Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
8 Haziran 2023 Perşembe - 13:31

Uluslararası Başarı Tirsan Kardan Iveco Grubu’nun En İyi Dört Tedarikçisi Arasına Girdi

Otomotiv yan sanayinde 65 yıllık tecrübesi ile Türkiye’nin önde gelen tedarikçileri arasında yer alan Tiryakiler Şirketler Grubu’nun bünyesinde yer alan Tirsan Kardan’dan yeni bir uluslararası başarı daha. Tirsan Kardan, Iveco Grubu’nun 2023 yılı tedarikçi buluşması etkinliği kapsamında “En Kaliteli Ürün Sunan Tedarikçi” kategorisindeki sıralamada ilk 4 şirket arasına girmeyi başardı.

Uluslararası Başarı Tirsan Kardan Iveco Grubu’nun En İyi Dört Tedarikçisi Arasına Girdi

Torino’da yer alan Iveco Industrial Village'da 400 den fazla katılımcıyla gerçekleşen törene Tirsan Kardan Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEOsu Tolga Özer ,Yönetim Kurulu Üyesi Aksel Gürkan ve Tirsan Kardan Srl Satış Müdürü Roberto Allamprese katıldı.

Tören sonrası değerlendirme yapan Tirsan Kardan Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEOsu Tolga Özer, Iveco Grubu’nun 2023 yılı tedarikçi buluşması konferansında tedarikçi sıralamasında ilk 4 firma içine girmenin  kendileri için büyük bir onur olduğunu söyledi. En kaliteli ürün sunan tedarikçilerden biri olmanın kendilerine büyük bir sorumluluk yüklediğini de belirten Özer, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sektöründe en iyi olmak için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Bu başarının şirketlerinin 65 yılı aşkın tecrübesi ile kalite standartlarına olan bağlılığının ve her zaman müşteri memnuniyeti odaklı çalışmasının bir sonucu olduğuna dikkat çeken Özer, Bu bağlamda müşterilerimiz ile olan işbirliklerimizi daha da güçlendirmek ve onların ihtiyaçlarını en mükemmel şekilde karşılamak için ekibimizle birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Başta bizi bu başarıya layık gören değerli müşterimiz Iveco olmak üzere, bizden desteklerini esirgemeyen tüm tedarikçilerimize, kalite standartlarına olan bağlılıkları ve yenilikçi yaklaşımları ile bu başarımızın mimarı olan değerli çalışanlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.

6 Kıtada 70’i Aşkın Ülkeye İhracat

65 yılı aşkın sektör tecrübesi olan Tiryakiler Şirketler Grubunun otomotiv sektöründe faaliyet gösteren şirketi Tirsan Kardan, global pazarda kardan mili ve yedek parça üreticileri arasında lider olarak yer alıyor.

Manisa’da bulunan yönetim, AR-GE merkezi ve üretim tesislerinde, yüksek kalite standartlarındaki ürün yelpazesi, nitelikli iş gücü ve yüksek üretim kapasitesi ile otomotiv sanayisine özel çözümler sunuyor. Ürün geliştirmeden üretime, satıştan satış sonrası hizmetlere kadar tüm çözümleri kendi bünyesinde barındırıyor.

Türkiye’nin ve dünyanın lider kardan mili üreticilerinden olan Tirsan Kardan, toplam 60 bin m2 üretim alanına sahip entegre üretim tesislerinde, 1,5 milyon şaft üretim kapasitesi ile hafif ticari, ağır ticari, otobüs, otoyol dışı araçların ve endüstriyel uygulama alanlarının kullanımına uygun üretim gerçekleştiriyor. Türkiye ve Dünya’daki OEM ve OES müşterilerimizin onaylı tedarikçisi konumunda yer alıyor.

Tirsan Kardan, Mercedes-Benz, Ford Otosan, Volkswagen, Volvo, A.Isuzu, Iveco, Otokar, Temsa, FNSS gibi dünyanın önde gelen markaların doğrudan tedarikçisidir.

6 kıtada 70’i aşkın ülkeye ihracat gerçekleştiren Tirsan Kardan, yüksek teknolojili, dayanıklı, güvenilir, uluslararası kalite standartlarına uygun ve çevre dostu ürünler üretmeye devam ediyor. Pazarın ve müşterilerinin ihtiyacına göre lokal montaj, lokal depo yönetimi veya benzeri uygulamalar ile hareket eden Tirsan Kardan, bugün lokal olarak Türkiye, İtalya ve Mısır’da üretim ve montaj yapıyor. Müşterilerine tam zamanında, hızlı, etkin ve JIS hizmet verebilmek için Amerika, Almanya ve İtalya’da lojistik depo faaliyetlerini yürütüyor.

 
Mercedes-Benz Türk, Sürdürülebilirlik Çalışmalarıyla Sektöre Öncülük Ediyor
 
Akaryakıta Üçlü Zam
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mercedes-Benz Türk, Sürdürülebilirlik Çalışmalarıyla Sektöre Öncülük Ediyor
Mercedes-Benz Türk, 2039 yılına kadar karbon nötr üretimi hedefleyen şirket, ...
OPLOG ABD’deki İlk Deposunu Chicago'da Açtı
İngiltere’nin ardından ABD’deki ilk deposunu Chicago'da açan OPLOG, orta ...
Yanmar Turkey Enerji Sistemleri İş Kolu Direktörlüğü’ne Yıldırım Vehbi Keskin Atandı
Dünyanın önde gelen motor üreticisi Yanmar'ın Türkiye’deki tam iştiraki ...
 
Dönemsel Olarak Kullanıma Açılan Slovenya Transit Geçiş Belgelerinde Son Durum
Slovenya transit geçiş belgelerine ilişkin Geçiş Belgesi Otomasyon Sisteminden ...
Avrupa Birliği Ülkelerinde Trafikte Alkol ve Uyuşturucu Denetim Kampanyası Gerçekleştirecek
Alkol ve Uyuşturucu denetimi, tüm AB ülkelerinde trafik denetim ekiplerinin ...
Akkoç Lojistik İlanlarını Başka Yerde Arama! Kamyonumpazar.com'a Tıkla!
Kamyondan römorka, çekiciden kamyonete, yedek parçadan aksesuara aradığın ...
 
Daimler Buses En Son Teknolojiye Sahip Otobüslerini Global Test Sürüşü Etkinliği’nde Tanıttı
Daimler Buses, son teknolojik yeniliklerle donatılan otobüslerini Global ...
Eşarj, Türkiye’nin En Hızlı Şarj İstasyonunu Kurdu
Türkiye’nin ilk ve en fazla hızlı şarj istasyonuna sahip ve Enerjisa Enerji’nin ...
Kuzey Marmara Otoyolu’ndan Çevre ve Sürdürülebilirlik Odaklı Üç Yeni Adım
Akıllı ulaşım sistemlerinin Türkiye’deki öncüsü Kuzey Marmara Otoyolu, ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
treyler haberler kamyonumşoförsrctürkiyesondakikakamyoncuKamyon