Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
29 Nisan 2010 Perşembe - 00:00

Ulaştırma Bakanı Yıldırım: ?Yaz Boyunca Yollarda Olacağım, Şantiyelerde Olacağım?

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Karayolları 60. Bölge Müdürleri Toplantısı’nın açılışını yaptı. Bakan Yıldırım yaz boyunca yollarda, şantiyelerde olacağını belirterek, “Haber vermeden geleceğim” dedi.

Ulaştırma Bakanı Yıldırım: ?Yaz Boyunca Yollarda Olacağım, Şantiyelerde Olacağım?

 

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Karayolları 60. Bölge Müdürleri Toplantısı’nın açılışını yaptı. Bakan Yıldırım yaz boyunca yollarda, şantiyelerde olacağını belirterek, “Haber vermeden geleceğim” dedi.

Bakan Yıldırım, Karayolları Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen, ''Karayolları 60. Bölge Müdürleri Toplantısında yaptığı konuşmada, yeni yapılan yolları gören vatandaşların karayolları çalışanlarına dua ettiğini söyledi.

Karayollarında elde edilen başarının, ''çalışana ve emeğe inanç'' ile yakalandığını anlatan Yıldırım, ''Ekip ruhuyla çalıştık, aile bireyleri olarak hepimiz üzerimize düşeni yaptık böylece ortaya bir başarı öyküsü çıktı. Tüm bunların üzerinde güven ve istikrar var. Vatandaşımızın bize duyduğu güveni asla boşa çıkarmadık'' diye konuştu. Toplantıya katılan bölge müdürlerine hitap eden Yıldırım, gelecek 5 ayın karayolu çalışmaları açısından hayati öneme sahip olduğuna dikkati çekti. ''Ajandanızda hiç boş bir gün istemiyorum'' diyen Yıldırım, şöyle konuştu: ''Hepsi dolu olsun günlerin. Bu 1 hafta içerisinde boş sayfa kalmayacak, hepsinin planları yapılacak. Neyi, ne zaman yapacağınızı mutlaka günlük, saatlik, haftalık programlarla belirleyin. Yaz boyunca yollarda olacağım, şantiyelerde olacağım. Haber vermeden geleceğim. Açıkça söylüyorum; 'bir gece ansızın gelebilirim' diyor ya şarkıda, ben de bir gece ansınız gelebilirim. Arkadaşları işin başında görmek istiyorum. Bu yıl bir destan yazmanızı istiyorum. Karayollarının yarım asırlık tarihine bir not düşmenizi istiyorum. İnsanımızın yüzünü güldürecek, başını dik tutacak başarılı çalışmalar bekliyorum ama tüm bunları yaparken trafik güvenliği önemli. Yol yapmak yetmez, insanları yaşatmak zorundayız. Küçük ihmaller, önemsenmeyen küçük tedbirler, telafisi imkansız acılara sebep olabilir. Onun için mutlaka ve mutlaka vicdani azap çekmemek için tedbirimizi asla ihmal etmeyelim.''

Bakan Yıldırım, 1950 yılından bu yana yürürlükte olan teşkilat kanunu yenilediklerini bildirdi. Kanunun, TBMM'de ilgili komisyondan geçtiğini ve genel kurulda sıraya alındığını anlatan Yıldırım, ''Şu ara anayasa değişikliği ile fazlaca meşgulüz ama bu hengame bittikten sonra teşkilat kanunumuz genel kurula inecek böylece genel kurulda görüşmeleri tamamlanıp kanunun güncelleştirilmesi yapılmış olacak'' dedi. Yeni teşkilat kanununun, geçmiş 50 yılın birikimini ve gelecek yılların ihtiyaçlarını dikkate alan titiz, yoğun bir çalışmanın sonucunda hazırlandığını belirten Yıldırım, emeği geçen herkese teşekkür etti. Yıldırım, şöyle devam etti: ''Bu kanunda, gittikçe gelişen vatandaşlık bilincinin Karayollarına, Karayolları çalışanlarına getirdiği ek yükümlülükleri ve sorumlulukları çözüme kavuşturacak, en azından kazalarda oluşabilecek hataların, kusurların Karayolculara intikal etmesi gibi durumlarda onlara gerekli hukuki desteği verecek düzenlemeler de yaptık. Bu düzenlemeler artık kaçınılmaz hale geldi. Tüketici farkındalığı ve vatandaş bilinci gittikçe artıyor. Yani Karayolu çalışanlarının korunması, haksız yere suçlanmaması için teşkilat kanununda bu yönde düzenlemeler yaptık. Yeni teşkilat kanunumuz Karayollarına yeni açılımlar getirecek. Kurumsal yapısı, tüzel kişiliği tekrar ortaya çıkacak. Varlıklarıyla, yetkileriyle, yerel idarelerle ilişkileri yeni baştan düzenlenmiş olacak. Böylece yapacağı işlerde çok daha hızlı hareket etme imkanına kavuşacak.''

 
En Çok Satılan İthal Ağır Ticari Araç ?Scania?
 
Alsancak Limanı Kan Kaybediyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ulaştırma Bakanı Yıldırım: ?İstanbul?dan Her Gün, Ankara'dan Haftada 2 Gün Olmak Üzere Tokat'a Tarifeli Uçuşa Başlanıyor?
Ulaştırma Bakanı Yıldırım, Tokat'a uçuş yapacak özel sektör ...
Boğaz Gemi Trafiğine Kapatıldı
TOYOTA Cezayı Ödeyecek
Dünyanın önde gelen otomobil firmalarından Toyota'nın, araçlarındaki ...
 
Ulaştırma Bakanı Yıldırım: ?Marmaray Projesinde Yeni Bir Aşamaya Geldik?
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Marmaray projesinde yeni bir aşamaya ...
Sürücü Kursları Mercek Altında
 Sürücü kursları pazarındaki rekabet ihlallerinde ...
Antalya Havalimanı Yeni İç Hatlar Terminali ve Antalya- Kemer-Tekirova Bölünmüş Yol Tüneller Bölgesi Açıldı
Antalya Havalimanı İç Hatlar Terminali ve Antalya-Kemer-Tekirova ...
 
ŞAŞMAZ?DAN ÇÖZÜM REÇETELERİ
Türkiye’nin en önemli taşımacılık merkezlerinden biri ...
Akaryakıtta ?Arka Ofis? Sistemi
Akaryakıt kaçakçılığıyla mücadele ve şirketlerin yüklü ...
Tehlikeli Yükler Demiryollarında Taşınsın
Demiryolu Taşımacılığı Derneği'nin (DTD), bu ayki konusu tehlikeli maddelerin ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
newskamyoncudikkatKamyontreylersrc haberler şoförkamyonum