyor.

MARKA: ULUSLARARASI SPONSORLUKLAR, TYRE BACK VE TESTLER

Markanın güçlendirilmesi, Prometeon’un büyüme stratejisinin temellerinden bir diğer. Şirket bu doğrultuda çeşitli girişimlerde bulunmaya devam ediyor.

WorldSBK Resmi Sponsorluğu

Grup ilk uluslararası sponsorluğunu nisan ayında duyurdu. Prometeon imzaladığı uzun vadeli bir anlaşmayla WorldSBK dünya motosiklet şampiyonasının resmi sponsoru oldu. PTG ve Superbike, inovasyon, teknoloji ve performans arayışı konusunda aynı değerleri paylaşıyor. PTG, şampiyonanın 10 ülkede gerçekleştirilecek 12 etabında pist kenarında kendi markasıyla yer alacak. Sponsorlukla Prometeon müşterilerine ayrıcalıklı bir padok ve yarış deneyimi yaşatılacak.

Toprak Razgatlıoğlu

Prometeon ayrıca Superbike dünya şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu’nun da sponsoru olduğunu duyurdu. 1996 doğumlu Türk pilot, 2021 yılında 6 kez dünya şampiyonu ve aynı zamanda kategorisinde bir efsane olan Jonathan Rea ile son turdaki mücadelesinin ardından şampiyonluğu kazanmıştı. Motosiklette dünyanın en iyi genç yeteneklerden biri olan Razgatlıoğlu, şampiyona boyunca kaskında Prometeon logosunu taşıyacak.

Razgatlıoğlu’na sponsor olmak pilotun kendi ülkesindeki etkinlikler açısından da önem taşıyor zira Prometeon en büyük fabrikasının bulunduğu Türkiye’de önemli bir ticari varlığa sahip bulunuyor. 2021-23 arasındaki üç yıllık dönemde üretim kapasitesini artırmak için 40 milyon Euro’dan fazla yatırım planlanan fabrikada yer alan yeni Ar-Ge merkezi 2021 Eylül ayında açıldı.

Tyre Back  

Venedik’te açıklanan bir başka haber ise Tyre Back (Lastik Değiştirme) Programı oldu. PTG bu programla 02 Serisi lastik satın alan filolara %100 Prometeon kalitesi ile koruma sağlamayı taahhüt ediyor. Bu kapsamda üretim tarihinden itibaren 48 ay içinde yapısal kusurlara bağlı lastik hasarları yaşanması durumunda filo yeni bir lastik alma hakkına sahip oluyor.

Benzersiz bir girişim olan Tyre Back, bir garantiden daha fazlası olup müşteriyle yeni ve ayrıcalıklı bir ilişki kurulması anlamına geliyor. Bu programda müşteri bir ürün satın alıp online olarak kaydettiği zaman PTG ve ilgili bayi müşteriyi takip edecek ve lastiğin ömrü boyunca destek verecek. Bu yaz İtalya’da başlayacak olan program 2022 sonuna kadar Avrupa geneline yayılacak.

Ticari testler

İlk 02 Serisi lastikler mayıs sonundan başlayarak PTG’nin Avrupa’daki test projesi için kanaat önderi olarak belirlediği yaklaşık 90 filoya teslim edilecek. Bu testler için ayrıca güvenilir ve özelleştirilmiş PRO CHECK hizmeti sunulacak. PRO CHECK, operasyonel verimliliği ve maliyetleri optimize etmeyi amaçlayan bir kontrol ve izleme sistemi. Katılımcı filoların araçlarına 02 Serisi lastikleri ve rakip lastikler takılacak. PTG Kalite ve Ar-Ge ekipleri lastiklerin orta ve uzun vadedeki performanslarını takip edecek.

İŞ ORTAKLIKLARINDA MERKEZİ YAKLAŞIM: SUPERTRUCK VE PRO SERVICES

Müşterilerle SuperTruck ağı ve PRO Services gibi ticari iş birlikleri kurmak, Prometeon’un büyüme stratejisinin bir başka temelini oluşturuyor.

SuperTruck

SuperTruck Avrupa bayi ağı 2022 yılında yeni ülkelerle genişleyecek. SuperTruck’ın 2016’da doğduğu ve bugün 40 bayinin bulunduğu İtalya ve halen ağın parçası olan Polonya’ya Eylül ve Aralık ayları arasında Yunanistan (Eylül), İspanya (Ekim), Almanya ve İsviçre (Kasım) ve İngiltere (Aralık 2022) katılacak.

