Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
30 Ağustos 2007 Perşembe - 00:00

Ulaştırma Bakanlığı'ndan Tehlikeli Madde Taşıyan Firmalara Uyarı

Ulaştırma Bakanlığı ndan Tehlikeli Madde Taşıyan Firmalara Uyarı

Tehlikeli/radyoaktif maddelerin; insan sağlığına ve diğer canlı varlıklar ile çevreye zarar vermeden güvenli ve düzenli bir şekilde kamuya açık karayoluyla taşınmasını sağlamak büyük önem taşıyor. Ancak Ulaştırma Bakanlığı’na gelen ihbar ve şikayetlerden yabancı ülkelerden Türkiye’ye havayolu şirketleri vasıtasıyla standart ambalajlı olarak taşınan özellikle tıp alanında kullanılan  tehlikeli/radyoaktif maddelerin, standart ambalajlarında veya standart ambalajlarından çıkartılmak suretiyle yolcu taşımacılığında kullanılan karayolu taşıtlarıyla nihai varış yerlerine teslim edildiği Bakanlık tarafından tespit edildi.

Bu konuda harekete geçen Bakanlık derhal bir genelge yayınlayarak firma sahiplerini uyardı. Genelgeye göre tehlikeli/radyoaktif maddelerin gerekli güvenlik tedbirleri alınmadan ve tehlikeli maddenin, türüne göre belirlenmiş olan ambalajlama işlemi yapılmadan veya ambalajlarından çıkartılarak taşındığının ve taşımanın, sadece bu işe elverişli eşya taşımacılığına mahsus araçlarla yapılmadığının tespit edilmesi halinde ilgili firma sahiplerinin taşımacılık faaliyetleri, Karayolu Taşıma Yönetmeliğinin 32 nci  maddesinin (c) bendine aykırı hareket etmelerinden dolayı aynı yönetmeliğin 81 inci maddesinin (b) bendinin 4 üncü paragrafı gereğince 15 gün süreyle durdurulacak.

 
İşte En İyi Kamyon Arkası Yazısı
 
Türkiye Ekonomisi'nin Devleri
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrerbuskamyoncusrc haberler trucksondakikaşoförnews