1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Gündem
  4. UND, Bulgaristan Ankara Büyükelçisi ile Kapıkule Sorununu Görüştü

UND, Bulgaristan Ankara Büyükelçisi ile Kapıkule Sorununu Görüştü

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), UND Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu'nun Bulgaristan Ankara Büyükelçisi Sayın Angel Cholakov ile sınır kapılarındaki iyileştirme önerilerini görüştüğünü açıkladı.

  • | Kamyonum

"UND'nin açıklamasına göre:

UND Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu Bulgaristan Ankara Büyükelçisi Sayın Angel Cholakov ile görüştü.

Gerçekleştirilen görüşmede, Kapıkule-Kapitan Andreevo ve Hamzabeyli-Lesovo sınır kapılarının kapasitesi, sınır geçişleri ve sınır kapılarında gerçekleştirilen çalışmalar değerlendirilmiş olup söz konusu sınır kapılarındaki iyileştirme önerileri Sayın Büyükelçi ile paylaşılmıştır.

Sayın Büyükelçi, Kapıkule-Kapitan Andreevo ve Hamzabeyli-Lesovo sınır kapılarının sadece Türkiye ile Bulgaristan arasında değil aynı zaman Avrupa ile Asya arasındaki sınır kapıları olduğunu belirtmiş olup hem Türk hem de Bulgar tarafının söz konusu sınır kapılarının iyileştirilmesi için birlikte çalışılmasından memnuniyet duyduğunu ifade etmiştir.

Sayın Büyükelçi sınır kapılarındaki iyileştirmeler hususunda UND’nin tespitlerine katıldığını ifade etmiş olup bu süreçte UND ile birlikte gerçekleştirilen işbirliğinin önemli olduğunu vurgulamıştır.

Bu vesileyle, Bulgaristan Büyükelçisi Sayın Angel Cholakov’a göstermiş olduğu olumlu yaklaşım ve desteklerinden ötürü teşekkür ederiz.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz