Kamyonum
LOJİSTİKTESLİMATGÜNDEM FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
English
From the desk of UND President Şerafettin Aras

From the desk of UND President Şerafettin Aras

1 2 3 4 5 6
Dergi
5 Kasım 2018 Pazartesi - 16:41

Uluslararası Yarışmada Türk Damgası

Renault Trucks’ın uluslararası platformda düzenlediği START By International Yarışması’na Türkiye ev sahipliği yaptı. 200’e yakın takımın katıldığı yarışmada Türk ekipleri ödüllere doymadı.

Uluslararası Yarışmada Türk Damgası

Renault Trucks International tarafından düzenlenen satış sonrası hizmetlere yönelik yarışmada farklı ülkelerden 200’e yakın takım buluştu. Satış sonrası teknisyen ekiplerinin yarıştığı START By International’da Türk takımları, birincilik ve üçüncülük ödüllerinin sahipleri oldu. 

Mart 2018'de başlayan yarışmanın finali, iki teorik bölgesel elemeden sonra Türkiye’de gerçekleştirildi. Finale kalan 12 ekip, İstanbul’da yarıştı. Satış sonrası organizasyonları geliştirmek ve yarışırken eğitimleri sürdürmek üzere düzenlenen etkinlikte takımlar, teknik bilgi ve becerilerini yarıştırdılar. Arıza tanımlama, onarımı, araç teslimi gibi çeşitli atölyelerde yarışan tüm finalistler, takım ruhu, rekabet, bilgi paylaşma ve pekiştirme gibi kazanımları aynı anda yaşama fırsatı buldular. Yarışma sayesinde servis teknisyenlerinin yetkinlik, beceri ve bilgi seviyelerinin ölçümlenmesi de sağlandı. 

Türkiye’den iki takım dereceye girdi
Türkiye’den iki takımın ilk üçte yer aldığı START By International yarışmasında;

Birincilik ödülü: Smyrna - ÖZMUTLUBAŞ OTOMOTİV - Türkiye (İzmir)
İkincilik ödülü: Saldae - Saldae Trucks - Cezayir 
Üçüncülük ödülü: Akdeniz Kaplanları - ÖZMUTLUBAŞ OTOMOTİV - Türkiye (Antalya)
En iyi takım ruhu ödülü: Kazablanka Lider - BAMY Trucks – Fas ekiplerine verildi. 

Renault Trucks Uluslararası Satış Sonrası Direktörü Michal Ciziel yarışma ile ilgili olarak; “Harika bir yarışma oldu. Farklı ülkelerden yaklaşık 600 kişi, rekabet ederken bilgi ve deneyimlerini pekiştirmek için bir araya geldi. Start by International sayesinde, servislerimizde her gün yapılan çalışmaları vurgulamak ve ödüllendirmek mümkün oldu. Bayi ağımızın yeterliliklerini durmaksızın geliştirirken START bunun için harika bir araç oldu” şeklinde açıkladı.  

Türk ekiplerinin başarısından gurur duyduklarını belirten Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine;  “Renault Trucks olarak Türkiye’de 20.yılımızı kutladığımız böyle özel bir yılda bu kadar özel global bir etkinliğe ev sahipliği yaptığımız için çok mutluyuz. Türkiye’de araçlarımız ile olduğu kadar sunduğumuz satış sonrası hizmetlerimiz sayesinde de filolara avantajlı toplam sahip olma maliyetleri sunuyoruz. Bunu yaparken bayi yapılanmamızı da sürekli geliştiriyoruz. Renault Trucks Türkiye bayi ağında hizmet veren teknisyenlerimiz oldukça donanımlı ve eğitimli. START by International yarışması da bunu tekrar kanıtladı. Teknisyenlerimizin sunduğu kaliteli hizmet ayrıca bizleri son derece gururlandırıyor” dedi.
 

 
"70 Ülkede 6000 Satış Noktasında Ülkemizi Temsil Ediyoruz"
 
Tesla gitti, Temsa geldi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
F-MAX’in Yağları Opet Fuchs’tan
Uluslararası Yılın Kamyonu ödülünü kazanan yeni Ford Trucks F-MAX' in ...
UND: Rusya Geçiş Belgeleri Bitmek Üzere!
UND, 2 Kasım 2018 tarihi itibariyle Rusya İkili Geçiş Belgeleri'nin 64 adet kaldığını duyurdu.
Özbekistan Ek Geçiş Belgeleri Hakkında
UND, Özbekistan'ın 500 adet İkili ve Transit Geçiş Belgeleri'ni Türkiye'ye ...
 
D-8 Ticaret ve Sanayi Odaları Antalya'da Toplandı
D-8 Ticaret ve Sanayi Odaları (D-8 TSO) Genel Kurulu ve D-8 TSO İş Forumu, ...
Tedarik Zinciri'nin Profesyonelleri Yarışacak!
Slimstock ve Lojistik Derneği (LODER) ortaklığı ile düzenlenecek olan ...
'Vergi İndirimleri ile Otomotiv Sektörü İvme Kazanacak'
Otomotiv sektöründeki ÖTV ve KDV indirimleriyle ilgili bir açıklama da ...
 
MÜSİAD: KDV VE ÖTV İndirimi Piyasalara Hareketlilik Getirecek
MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın ...
İnci GS Yuasa 50 Milyonuncu Aküsünü Üretti
Akü sektörünün önde gelenlerinden olan İnci GS Yuasa’nın üretimi 50 milyon ...
Mercedes-Benz Türk, Uluslararası Otomotiv Mühendisliği Konferansı’nda
Mercedes-Benz Türk, geleceğin otomotiv trendlerinin mercek altına alındığı ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
R156 Uyumunu Tamamlayamayan Filolar Risk Altında
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
LojistikTeslimatGündemTicari AraçlarÖzel HaberRegülasyonlarLastik-Akaryakıt-AküDünyadanAraç Komponentleri
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
Kamyonsondakikafahrerdikkatkamyonumşoförnewslkwtürkiye