SuperTruck, Prometeon ve iş ortaklarının, kamyon ve otobüs dünyasıyla ilgili vizyonunu bir araya getiriyor ve Avrupa filoları için en iyi ürün yelpazesi ile hizmetleri sağlıyor. Bu sayede müşterilere uzmanlık, yetkinlik, deneyim, özelleştirilmiş teklifler ve güven sunulması garanti ediliyor.

PRO Services

Prometeon, SuperTruck ağını PRO Services ile destekliyor:

Pro Management: Bir merkezi faturalandırma sistemi olan Pro Management ile filolar faturalama konusunda sadece PTG ile çalışırken SuperTruck ağındaki tüm bayilerden her zaman aynı fiyat, teklif ve koşullarla destek alabiliyor.

Pro Time: Avrupa’daki seçili bayilerden oluşan bir yol yardım ağı sunmanın yanı sıra lastik hasarlarında 7/24 destek verebiliyor.

Pro Finance: Bayilerin ve müşterilerinin lastik alımlarını destekleyen, filolara ödemelerini güvenle taksitlendirme veya erteleme imkanı sunan çeşitli finansman hizmetleri.

Pro Check: Bayilerin ve müşterilerinin lastik performansını izlemelerine, bakım ve değişimlerini planlamalarına yardımcı olmak için lastik kontrollerini destekleyen bir platform.

Pro Campus: İş ortaklarının uzmanlığını desteklemek için teknik, finansal ve yönetim eğitim hizmetleri.

 

   

 

 

 

 

 

 

 
Çekya Transit Geçiş Belgelerinde Son Durum
 
Macaristan 3.Ülke (Irak) Geçiş Belgelerinde Son Durum
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çekya Transit Geçiş Belgelerinde Son Durum
UND'nin Geçiş Belgesi Otomasyon Sisteminden (GEBOS) alınan veriler üzerinde ...
Seyir Mobil, Yeni Faaliyet Binasında
Araç takip ve filo yönetim sistemleri markası Seyir Mobil genel merkezinin ...
Fuat Kamyon Araçları Kamyonumpazar Farkı ile Tek Tık Uzağında!
Kamyondan dorseye, çekiciden römorka aradığın tüm marka ürünler kamyonumpazar'da!
 
Erenköy Gümrük Müdürlüğünde Yaşanan Araç Yoğunluğuna Önlem!
UND, Erenköy Gümrük Müdürlüğünde yaşanan araç yoğunluğuna istinaden Ticaret ...
Martaş Otomotiv, Dünya Devi Exide’ın Tek Yetkili Ülke Distribütörü Oldu
Otomotiv yedek parça bağımsız yenileme pazarında faaliyet gösteren satış, ...
Bakan Karaismailoğlu'dan, Kanal İstanbul Açıklaması
Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi hakkında ...
 
Bolu Dağı Tüneli 35 Gün Boyunca Kapalı Olacak
Bolu Dağı Tüneli'nin İstanbul yönünü kullanacak sürücüler için önemli ...
Erenköy Gümrüğünde Evrakların Memurlara İbrazı
UND, Erenköy Gümrüğünde evrakların memurlara ibrazı ile ilgili duyuru yayınladı.
Schaeffler FAG Çatısı Altındaki Ürünleriyle Kaliteye Odaklanmaya Devam Ediyor
Schaeffler Automotive Aftermarket; tekerlek rulmanı programı ile birlikte ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Treder Zirvesi Sektörün Gelişimini Sergiledi
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
0
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
0
  YAZARLAR
Dr. Can Baydarol
Dr. Can Baydarol
Son Düzlük
Alpay Lök
Alpay Lök
Otobüs Yolculuğunda Hedef Sıfır Ölüm!
Mustafa İmrak
Mustafa İmrak
Lojistik Sektöründe Çevreci Çözümler
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Sınırda Karbon Düzenlemesi Mekanizması “SKDM” 1 Ekim 2023 Tarihinde Yürürlükte
Özgür Şener
Özgür Şener
 Nafile Çaba
Prof. Dr. Birol ERKAN
Prof. Dr. Birol ERKAN
Yıldız Sektör; Lojistik
Nizamettin KARADAĞ
Nizamettin KARADAĞ
Türkiye Taşımacılığını Kim Yönetiyor?
Kamyonum TV
0
  ÇOK OKUNANLAR
0
Güzeller
0
  FACEBOOK'TA KAMYONUM
0
  ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
0
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
haberler
sondakika
dikkat
treyler
lkw
kamyoncu
Kamyon
news
türkiye